Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 421 z 977
alawpr napisał(a):
u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi
Ale ma chłopak traumę!
alawpr napisał(a):
u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi
a ma strój pielęgniarza??????????????
alawpr napisał(a):
Czuję się zaniedbywana przez własnego miejsca. Od początku sama "walę" a w doktora nie chce się bawić. Wygarnę mu to 🙂
kasiek79 napisał(a):
LillaKorn napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
prostopadle?????? ja myślalam że niemalże równolegle żeby tak pod skórę się wbić. Nigdy nie patrzyłam jak pielęgniarka mi robiła i tak zrozumiałąm z opisu. Hmmm ja mam tak płaski brzuch że ledwo cokolwiek łapię. No i co prostopade do brzucha mam walić???
Nie czyń z tego religi tylko kłuj jak ci pasuje. Heparyna zawarta w zastrzyku skutecznie zniweluje siniaki!
OK będę waliła tn mąz będzie walił jak popadnie
Lepiej prostopadle. I najlepiej to jednak robic delikatnie.
kasiek79 napisał(a):
mąż mi bryke udoskonala
Turbodopalanie instaluje ???????????? No to teraz jak Struś Pędziwiatr będziesz śmigała 🙂
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Czuję się zaniedbywana przez własnego miejsca. Od początku sama "walę" a w doktora nie chce się bawić. Wygarnę mu to 🙂
Daj mu ujemne punkty w konkursie na męża roku!
kasiek79 napisał(a):
alawpr napisał(a):
a ma strój pielęgniarza??????????????
Nie, ale pomyślę,pomyślę.......
Dziewczyny.. Czy na zdjęcie gipsu brałyście kosiarkę?
Estetka ze mnie.
LillaKorn napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Daj mu ujemne punkty w konkursie na męża roku!
Został tym sposobem zdyskwalifikowany w przedbiegach 🙂
a. napisał(a):
Estetka ze mnie.
a. napisał(a):
Estetka ze mnie.
alawpr napisał(a):
Korel, mistrzostwo pobierania zastrzyków to pewnie tobie przypada.Liczyłes ile przyjąłeś?
Straciłem rachubę. Kilkaset. Teraz przeszedłem na tabletki: vessel due.
a. napisał(a):
Estetka ze mnie.
a. napisał(a):
Witch za kiedy wracasz do domu?
Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem.
korel napisał(a):
alawpr napisał(a):
Korel, mistrzostwo pobierania zastrzyków to pewnie tobie przypada.Liczyłes ile przyjąłeś?
Straciłem rachubę. Kilkaset. Teraz przeszedłem na tabletki: vessel due.
Lekarz sie nad tobą ulitował, czy sam z siebie ci zmienił zastrzyki.?
witch napisał(a):
a. napisał(a):
Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem.
To będziemy grzecznie czekac na twój powrót. I będziemy grzeczni!!
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
a. napisał(a):
Akurat !!!! Dobrze jak któregoś z lekarzy w tym czasie nie skrócicie o głowę 🙂
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
a. napisał(a):
Grzeczni i duchem z Tobą.
alawpr napisał(a):
Matko d...pa mi urośnie jak nic,opierniczyłam paczkę galaretek na słodko.
Nie patrz na pupę. Patrz na nogę !
alawpr napisał(a):
Matko d...pa mi urośnie jak nic,opierniczyłam paczkę galaretek na słodko.
Przynajmniej będziesz miała w co wbijać swojej zastrzyczki!
a. napisał(a):
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Grzeczni i duchem z Tobą.
Dziękuję 🙂
alawpr napisał(a):
z tymi lekarzami to różnie może byc i nie ręczę co się wydarzy,gdyż lista jest długa ,a w nas siła!!!
A du...a rośnie 🙂
alawpr napisał(a):
z tymi lekarzami to różnie może byc i nie ręczę co się wydarzy,gdyż lista jest długa ,a w nas siła!!!
Moi akurat sa ok.