Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 41 z 977
Polanka napisał(a):
maczek napisał(a):
agula napisał(a):
a masz wino?wpadne na lampeczkę
Aga, ja mam likier Bailey's Coffee = pycha! wpadaj 🙂
nie lubie wina, glowa potem boli, ale zapraszam na co chcecie
zalezy ile sie wypije 😉
Polanka napisał(a):
powiedz ze wplaw... żart, ale teraz mi kumpela napisala ze jak nie mam czego sie lapac to lape sie was. No gleba calkowita( oczywiscie ona , a nie wy). Zazdrosc cczy olewanie chorej?
Polanka łap sie śmiało ... a tamta niech myka
agula napisał(a):
Polanka napisał(a):
powiedz ze wplaw... żart, ale teraz mi kumpela napisala ze jak nie mam czego sie lapac to lape sie was. No gleba calkowita( oczywiscie ona , a nie wy). Zazdrosc cczy olewanie chorej?
🙂 my im jeszcze pokażemy, ze można nawiazać zajebiste znajomosci nawet w takich warunkach:) niech sama załuje ze sobie giry nie złamała:P
anita napisał(a):
agula napisał(a):
Polanka napisał(a):
🙂 my im jeszcze pokażemy, ze można nawiazać zajebiste znajomosci nawet w takich warunkach:) niech sama załuje ze sobie giry nie złamała:P
A zebyscie wiedzieli, jest na nizszym szczeblu poznania doznan swiata, my na wyzszym, no i mamy siebie
anita napisał(a):
tez sobie musze bana na forum założyć, bo bez was wytrzymac nie moge:)
juz raz mialas 😉
Polanka napisał(a):
a o co chodzi z Korelem? Bo nie jastem na biezaco
Ja tez Polanka, wpadłem tu na chwile, a wszyscy ululani, ja zresztą też, dlatego wróciłem tak późno i kalwiatura mi sie plącze
korel napisał(a):
cze, czy ktos z Was był juz wzywany na komisje ZUS, ja mam jutro. Czy musze sie łądnie ubrac i jakoś do tegpo przygotować. czuje się jak przed maturą
ladnie nie musisz sie ubierac, przynajmniej ja nie bylem 😉 i wez ze soba wszystkie dokumenty leczenia jakie masz, rentgeny, itp... i mow prawde 🙂
korel napisał(a):
Polanka napisał(a):
a o co chodzi z Korelem? Bo nie jastem na biezaco
Ja tez Polanka, wpadłem tu na chwile, a wszyscy ululani, ja zresztą też, dlatego wróciłem tak późno i kalwiatura mi sie plącze
Czyli kazdy pisze niewiadomo co. Hihi A co z tym ZUSem?
korel napisał(a):
ZUS czasem wzywa sobie gości (i kobitki) jesli maja długie zwolnienia, szczególnie jesli podejrzewa że klient jednak pracuje a nie kuruje się. Chciałbym pracować. A oddzielna sprawa jest kto fizycznie wypłaca zasiłek, w fabrykach do 20 osób ZUS, powyżej fabryka (w imieniu ZUSu), czy tak Agula ?
Z tego co pamietam to nie wazne ile osob jest zatrudnionych, tyle ze po bodajze 30 dniach(czy cos kolo tego) wyplaca L4 juz ZUS, a wczesniej pracodawca
korel napisał(a):
ZUS czasem wzywa sobie gości (i kobitki) jesli maja długie zwolnienia, szczególnie jesli podejrzewa że klient jednak pracuje a nie kuruje się. Chciałbym pracować. A oddzielna sprawa jest kto fizycznie wypłaca zasiłek, w fabrykach do 20 osób ZUS, powyżej fabryka (w imieniu ZUSu), czy tak Agula ?
A nie jest tak, ze za pierwsze 35 dni placi pracodawca a za reszte placi ZUS?? Chyba tak jest w ustawie o ile pamietam...
korel napisał(a):
nie cierpie ubezpieczeń wrrr