jasmar napisał(a):
Rany Aurora aleś ty obcykana w tym. Ja to tylko potrafię policzyć jak mi mąż podetknie pod nos co trzeba. ATy............. ufffffAurora napisał(a):
Czy to był PIT-23, który złożyliście? Bo coś tu jest nie tak. Powinniście go złożyć w ciągu 14 dni od dnia sprzedaży nieruchomości. A na wydanie kasy na nowe cele mieszkaniowe macie 2 lata.
I czy tu chodzi o podatek od sprzedaży mieszkania czy od spadków i darowizn?
Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 769 z 977
edziag napisał(a):
od kiedy moczysz? i czy codziennie?jasmar napisał(a):
Ja moczę i moje wrażenie jest takie, że po tym moczeniu i masażu-mąż mi zaraz masuje-lepiej mi się rusza. Ale przeciwbólowo to ta kąpiel nie działa, przynajmniej u mnieedziag napisał(a):
mam pytanie bo chyba sporo nas tu jest. czy moczycie nogi w wodzie z szarym mydłem? i jeśli tak to czy są jakieś efekty?
ja prawie do wrzątku ją wkładam i wtedy mi się taaaaaak dooooobrze rooooobi hihihihi
edziag napisał(a):
alawpr napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
ja nie mogę się doczekac kiedy połoze sie w wannie zapale sobie świeczki i będe tak leżała hehe
U mnie moze byc bez swieczek ,może byc obskrobana balia ,byle co ........ Matko ,ze ja tyle czasu wytrzymuję. Poprosze o medal dla brudasa........
ty masz medal za długość przebywania w gipsie, kochana pomnik ci opwinni przed tym szpitalem postawić.
Oczywistą rzeczą jest. Nie ma bata nie popuszczę.
edziag napisał(a):
Aurora napisał(a):
jasmar napisał(a):
Aurora to nie to forum-my chcemy zrostu a nie złamania!!!!!!!!
Dlatego ostrzegam!!!! Ale nie wiem, czy to prawda, w necie o tym dużo jest. Głupie małolaty tak robią żeby mieć zwolnienie ze szkoły i wf-u.
jasmar i co ty na to? ja jutro chyba poszperam w necie.
Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut.
Aurora napisał(a):
To akurat moja działka.jasmar napisał(a):
Rany Aurora aleś ty obcykana w tym. Ja to tylko potrafię policzyć jak mi mąż podetknie pod nos co trzeba. ATy............. ufffffAurora napisał(a):
Czy to był PIT-23, który złożyliście? Bo coś tu jest nie tak. Powinniście go złożyć w ciągu 14 dni od dnia sprzedaży nieruchomości. A na wydanie kasy na nowe cele mieszkaniowe macie 2 lata.
I czy tu chodzi o podatek od sprzedaży mieszkania czy od spadków i darowizn?
alawpr napisał(a):
Aurora napisał(a):
jasmar napisał(a):
Oczywiście z wyjątkiem naszej figury-ja wolę tego nie ujawniać
Nie będziemy pytać 🙂
Co nie będziemy pytac ,co nie bedziemy. Wypytamy sie nawet o rozmiar buta i czy zgryz prawidłowy............
dobra ,dobra wezmę centymetr, wzorce bieli, próbniki farb do włosów. pomierzymy się, do zębów zerkniemy, porównamy odcienie farb na włosach i zameldujemy o wynikach 😉
edziag napisał(a):
Aurora właśnie obejrzałam sobie twoje "przeklęte miejsce" - hmmmm jak na przeklęte to jest wyjątkowo piękne, aż się rozmarzyłam.
Jak widzę te cholerne delfiny, to aż cała drżę i serce mi szybciej bije...
edziag napisał(a):
Aurora napisał(a):
jasmar napisał(a):
Aurora to nie to forum-my chcemy zrostu a nie złamania!!!!!!!!
Dlatego ostrzegam!!!! Ale nie wiem, czy to prawda, w necie o tym dużo jest. Głupie małolaty tak robią żeby mieć zwolnienie ze szkoły i wf-u.
No bardzo mnie to zaintrygowało. Ale jeszcze żadnego kuku sobie nie zrobiłam. A ruchliwość stawu po moczeniu jest większa. A ja potem idę spać-przynajmniej jak mąż ma rano i popołudniu. Więc może nic się nie stanie. Moiżemy jeszcze o to zapytać naszych orto-ciekawe jakie będą mieć zdania na ten temat
edziag napisał(a):
alawpr napisał(a):
Aurora napisał(a):
Nie będziemy pytać 🙂
Co nie będziemy pytac ,co nie bedziemy. Wypytamy sie nawet o rozmiar buta i czy zgryz prawidłowy............
dobra ,dobra wezmę centymetr, wzorce bieli, próbniki farb do włosów. pomierzymy się, do zębów zerkniemy, porównamy odcienie farb na włosach i zameldujemy o wynikach 😉
Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze 😉)
Aurora napisał(a):
edziag napisał(a):
Aurora napisał(a):
Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut.
a zdradz jak się ta sśól zwie?
alawpr napisał(a):
U mnie moze byc bez swieczek ,może byc obskrobana balia ,byle co ........ Matko ,ze ja tyle czasu wytrzymuję. Poprosze o medal dla brudasa........
