alawpr napisał(a):
Widzisz już nawset literówki robię jak ty.a to znaczy że żeś jak siostra połamanka 😉
widac ot zaraxliwe 🙂
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 443 z 977
alawpr napisał(a):
Widzisz już nawset literówki robię jak ty.a to znaczy że żeś jak siostra połamanka 😉
widac ot zaraxliwe 🙂
alawpr napisał(a):
U mnie doszło że wszystko rzestało mnie interesowac tylko ta moja noga i noga...do wyrzygania.
myslenie-noga, czynnosc-zastrzyk, myslenie-co pomorze,czynnosc-leki z babcinej apteki, myslenie-pomogło??? Budze sie-gips na nodze bleeeeeeeeeeeeeeee!!!wszystko do dupy hahaha
alawpr napisał(a):
Czyli życie połamańca jest kazdego podobne.
Złamanie każde inne ale życie po wypadku bardzo podobne. Świat wywraca się każdemy do góry nogami.
alawpr napisał(a):
Czyli życie połamańca jest kazdego podobne.
i nikt tego nie zrozumie dopóki sam sie nie połamie (nie zycze nikomu)
alawpr napisał(a):
To zróbmy zbiorowy beeeek i po krzyku.Potem zero negatywnego myslenia.
Ja to moze zrobiłabym jakiś beeeek, ale problem w tym że mi sie nic nie chce. Od kilku dni siedze sobie w moim prwatnym dołku i nic nie moge z soba zrobić. Ani mysleć ani działać... Istna pustka. Tego nawet nie można nazwac negatywnym mysleniem. Ja sie po prostu odlaczyłam od rzeczywistości. Może to juz jakas depresja jest?
beat(k)a napisał(a):
alawpr napisał(a):
Ja to moze zrobiłabym jakiś beeeek, ale problem w tym że mi sie nic nie chce. Od kilku dni siedze sobie w moim prwatnym dołku i nic nie moge z soba zrobić. Ani mysleć ani działać... Istna pustka. Tego nawet nie można nazwac negatywnym mysleniem. Ja sie po prostu odlaczyłam od rzeczywistości. Może to juz jakas depresja jest?
Beata - łap linę, będziemy Cię wspólnymi siłami wyciągać z tego doła. Proponuję na początek abyś mniej myślała. Zajmij myśli czymkolwiek byle nie myśleniem o swojej sytuacji.
beat(k)a napisał(a):
alawpr napisał(a):
Na bank,przechodziłam taki stan na poczatku swego połamania.ale przecież im dalej tym bliżej.Cho trochę zabrało mi to czasu. Nie martwcie się ,przeciez wyzdrowiejemy.Nic wam nie pisałam ale w piątek pochowaliśmy mojego tescia.Nie mogłam uczestniczyc gdyz mąż musiał zając sie tesciowa ,a nie mna połamaną.To jest tragedia tak chorowac ,bez wizji wyzdrowienia.więc moja noga to wielkie g..... w porównaniu co teśc przechodził. My jesteśmy tylko połamani.I wyzdrowiejemy!!! Nie umieramy,Więc nogi do góry!!!!!!!!!!!!
alawpr napisał(a):
Aż z nerw pożarłam całe ptasie mleczko i d...pa rośnie.Ale cukry też niezbędne do zrostu ,to niech ma nózia na zdrowie;-))
A niech rośnie, na zdrowie. Ja zjadłam podwójną porcję flaków i poprawiałam kawałkiem ciasta. Teraz mogę odpocząć 🙂
alawpr napisał(a):
Na bank,przechodziłam taki stan na poczatku swego połamania.ale przecież im dalej tym bliżej.Cho trochę zabrało mi to czasu. Nie martwcie się ,przeciez wyzdrowiejemy.Nic wam nie pisałam ale w piątek pochowaliśmy mojego tescia.Nie mogłam uczestniczyc gdyz mąż musiał zając sie tesciowa ,a nie mna połamaną.To jest tragedia tak chorowac ,bez wizji wyzdrowienia.więc moja noga to wielkie g..... w porównaniu co teśc przechodził. My jesteśmy tylko połamani.I wyzdrowiejemy!!! Nie umieramy,Więc nogi do góry!!!!!!!!!!!!
Wyrazy współczucia.
Z nami na pewno lżej. Przynajmniej zajmiesz się czymś, przekonasz że takich jak Ty jest dużo więcej, że można ze złamaniem jakoś prosperować.
A popłakać powinnaś. Wiem z autopsji, że robi się wtedy lżej na duszy. Płacz oczyszcza i daje ujście złym emocjom. Nie wolno Ci się zamykać, to najgorsze w tej chwili. Pisz co Ci ślina na palce przyniesie !
alawpr napisał(a):
Ale za to ile zaoszczedzilismy siedząc w domu..........
Właśnie dlatego ruszam. Czas przewietrzyć kartę bankomatową 🙂 Na Ciebie też przyjdzie pora, jak na Telesfora 🙂 Dwudziestego którego masz kontrolę ?
alawpr napisał(a):
Oj zazdroszczę ale i to też mnie czeka ,tylko później.Chyba będę musiała zabrac ze sobą żandarma bo inaczej może rodzina wbic zęby w tynk jak matka poszaleje.Choc mój mąż uwielbia zakupy więc nie wiem jak to będzie ,czy honorowo oboje nie wpedzimy rodziny w ubóstwo....hi,hi.Ale za to ile zaoszczedzilismy siedząc w domu..........
To trzeba zniszczyć te oszczędości zrobione na Twojej nózi!