Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 421 z 977

kasiek79
mąż mi bryke udoskonala
LillaKorn

alawpr napisał(a):

u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi

Ale ma chłopak traumę!

kasiek79

alawpr napisał(a):

u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi

a ma strój pielęgniarza??????????????

witch

alawpr napisał(a):

Czuję się zaniedbywana przez własnego miejsca. Od początku sama "walę" a w doktora nie chce się bawić. Wygarnę mu to 🙂

kasiek79
narazie spadam Mam nadzijeę że bedę miala duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo do czytania
alawpr
Jak się zadeklarował to niech cierpi.
korel

kasiek79 napisał(a):

LillaKorn napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

prostopadle?????? ja myślalam że niemalże równolegle żeby tak pod skórę się wbić. Nigdy nie patrzyłam jak pielęgniarka mi robiła i tak zrozumiałąm z opisu. Hmmm ja mam tak płaski brzuch że ledwo cokolwiek łapię. No i co prostopade do brzucha mam walić???

Nie czyń z tego religi tylko kłuj jak ci pasuje. Heparyna zawarta w zastrzyku skutecznie zniweluje siniaki!

OK będę waliła tn mąz będzie walił jak popadnie

Lepiej prostopadle. I najlepiej to jednak robic delikatnie.

witch

kasiek79 napisał(a):

mąż mi bryke udoskonala

Turbodopalanie instaluje ???????????? No to teraz jak Struś Pędziwiatr będziesz śmigała 🙂

LillaKorn

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Czuję się zaniedbywana przez własnego miejsca. Od początku sama "walę" a w doktora nie chce się bawić. Wygarnę mu to 🙂

Daj mu ujemne punkty w konkursie na męża roku!

alawpr

kasiek79 napisał(a):

alawpr napisał(a):

a ma strój pielęgniarza??????????????

Nie, ale pomyślę,pomyślę.......

a.

Dziewczyny.. Czy na zdjęcie gipsu brałyście kosiarkę?

Estetka ze mnie.

witch

LillaKorn napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Daj mu ujemne punkty w konkursie na męża roku!

Został tym sposobem zdyskwalifikowany w przedbiegach 🙂

alawpr
Korel, mistrzostwo pobierania zastrzyków to pewnie tobie przypada.Liczyłes ile przyjąłeś?
witch

a. napisał(a):

Estetka ze mnie.

Nawet nie pomyslisz o depilacji. Strach o nogę, która lata jak Żyd po pustym sklepie jest tak duży, że o niczym innym się wtedy nie myśli. Zresztą jej wtedy nie strzyżenie a mycie jest potrzebne 🙂
LillaKorn

a. napisał(a):

Estetka ze mnie.

Ja się bawiłam z kosiareczką przy pierwszej probie zamiany gipsu na lekki po 6 tygodniach. Przy finalnym zdjęciu gipsu poza futerkiem była dodatkowo warstewka jakiegoś czegoś. Odpuściłam sobie walkę z tym na leżance. Pan gipsiarz niejedno widzial. Dobrze wiedział czego się można spodziewać po 17 tygodniach gipsu.
a.
Witch za kiedy wracasz do domu?
korel

alawpr napisał(a):

Korel, mistrzostwo pobierania zastrzyków to pewnie tobie przypada.Liczyłes ile przyjąłeś?

Straciłem rachubę. Kilkaset. Teraz przeszedłem na tabletki: vessel due.

alawpr

a. napisał(a):

Estetka ze mnie.

ktoś zabierał,ale nie pamietam kto,.Ja miałam taki misterny plan,ale jak zobaczyłam zaschniętą skórę jak blacha, to zapomniałam z przerazenia cokolwiek z nia zrobic,.Zresztą ta skóra jak folia ,musiałabym ja dobrze namoczyc i zeskrobac chyba jakimś strugiem.A nie było jak tego uczynic.Więc zarastam w sposób przerażający. Ble...
witch

a. napisał(a):

Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem.

alawpr

korel napisał(a):

alawpr napisał(a):

Straciłem rachubę. Kilkaset. Teraz przeszedłem na tabletki: vessel due.

Lekarz sie nad tobą ulitował, czy sam z siebie ci zmienił zastrzyki.?

alawpr

witch napisał(a):

a. napisał(a):

Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem.

To będziemy grzecznie czekac na twój powrót. I będziemy grzeczni!!

alawpr
Matko d...pa mi urośnie jak nic,opierniczyłam paczkę galaretek na słodko.
witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

a. napisał(a):

Akurat !!!! Dobrze jak któregoś z lekarzy w tym czasie nie skrócicie o głowę 🙂

a.

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

a. napisał(a):

Grzeczni i duchem z Tobą.

witch

alawpr napisał(a):

Nie patrz na pupę. Patrz na nogę !

LillaKorn

alawpr napisał(a):

Przynajmniej będziesz miała w co wbijać swojej zastrzyczki!

witch

a. napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Grzeczni i duchem z Tobą.

Dziękuję 🙂

alawpr
z tymi lekarzami to różnie może byc i nie ręczę co się wydarzy,gdyż lista jest długa ,a w nas siła!!!
witch

alawpr napisał(a):

z tymi lekarzami to różnie może byc i nie ręczę co się wydarzy,gdyż lista jest długa ,a w nas siła!!!

A du...a rośnie 🙂

a.

alawpr napisał(a):

Ciekawe czy jakis rzucił tu okiem . Pozdrawiamy.
Moi akurat sa ok.