Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 696 z 977

Do**ta

Aurora napisał(a):

Ciekawe, co Alawpr porabia, założę się, że trochę za nami tęskni. Pewnie dopiero jutro zaczną się te wszystkie prześwietlenia, badania...

Na pewno rodzina z nią jeszcze siedzi.

Aurora
Muszę uciekać, pa.
ojacie

kasiek79 napisał(a):

ojacie napisał(a):

Jedyny plus mojego skręcenia to to, że wreszcie zrobili mi zdjęcie Dziwne tam takie odstaje, a ja myślałam, że już się zrosłam całkiem po tych 6 miesiącach...

kochana to ty sobie skreciłas ta nogę co miałas połaman???

Niestety tak...

Do**ta

Aurora napisał(a):

Muszę uciekać, pa.

papa trzym sie

Do**ta

ojacie napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

ojacie napisał(a):

Jedyny plus mojego skręcenia to to, że wreszcie zrobili mi zdjęcie Dziwne tam takie odstaje, a ja myślałam, że już się zrosłam całkiem po tych 6 miesiącach...

kochana to ty sobie skreciłas ta nogę co miałas połaman???

Niestety tak...

Biedna noga, znowu dostała wciry.

Do**ta

witch napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

witch napisał(a):

O tej porze juz nie opłaca się wychodzić z łóżka. Ja też cały dzień w pidżamie i pod kocem. I nie mam zamiaru niczego zmieniać, co najwyżej koc na kołdrę 🙂

..a mnie jakos własnie nosi i nie wiem co zrobic.....:]

Może dywany wytrzep 🙂

Albo zrób kolację i ją zjedz.

JACEK
... no ja przez szpital dowiedziałem sie ze moja była zona ma kochanka wiec....szpital to jednak wana instytucja w moim zyciu:]
LillaKorn

Damira 48 napisał(a):

Aurora...jako były trókostkowiec, mogę powiedziec jak to jest z blachami. Mnie usuwali w pełnej narkozie ( po 5-ciu miesiącach ) potem był zakaz stawania do wyjęcia szwów, czyli 14 dni. Oczywiście nie zdzierżyłam i po 5-ciu dniach pizgnęłam kulami do kąta 🙂
Chodzi sie dobrze, tak jak przed wyjęciem zespolenia, ja różnicy nie widziałam.
Powodzenia i trzymajcie się cieplutko!
Aaaa....pomysł Jacka ze zlotem jest rewelacyjny, oczywiście spotkanie w miejscu gdzie nie ma:
- pociągów
- schodków
- trawy
- rowerów
- koni
czy o czymś zapomniałam?

lodu!
Do**ta

DE-MODE napisał(a):

... no ja przez szpital dowiedziałem sie ze moja była zona ma kochanka wiec....szpital to jednak wana instytucja w moim zyciu:]

Ale jak przez szpital? Ktoś ze szpitala powiedział ?

JACEK

Dota napisał(a):

witch napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

..a mnie jakos własnie nosi i nie wiem co zrobic.....:]

Może dywany wytrzep 🙂

..he he dywany wytrzep..super ....to juz wybieram opcje z kolacją..mam ochote na makaron pene....do tego lampka wina......mam fajnego kota to z nim zjem kolacje:]

witch

DE-MODE napisał(a):

Jednych szpital połączył innych rozdzielił. Życie !

JACEK

Dota napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

..nie ale przez to ze lezałem 2 tygodnie i nie było mnie w domu ona nocami nie wracała do domu.....corke zostawiała z moja mama..no a ze Kielce sa male toooo sie wydało...potem jak lezałem juz w domu i teoretycznie nie mogłem sie ruszac.... gdy powiedziała ze jedzie do kolezanki pojechałem za nią no i potwierdzilem na własne oczy...przykre ale prawdziwe

witch

DE-MODE napisał(a):

Dota napisał(a):

witch napisał(a):

Może dywany wytrzep 🙂

..he he dywany wytrzep..super ....to juz wybieram opcje z kolacją..mam ochote na makaron pene....do tego lampka wina......mam fajnego kota to z nim zjem kolacje:]

Czytałeś o wpływie kota na zrost ? Z 2 dni wstecz dziewczyny opisywały cudowną moc naszych "dachowców".

JACEK

witch napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

Dota napisał(a):

Czytałeś o wpływie kota na zrost ? Z 2 dni wstecz dziewczyny opisywały cudowną moc naszych "dachowców".

..hmm w sumie od lipca sypiam tylko z kotem ..hehe wiec moze cos w tym jest..bo nozka jak nowa:]

Do**ta

DE-MODE napisał(a):

Dota napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

..nie ale przez to ze lezałem 2 tygodnie i nie było mnie w domu ona nocami nie wracała do domu.....corke zostawiała z moja mama..no a ze Kielce sa male toooo sie wydało...potem jak lezałem juz w domu i teoretycznie nie mogłem sie ruszac.... gdy powiedziała ze jedzie do kolezanki pojechałem za nią no i potwierdzilem na własne oczy...przykre ale prawdziwe

Raczej oszukiwała cię już wcześniej. Kłamstwo ma krótkie nogi.

