Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 732 z 977
alawpr napisał(a):
Mądry chłopczyk!! Taki mały a jaki inteligentny!!! To chyba w mamusie;-))a. napisał(a):
już się przyzywczajam, ino te literki jakieśalawpr napisał(a):
A. co oni nam zrobili?
syn na to wszystko wali kupę
akceptacja postu jest jescze stara... 😛
link zewnętrzny zablokowany
tu mozna zglaszac uwagi
alawpr napisał(a):
Ja składam protest!!!! NIE PODOBA MI SIĘ!!! Jakis bałagan tu teraz jest!!! Kto to wymyslił. Miało byc pewnie lepiej i piekniej a wyszło jak zawsze- wielkie g......
link zewnętrzny zablokowany
wyspiarz napisał(a):
weszłem , i.... forum nie poznałem...
Bo przyszło nowe 😉 Ja narazie je od nowa rozpracowuje ;-(
a. napisał(a):
To nas wzięli z zaskoczenia i nie pytając o zdanie no draniealawpr napisał(a):
Mądry chłopczyk!! Taki mały a jaki inteligentny!!! To chyba w mamusie;-))a. napisał(a):
już się przyzywczajam, ino te literki jakieś
syn na to wszystko wali kupę
akceptacja postu jest jescze stara... 😛
ojacie napisał(a):
Hehe ale dziwnie, zobaczycie, przyzwyczaicie się 🙂
Mam nadzieje ,że nasze uwagi zostaną uwzględnione. Gdyby to tło niebieskie było ciemniejsze, wszystko byłoby bardziej przejrzyste. a tak to oczopląsu mozna sie nabawic!
O KURCZE!!!
troche czasu mnie nie było a tu takie zmiany??!!!
ale brzydko!! wszystko na jedno kopyto!!
ale bedziemy zmuszenie sie do tego przyzwyczaic..
kurcze tyle czasu nie czytałam ze chyba z trzy dni by mi zajeło przeczytanie tego wszystkiego!
jezdze sobie na basen co dzien na 7rano pozniej na rehabilitacje pozniej zachacze o jakąs kolezanke i do domu spac no i kazdy dzien identyczny tyle ze zimniejszy niz poprzedni hihi zima idzie do nas dużymi krokami!!!
Aurora napisał(a):
Mozna same ćwiczenia na skierowaniu zapisać (teraz tak mam), a jakoś nie wyobrażam sobie mojego lekarza pokazującego mi w gabinecie, jak mam ćwiczyć i ćwiczącego ze mną.
Czemu? Moi guru położyli mnie na kozetce i pokazywali na mnie co i jak. Potem robiłam to samo w domu wielokrotnie. Choć przyznaję, że rehabilitant działa mobilizująco. Inaczej trzeba samemu się pilnować.
Aurora napisał(a):
Olej Kaśka to straszenie. A coś się u Ciebie zmieniło w temacie wyciągania śrub, masz już termin?
Olewam. W końcu jestem Damą z Żelazem. 🙂
malgo85 napisał(a):
eheh ja pierdziele pewnie chcieli upiekszyc nasze forum.. alee chyba im sie to troszke nie udało ;(
troszke wyżej masz informacje gdzie mozna zgłaszac uwagi. ja zgłosiłam i administrator przyciemnił nam tła postów i przyciemnił czcionke.
tak sobie czytam o tych waszych dietach.. rybkach, serach, mleku..
ja tez próbuje duzo rybek jesc, skorupki również, galaty stosuje zywokost.. nie wiem czy to pomoze.. moze pomoze mam taka nadzieje ale lekarz który mnie operował równiez powiedział ze mam normalnie wszystko jesc nie mam brac tabletek i nie stosowac zadnych diet!!
mimo tego inny lekarz zapisał mi tabl. które biore.(osteogenon i doxim)
nie wiem czy to pomaga czy nie..
juz sama nie wiem co mam robic zeby w koncu rzucic te pieprzone kule!!!!
alawpr napisał(a):
malgo85 napisał(a):
eheh ja pierdziele pewnie chcieli upiekszyc nasze forum.. alee chyba im sie to troszke nie udało ;(
troszke wyżej masz informacje gdzie mozna zgłaszac uwagi. ja zgłosiłam i administrator przyciemnił nam tła postów i przyciemnił czcionke.
nooo juz lepiej wygląda!
malgo85 napisał(a):
tak sobie czytam o tych waszych dietach.. rybkach, serach, mleku..
ja tez próbuje duzo rybek jesc, skorupki również, galaty stosuje zywokost.. nie wiem czy to pomoze.. moze pomoze mam taka nadzieje ale lekarz który mnie operował równiez powiedział ze mam normalnie wszystko jesc nie mam brac tabletek i nie stosowac zadnych diet!!
mimo tego inny lekarz zapisał mi tabl. które biore.(osteogenon i doxim)
nie wiem czy to pomaga czy nie..
juz sama nie wiem co mam robic zeby w koncu rzucic te pieprzone kule!!!!
malgo85 napisał(a):
alawpr a gdzie widac czy ktoś jest dostępny???? ja jestem chyba jakaś ślepa bo nie moge tego znaleź!
Na dole po lewej stronie w rogu!!!
alawpr napisał(a):
malgo85 napisał(a):
alawpr a gdzie widac czy ktoś jest dostępny???? ja jestem chyba jakaś ślepa bo nie moge tego znaleź!
przeciez wcześniej też było
a. napisał(a):
alawpr napisał(a):
malgo85 napisał(a):
Co ty gadasz................?/ To ja nie zwróciłam wtedy uwagi. Gdzie to było????
uuuppppppppssssssssssssssssssssss,
???????????????????
alawpr napisał(a):
a. napisał(a):
alawpr napisał(a):
Co ty gadasz................?/ To ja nie zwróciłam wtedy uwagi. Gdzie to było????
we wtym samym miejscu
a. napisał(a):
alawpr napisał(a):
a. napisał(a):
we wtym samym miejscu
Tyle tylko, że były napisane jakie Nicki są użytkowane a teraz tylko ilość użytkowników. Chyba, że ślepa jestem!