Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 693 z 977

kasiek79

Aurora napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

..ja moge tanczyc:]..chyba moge

Ale wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły.

tak tak a ja to na amen hehe i to na prostym parkiecie

Do**ta

Aurora napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

Załatwiły ale Kasiek wcale nie ma urazu do tańców.

Aurora

Dota napisał(a):

Jesteśmy z różnych końców Polski (Augustów, Kielce, Gdynia i Gdańsk, Warszawa, Poznań,... Nie pamietam więcej, sorki). Trzeba wyznaczyć środek.

Jasmar wyliczy średnią. Kiedyś obiecywała. Dla niej to pikuś pewnie.

kasiek79

Dota napisał(a):

Aurora napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

Załatwiły ale Kasiek wcale nie ma urazu do tańców.
Mąz ma nadzieję ze właśnei będe miała uraz i w końcu nie bęe go wyciągała n aparkiet ale.... ja już nie mogę się doczekac keidy zatańczę. Będe uwazała na buraków zeby mnie nie popchneli. A na Sylwka to na 100% potńcuję

kurde miałą spadac ale jak tu was opuścić
Aurora

kasiek79 napisał(a):

Aurora napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

A miałaś wysokie obcasy wtedy?

JACEK
....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :]
kasiek79

Aurora napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Aurora napisał(a):

klapeczki japonki na niziutkeim (może 1-2cm ) kaczuszce

kasiek79

DE-MODE napisał(a):

....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :]

to był osttani taniec Juz miałą torebkę w reku i miałam isc na taksówke ale zanajomi zatrzymali mnie na ostatni taniec i..... pojechał nie taksówką a karetką a do domu wróciłą po 2 tyg

Do**ta

DE-MODE napisał(a):

No chyba Łódź, jakby nie było w przybliżeniu środek Polski.

Aurora

kasiek79 napisał(a):

Aurora napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

To pewnie dlatego 🙂

JACEK

kasiek79 napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

to był osttani taniec Juz miałą torebkę w reku i miałam isc na taksówke ale zanajomi zatrzymali mnie na ostatni taniec i..... pojechał nie taksówką a karetką a do domu wróciłą po 2 tyg

..no to faktycznie ostatni taniec:]....

Aurora

Dota napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

No chyba Łódź, jakby nie było w przybliżeniu środek Polski.

Może być.

kasiek79
Tak tak Łódź to prawie centrum
kasiek79

my zloty robilismy między warszawa aPoznaniem też prawie w środku

Ale zmojego zadupia i tak daleko hehe

Aurora
Witch będzie musiała wziąść na siebie obowiązki organizacyjne.
kasiek79

Aurora napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Aurora napisał(a):

To pewnie dlatego 🙂

szczerze to nie wiem jakis gościu mnie popchną i chyba na mnie poleciał nadeptujac mi na nogę. Zamieszanie się zrobiło bo był tłok i nikt tak naprawde nie wie jak było dokałdnie a mi momentalnie słabo ise zrobiło

JACEK
pomysł jest ..wiec niech reszta sie wypowie ...bo warto wiedziec ile osob chetnych wtedy termin i znajdzie sie jakis osrodek szkoleniowy:]
kasiek79

DE-MODE napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

..no to faktycznie ostatni taniec:]....
oj tak ale tlyko na czas unieruchomienia.
każdy mówi ze pewnie odechce mi się baletów a mi. wrecz odwrotnie. jescze bardziej się chce
Do**ta

kasiek79 napisał(a):

No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą.

Aurora

kasiek79 napisał(a):

Aurora napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

To pewnie dlatego 🙂

szczerze to nie wiem jakis gościu mnie popchną i chyba na mnie poleciał nadeptujac mi na nogę. Zamieszanie się zrobiło bo był tłok i nikt tak naprawde nie wie jak było dokałdnie a mi momentalnie słabo ise zrobiło

Pewnie bez znaczenia było tak naprawdę, jaki obcas i to ten facet Cię załatwił...

kasiek79

Dota napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą.

hehe ja nie mam zadnego dobrego połączenia

Do**ta

kasiek79 napisał(a):

Dota napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Z przesiadką w Białymstoku i Warszawie.

Aurora

Dota napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

A Witch nie jest z Łodzi? Bo mi się tak jakoś ubzdurało, że stamtąd.

kasiek79

Aurora napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Aurora napisał(a):

To pewnie dlatego 🙂

Pewnie bez znaczenia było tak naprawdę, jaki obcas i to ten facet Cię załatwił...

nie chce mi się wierzyc ze jak sama bym upadła przez klapek to bym tk się połamała. Ale . tego już nikt nie będzie wiedział dokladnie Ja stawiam ze to ten gosc no i tak napisze do PZU

Aurora

DE-MODE napisał(a):

pomysł jest ..wiec niech reszta sie wypowie ...bo warto wiedziec ile osob chetnych wtedy termin i znajdzie sie jakis osrodek szkoleniowy:]

Najlepiej jakiś fajny ośrodek z zabiegami, to będę mówiła, że do sanatorium muszę jechać.

kasiek79

Dota napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Dota napisał(a):

tak tlyko najpierw trzeba do warszwy albo białego dojechać. DO warszawy ponad 5 godzin. Tak wieć ja wybioresie lepiej samochodem

wiecie co miło tu z wami ale spadam

nie psizcze za dużo bo tu u rodziców ciezko mi siedziecieć wiec was niedoczytam hehe
kasiek79

Aurora napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

Najlepiej jakiś fajny ośrodek z zabiegami, to będę mówiła, że do sanatorium muszę jechać.
no to jakby nie patrzec Augustów ( jest osrodek z zabiegami jest jezioro i narty wodene sa pociągi jest gdzie potańczyć schodki sa i trawka
hehe co wy na to
Aurora

kasiek79 napisał(a):

Dota napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

tak tlyko najpierw trzeba do warszwy albo białego dojechać. DO warszawy ponad 5 godzin. Tak wieć ja wybioresie lepiej samochodem

wiecie co miło tu z wami ale spadam

nie psizcze za dużo bo tu u rodziców ciezko mi siedziecieć wiec was niedoczytam hehe
No to pa.
kasiek79
papa a co do organizacji to ja już raz załtwiałą koszulki z napsiami zlotu i smycze klubowe. hehe wieć ja w temacie i moge pomóc
JACEK
ja mam tylko 14o km :]