Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 754 z 977
jasmar napisał(a):
eliska napisał(a):
edziag napisał(a):
eliska tozapraszam na zagórze, kawa czeka 🙂
edziag, z przyjemnością doczłapię na kawkę 🙂
Czemu beze mnie ja tez się dopisuję!!!
eno Jasmar ja mogłaś pomysleć, że bez Ciebie ? Bez Ciebie to kawka by nam nie smakowała! 🙂
kasiek79 napisał(a):
cos czuję zę wszystkei na impreze poszly potańczyć 🙂
Też bym już potańczyła, ale tak normalnie jak kiedyś a nie pokiwała się na kulach.
jasmar napisał(a):
Kurczę nadal nie wiem jak to jest u Was ze stawianie stopy. ja stawiam normalnie, a przynajmniej tak mi się wydaje. Proszę napiszcie mi o co tu chodzi? Bo może nie jarzę.
ja nie moge posatwić nogi na wprost i normalnie pójśc bo mi gips blokuje jak stawiam chora noge to zdrowa mogę tlyko dostawic bbo jak ja wystawię do przodu to ta chora niezrobi propulsji czyli nie przetoczy, moge ją tylko postawić na ziemi. A jak ustawiam ta w gipsie lekko w skos to moge spokojnie zdrowa wystawić przed nią
hmmmm nie wiem czy mnie zrozumiałas
jasmar napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
cos czuję zę wszystkei na impreze poszly potańczyć 🙂
Też bym już potańczyła, ale tak normalnie jak kiedyś a nie pokiwała się na kulach.
oj ja też
eliska napisał(a):
jasmar napisał(a):
eliska napisał(a):
edziag, z przyjemnością doczłapię na kawkę 🙂
eno Jasmar ja mogłaś pomysleć, że bez Ciebie ? Bez Ciebie to kawka by nam nie smakowała! 🙂
Dzięki Eliska aż mi się gębusia śmieje i bardzo mi miło. Mam nadzieję, że jak się spotkamy z Edziag to się jakoś umówimy i jakoś zorganizujemy spotkanie.
kasiek79 napisał(a):
posłuchajjasmar napisał(a):
Kurczę nadal nie wiem jak to jest u Was ze stawianie stopy. ja stawiam normalnie, a przynajmniej tak mi się wydaje. Proszę napiszcie mi o co tu chodzi? Bo może nie jarzę.
ja nie moge posatwić nogi na wprost i normalnie pójśc bo mi gips blokuje jak stawiam chora noge to zdrowa mogę tlyko dostawic bbo jak ja wystawię do przodu to ta chora niezrobi propulsji czyli nie przetoczy, moge ją tylko postawić na ziemi. A jak ustawiam ta w gipsie lekko w skos to moge spokojnie zdrowa wystawić przed nią
jasmar napisał(a):
jak mi sciągli gips i nogę postawiłam na podłodze to moja sztywna stopa była odchylona była na prawo, jak ją troszke rozruszałam to potrafię ją postawić prosto (przynajmniej mi się tak wydaje), ale za to kolano gdzieś mi sie krzywi do srodka, nie wiem czy to takie złudzenie, bo kolano chude i mięśnia brak ? czy cos jest nie tak... boję się tej poniedziałkowej kontroli....
kasiek79 napisał(a):
ja spadam Muszę jeszcze sie zgramolic na dół bo zapomniałąm mięcho na obiad wyjąć. hehe ja nie musze ćwiczyc bo jak tak sobie pokursuję w domu po schodach potem jeszce ze tzry kursy zrobię na podwórko i zpowrotem zeswojego ostatniego pietra to i sie wyćwicze 🙂
Ty i tak jesteś wyćwiczona i bardzo sprawna jak tyle wchodzisz po schodach, no i ze względu na przedmiot jakiego uczysz, o figurze nie wspominając
jasmar napisał(a):
No tak bo Tobioe gips blokuje, a ciekawe jak inni nie zagipsowani?? Bo wydaje mi się że więcej osób pisało o tym stawianiu stopy inaczejkasiek79 napisał(a):
posłuchajjasmar napisał(a):
eliska napisał(a):
no własnie też jestem ciekawa...jasmar napisał(a):
jak mi sciągli gips i nogę postawiłam na podłodze to moja sztywna stopa była odchylona była na prawo, jak ją troszke rozruszałam to potrafię ją postawić prosto (przynajmniej mi się tak wydaje), ale za to kolano gdzieś mi sie krzywi do srodka, nie wiem czy to takie złudzenie, bo kolano chude i mięśnia brak ? czy cos jest nie tak... boję się tej poniedziałkowej kontroli....
jasmar napisał(a):
A ja sprawdzam co jakiś czas kto jest na forum i Ala się pojawiła-będzie nocna zmiana??
a gdzie sparwdzasz?
eliska napisał(a):
no własnie też jestem ciekawa...jasmar napisał(a):
jasmar napisał(a):
eliska napisał(a):
jasmar napisał(a):
Dzięki Eliska aż mi się gębusia śmieje i bardzo mi miło. Mam nadzieję, że jak się spotkamy z Edziag to się jakoś umówimy i jakoś zorganizujemy spotkanie.
koniecznie, już sie cieszę, ale se poplotkujemy 😉
kasiek79 napisał(a):
jasmar napisał(a):
A ja sprawdzam co jakiś czas kto jest na forum i Ala się pojawiła-będzie nocna zmiana??
a gdzie sparwdzasz?
Jak jest taka ogólna tabelka z tematami to na dole po lewej stronie. Od nas klikam na górze "Rehabilitacja po wypadku" i zjazd na dół-nie wiem czy rozumiesz, bo ja w komputerze nie za bardzo kumata a jeszcze wytłumaczyć to ...............kanał
eliska napisał(a):
No a jak się umówimy na weekend to jeszcze Riviola będzie
kasiek79 napisał(a):
A gdzie nocna zmiana??????????????
Melduje sie 😉
jasmar napisał(a):
eliska napisał(a):
No a jak się umówimy na weekend to jeszcze Riviola będzie
To obgadaj z Edzią temat i dajcie znać
alawpr napisał(a):