A jaka oszczędność na mydle lub żelu.
jasmar napisał(a):
edziag napisał(a):
Aurora napisał(a):
No bardzo mnie to zaintrygowało. Ale jeszcze żadnego kuku sobie nie zrobiłam. A ruchliwość stawu po moczeniu jest większa. A ja potem idę spać-przynajmniej jak mąż ma rano i popołudniu. Więc może nic się nie stanie. Moiżemy jeszcze o to zapytać naszych orto-ciekawe jakie będą mieć zdania na ten temat
No to mamy zagadke do rozwikłania? Ale sie bedzie działo 😉
jasmar napisał(a):
edziag napisał(a):
Aurora napisał(a):
mój to tlko oczami wywróci i powie że i tak nie pomoże.....nawet pytać nie muszę, już go widzę, na wszystko mi tak odpowiada.
alawpr napisał(a):
Aurora napisał(a):
jasmar napisał(a):
Rany Aurora aleś ty obcykana w tym. Ja to tylko potrafię policzyć jak mi mąż podetknie pod nos co trzeba. ATy............. ufffff
To akurat moja działka.
Łał kochana ,toż ty SZPEC.
Ale raczej w prawnych (tzw. na pełnej rachunkowości) niż w fizycznych. Ale też staram się znać, zwłaszcza takie przepisy, co się w życiu przydają.
alawpr napisał(a):
Aurora napisał(a):
jasmar napisał(a):
Oczywiście z wyjątkiem naszej figury-ja wolę tego nie ujawniać
Nie będziemy pytać 🙂
U mnie but nr 40 a ze zgryzem wszystko w porządku a reszta ciałka to efekt trójki dzieci.
jasmar napisał(a):
alawpr napisał(a):
A jaka oszczędność na mydle lub żelu.
I to jest powód ,że rodzina jeszcze mnie w szafie nie zamknęła, bo taka jestem ekonomiczna.
Aurora napisał(a):
Ciepłe bardzo pomaga przy rozruszaniu stawów, ale znowu na opuchliznę szkodzi...
Cóż coś za coś pewnie nie ma idealnego sposobu na wszystkie nasze dolegliwości
Aurora napisał(a):
edziag napisał(a):
Aurora właśnie obejrzałam sobie twoje "przeklęte miejsce" - hmmmm jak na przeklęte to jest wyjątkowo piękne, aż się rozmarzyłam.
Jak widzę te cholerne delfiny, to aż cała drżę i serce mi szybciej bije...
ja tak patrzę na to z innej perspektywy, ale rozumiem, jak widzę konia to się krzywię bezwiednie nawet nie muszę o tym myśleć.
jasmar napisał(a):
alawpr napisał(a):
Aurora napisał(a):
Nie będziemy pytać 🙂
U mnie but nr 40 a ze zgryzem wszystko w porządku a reszta ciałka to efekt trójki dzieci.
Znaczy sie wszystko OK.
edziag napisał(a):
No to jak będzie problem z PITami to już wiemy-uderzamy do Aurory.
edziag napisał(a):
Aurora napisał(a):
edziag napisał(a):
a zdradz jak się ta sśól zwie?
Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp.
Aurora napisał(a):
Skąd ta sól??? gzie takową nabyłaś??? To może tez tak zacznę
jasmar napisał(a):
Aurora napisał(a):
Skąd ta sól??? gzie takową nabyłaś??? To może tez tak zacznę
W Auchanie
alawpr napisał(a):
Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły?
Zerknij na moje fotki 🙂
alawpr napisał(a):
Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły?
zobacz na fotki aurory tam jest zdjęcie z miejsca kaźni
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
alawpr napisał(a):
Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze 😉)
Ja mam nie farbowane, ale może do grudnia farbnę coby obciachu nie robić i zaliczę fryzjera, bo listopad u mnie urodzinowy ja mam za 2 tygodnie a córcia 2 dni po mnie. Źle ją wyliczyłam, bo z synusiem się udało i trafiłam w urodziny męża. Dodam, że to nie żadne cesarki wszystko naturalnie. A najstarszy w urodziny brata od męza oi mojej koleżanki-wszystko wyliczone i planowane