Aurora napisał(a):
DE-MODE napisał(a):
..ja moge tanczyc:]..chyba moge
Ale wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły.
tak tak a ja to na amen hehe i to na prostym parkiecie
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 693 z 977
Aurora napisał(a):
DE-MODE napisał(a):
Aurora napisał(a):
DE-MODE napisał(a):
Załatwiły ale Kasiek wcale nie ma urazu do tańców.
Dota napisał(a):
Jesteśmy z różnych końców Polski (Augustów, Kielce, Gdynia i Gdańsk, Warszawa, Poznań,... Nie pamietam więcej, sorki). Trzeba wyznaczyć środek.
Jasmar wyliczy średnią. Kiedyś obiecywała. Dla niej to pikuś pewnie.
Dota napisał(a):
Załatwiły ale Kasiek wcale nie ma urazu do tańców.Aurora napisał(a):
Ale wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły.DE-MODE napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
Aurora napisał(a):
DE-MODE napisał(a):
A miałaś wysokie obcasy wtedy?
Aurora napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
Aurora napisał(a):
klapeczki japonki na niziutkeim (może 1-2cm ) kaczuszce
DE-MODE napisał(a):
....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :]
to był osttani taniec Juz miałą torebkę w reku i miałam isc na taksówke ale zanajomi zatrzymali mnie na ostatni taniec i..... pojechał nie taksówką a karetką a do domu wróciłą po 2 tyg
DE-MODE napisał(a):
....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :]
No chyba Łódź, jakby nie było w przybliżeniu środek Polski.
kasiek79 napisał(a):
Aurora napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
To pewnie dlatego 🙂
kasiek79 napisał(a):
DE-MODE napisał(a):
to był osttani taniec Juz miałą torebkę w reku i miałam isc na taksówke ale zanajomi zatrzymali mnie na ostatni taniec i..... pojechał nie taksówką a karetką a do domu wróciłą po 2 tyg
..no to faktycznie ostatni taniec:]....
Dota napisał(a):
DE-MODE napisał(a):
No chyba Łódź, jakby nie było w przybliżeniu środek Polski.
Może być.
my zloty robilismy między warszawa aPoznaniem też prawie w środku
Ale zmojego zadupia i tak daleko hehe
Aurora napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
Aurora napisał(a):
To pewnie dlatego 🙂
szczerze to nie wiem jakis gościu mnie popchną i chyba na mnie poleciał nadeptujac mi na nogę. Zamieszanie się zrobiło bo był tłok i nikt tak naprawde nie wie jak było dokałdnie a mi momentalnie słabo ise zrobiło
DE-MODE napisał(a):
..no to faktycznie ostatni taniec:]....kasiek79 napisał(a):
to był osttani taniec Juz miałą torebkę w reku i miałam isc na taksówke ale zanajomi zatrzymali mnie na ostatni taniec i..... pojechał nie taksówką a karetką a do domu wróciłą po 2 tygDE-MODE napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
Tak tak Łódź to prawie centrum
No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą.
kasiek79 napisał(a):
Aurora napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
To pewnie dlatego 🙂
szczerze to nie wiem jakis gościu mnie popchną i chyba na mnie poleciał nadeptujac mi na nogę. Zamieszanie się zrobiło bo był tłok i nikt tak naprawde nie wie jak było dokałdnie a mi momentalnie słabo ise zrobiło
Pewnie bez znaczenia było tak naprawdę, jaki obcas i to ten facet Cię załatwił...
Dota napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą.
hehe ja nie mam zadnego dobrego połączenia
kasiek79 napisał(a):
Dota napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
Z przesiadką w Białymstoku i Warszawie.
Dota napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
A Witch nie jest z Łodzi? Bo mi się tak jakoś ubzdurało, że stamtąd.
Aurora napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
Aurora napisał(a):
To pewnie dlatego 🙂
Pewnie bez znaczenia było tak naprawdę, jaki obcas i to ten facet Cię załatwił...
nie chce mi się wierzyc ze jak sama bym upadła przez klapek to bym tk się połamała. Ale . tego już nikt nie będzie wiedział dokladnie Ja stawiam ze to ten gosc no i tak napisze do PZU
DE-MODE napisał(a):
pomysł jest ..wiec niech reszta sie wypowie ...bo warto wiedziec ile osob chetnych wtedy termin i znajdzie sie jakis osrodek szkoleniowy:]
Najlepiej jakiś fajny ośrodek z zabiegami, to będę mówiła, że do sanatorium muszę jechać.
Dota napisał(a):
Z przesiadką w Białymstoku i Warszawie.kasiek79 napisał(a):
hehe ja nie mam zadnego dobrego połączeniaDota napisał(a):
Aurora napisał(a):
Najlepiej jakiś fajny ośrodek z zabiegami, to będę mówiła, że do sanatorium muszę jechać.DE-MODE napisał(a):
pomysł jest ..wiec niech reszta sie wypowie ...bo warto wiedziec ile osob chetnych wtedy termin i znajdzie sie jakis osrodek szkoleniowy:]
kasiek79 napisał(a):
tak tlyko najpierw trzeba do warszwy albo białego dojechać. DO warszawy ponad 5 godzin. Tak wieć ja wybioresie lepiej samochodemDota napisał(a):
Z przesiadką w Białymstoku i Warszawie.kasiek79 napisał(a):
wiecie co miło tu z wami ale spadam
nie psizcze za dużo bo tu u rodziców ciezko mi siedziecieć wiec was niedoczytam hehe