JACEK

Dota napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

Dota napisał(a):

.. no z tego co teraz wiem to juz wczesniej sie zaczeło...
no ale było mineło w lipcu rozwód był wiec ...zyje sie dalej ..nic na siłe
Do**ta

DE-MODE napisał(a):

Dota napisał(a):

witch napisał(a):

Może dywany wytrzep 🙂

no i z córką 🙂

JACEK
no corke mam raz na dwa tygodnie..a teraz z racji ze jesem po zabiegu to nie brałem bo nie jestem w stanie sie zając,,ma 6 latek wiec duzo uwagi trzeba poswiecic
ojacie

LillaKorn napisał(a):

Damira 48 napisał(a):

Aurora...jako były trókostkowiec, mogę powiedziec jak to jest z blachami. Mnie usuwali w pełnej narkozie ( po 5-ciu miesiącach ) potem był zakaz stawania do wyjęcia szwów, czyli 14 dni. Oczywiście nie zdzierżyłam i po 5-ciu dniach pizgnęłam kulami do kąta 🙂
Aaaa....pomysł Jacka ze zlotem jest rewelacyjny, oczywiście spotkanie w miejscu gdzie nie ma:
- pociągów
- schodków
- trawy
- rowerów
- koni
czy o czymś zapomniałam?

lodu!
rolek 🙂
witch

Dota napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

Dota napisał(a):

Tym razem wyszło, że połamane !

JACEK
:] ale juz sie zrosło:]
Do**ta

DE-MODE napisał(a):

no corke mam raz na dwa tygodnie..a teraz z racji ze jesem po zabiegu to nie brałem bo nie jestem w stanie sie zając,,ma 6 latek wiec duzo uwagi trzeba poswiecic

Sześciatka to jeszcze dość mała a i pewnie bardzo ruchliwa dziewuszka. Musisz szybko wracać do formy.
Połamałeś się tydzień po mnie a już jesteś daleko przede mną. Trzymaj się.
Do**ta

ojacie napisał(a):

LillaKorn napisał(a):

Damira 48 napisał(a):

- pociągów
- schodków
- trawy
- rowerów
- koni
czy o czymś zapomniałam?

lodu!
rolek 🙂
łóżka
witch

DE-MODE napisał(a):

:] ale juz sie zrosło:]

I noga i serce. Z czasem wszystko wraca do normy. Choć wcześniej cholernie boli.

JACEK

Dota napisał(a):

DE-MODE napisał(a):

Sześciatka to jeszcze dość mała a i pewnie bardzo ruchliwa dziewuszka. Musisz szybko wracać do formy.
Połamałeś się tydzień po mnie a już jesteś daleko przede mną. Trzymaj się.
dzięki..jestem uparty i lubie realizowac marzenia i postanowienia wiec ..nozka to przeszośc a teraz zabieramy sie za zycie:]..dobrze jest a bedzie jeszcze lepiej:]
JACEK
no dobra bo zamiast o złamaniach zaczelismy kacik złamanych serc:]
Do**ta

DE-MODE napisał(a):

no dobra bo zamiast o złamaniach zaczelismy kacik złamanych serc:]

tu, na forum poruszamy bardzo różnorodne tematy

JACEK
.. no to w sumie miłe..wiec dzięki za wsparcie.....
Damira 48

Rany...ale macie tempo! Na chwilę odeszłam od kompa i juz dostałam oczopląsu od czytania 🙂

Aurora, przeczytasz jutro....mnie blachy wyjęli szybko, bo musieli, noga mi ropiała i nie było bata 😉

Ale się lista wydłużyła, no, no...

Zlot obowiązkowo latem, zagrożeń mniej jakby.

Jacek, nie martw się, też jestem panna z odzysku, też mOj PiW mnie olał, ale w sumie wyszło mi to tylko na dobre. Stare i niewierne won!......będzie nowe, lepsze 🙂

JACEK

Damira 48 napisał(a):

Rany...ale macie tempo! Na chwilę odeszłam od kompa i juz dostałam oczopląsu od czytania 🙂
Aurora, przeczytasz jutro....mnie blachy wyjęli szybko, bo musieli, noga mi ropiała i nie było bata 😉
Ale się lista wydłużyła, no, no...
Zlot obowiązkowo latem, zagrożeń mniej jakby.
Jacek, nie martw się, też jestem panna z odzysku, też mOj PiW mnie olał, ale w sumie wyszło mi to tylko na dobre. Stare i niewierne won!......będzie nowe, lepsze 🙂

..dzięki wiem jak otworzyły mi sie oczy i emocje opadły to tez zrozumiałem ze zasługuje na kogoś lepszego:] mam dopiero 34 lata wiec jeszcze wszystko przede mną...i wiem ze bedzie lepiej tym razem nie bede patrzył na dupe i nózki tylko na inne cechy:]