Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 769 z 977

Aurora

jasmar napisał(a):

Aurora napisał(a):

Czy to był PIT-23, który złożyliście? Bo coś tu jest nie tak. Powinniście go złożyć w ciągu 14 dni od dnia sprzedaży nieruchomości. A na wydanie kasy na nowe cele mieszkaniowe macie 2 lata.
I czy tu chodzi o podatek od sprzedaży mieszkania czy od spadków i darowizn?

Rany Aurora aleś ty obcykana w tym. Ja to tylko potrafię policzyć jak mi mąż podetknie pod nos co trzeba. ATy............. ufffff
To akurat moja działka.
jasmar

edziag napisał(a):

jasmar napisał(a):

edziag napisał(a):

mam pytanie bo chyba sporo nas tu jest. czy moczycie nogi w wodzie z szarym mydłem? i jeśli tak to czy są jakieś efekty?

Ja moczę i moje wrażenie jest takie, że po tym moczeniu i masażu-mąż mi zaraz masuje-lepiej mi się rusza. Ale przeciwbólowo to ta kąpiel nie działa, przynajmniej u mnie
od kiedy moczysz? i czy codziennie?
ja prawie do wrzątku ją wkładam i wtedy mi się taaaaaak dooooobrze rooooobi hihihihi
moczę już od sierpnia z przerwami na szpitale i jak miałam szwy, ale te zagoiły się piorunem. No ale do tak gorącej nie daję tylko tak przyjemnie ciepła musi być i masuję mydłem ścięgno achillesa, tak kazała masażystka
edziag
Aurora właśnie obejrzałam sobie twoje "przeklęte miejsce" - hmmmm jak na przeklęte to jest wyjątkowo piękne, aż się rozmarzyłam.
alawpr

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

ja nie mogę się doczekac kiedy połoze sie w wannie zapale sobie świeczki i będe tak leżała hehe

U mnie moze byc bez swieczek ,może byc obskrobana balia ,byle co ........ Matko ,ze ja tyle czasu wytrzymuję. Poprosze o medal dla brudasa........

ty masz medal za długość przebywania w gipsie, kochana pomnik ci opwinni przed tym szpitalem postawić.

Oczywistą rzeczą jest. Nie ma bata nie popuszczę.

Aurora

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

jasmar napisał(a):

Aurora to nie to forum-my chcemy zrostu a nie złamania!!!!!!!!

Dlatego ostrzegam!!!! Ale nie wiem, czy to prawda, w necie o tym dużo jest. Głupie małolaty tak robią żeby mieć zwolnienie ze szkoły i wf-u.

jasmar i co ty na to? ja jutro chyba poszperam w necie.

Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut.

alawpr

Aurora napisał(a):

jasmar napisał(a):

Aurora napisał(a):

Czy to był PIT-23, który złożyliście? Bo coś tu jest nie tak. Powinniście go złożyć w ciągu 14 dni od dnia sprzedaży nieruchomości. A na wydanie kasy na nowe cele mieszkaniowe macie 2 lata.
I czy tu chodzi o podatek od sprzedaży mieszkania czy od spadków i darowizn?

Rany Aurora aleś ty obcykana w tym. Ja to tylko potrafię policzyć jak mi mąż podetknie pod nos co trzeba. ATy............. ufffff
To akurat moja działka.
Łał kochana ,toż ty SZPEC.
edziag

alawpr napisał(a):

Aurora napisał(a):

jasmar napisał(a):

Oczywiście z wyjątkiem naszej figury-ja wolę tego nie ujawniać

Nie będziemy pytać 🙂

Co nie będziemy pytac ,co nie bedziemy. Wypytamy sie nawet o rozmiar buta i czy zgryz prawidłowy............

dobra ,dobra wezmę centymetr, wzorce bieli, próbniki farb do włosów. pomierzymy się, do zębów zerkniemy, porównamy odcienie farb na włosach i zameldujemy o wynikach 😉

Aurora

edziag napisał(a):

Aurora właśnie obejrzałam sobie twoje "przeklęte miejsce" - hmmmm jak na przeklęte to jest wyjątkowo piękne, aż się rozmarzyłam.

Jak widzę te cholerne delfiny, to aż cała drżę i serce mi szybciej bije...

jasmar

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

jasmar napisał(a):

Aurora to nie to forum-my chcemy zrostu a nie złamania!!!!!!!!

Dlatego ostrzegam!!!! Ale nie wiem, czy to prawda, w necie o tym dużo jest. Głupie małolaty tak robią żeby mieć zwolnienie ze szkoły i wf-u.

No bardzo mnie to zaintrygowało. Ale jeszcze żadnego kuku sobie nie zrobiłam. A ruchliwość stawu po moczeniu jest większa. A ja potem idę spać-przynajmniej jak mąż ma rano i popołudniu. Więc może nic się nie stanie. Moiżemy jeszcze o to zapytać naszych orto-ciekawe jakie będą mieć zdania na ten temat

alawpr

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

Aurora napisał(a):

Nie będziemy pytać 🙂

Co nie będziemy pytac ,co nie bedziemy. Wypytamy sie nawet o rozmiar buta i czy zgryz prawidłowy............

dobra ,dobra wezmę centymetr, wzorce bieli, próbniki farb do włosów. pomierzymy się, do zębów zerkniemy, porównamy odcienie farb na włosach i zameldujemy o wynikach 😉

Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze 😉)

edziag

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut.

a zdradz jak się ta sśól zwie?

jasmar

alawpr napisał(a):

U mnie moze byc bez swieczek ,może byc obskrobana balia ,byle co ........ Matko ,ze ja tyle czasu wytrzymuję. Poprosze o medal dla brudasa........

A jaka oszczędność na mydle lub żelu.

alawpr

jasmar napisał(a):

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

No bardzo mnie to zaintrygowało. Ale jeszcze żadnego kuku sobie nie zrobiłam. A ruchliwość stawu po moczeniu jest większa. A ja potem idę spać-przynajmniej jak mąż ma rano i popołudniu. Więc może nic się nie stanie. Moiżemy jeszcze o to zapytać naszych orto-ciekawe jakie będą mieć zdania na ten temat

No to mamy zagadke do rozwikłania? Ale sie bedzie działo 😉

edziag

jasmar napisał(a):

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

mój to tlko oczami wywróci i powie że i tak nie pomoże.....nawet pytać nie muszę, już go widzę, na wszystko mi tak odpowiada.

Aurora

alawpr napisał(a):

Aurora napisał(a):

jasmar napisał(a):

To akurat moja działka.

Łał kochana ,toż ty SZPEC.

Ale raczej w prawnych (tzw. na pełnej rachunkowości) niż w fizycznych. Ale też staram się znać, zwłaszcza takie przepisy, co się w życiu przydają.

jasmar

alawpr napisał(a):

Aurora napisał(a):

jasmar napisał(a):

Oczywiście z wyjątkiem naszej figury-ja wolę tego nie ujawniać

Nie będziemy pytać 🙂

U mnie but nr 40 a ze zgryzem wszystko w porządku a reszta ciałka to efekt trójki dzieci.

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

A jaka oszczędność na mydle lub żelu.

I to jest powód ,że rodzina jeszcze mnie w szafie nie zamknęła, bo taka jestem ekonomiczna.

jasmar

Aurora napisał(a):

Ciepłe bardzo pomaga przy rozruszaniu stawów, ale znowu na opuchliznę szkodzi...

Cóż coś za coś pewnie nie ma idealnego sposobu na wszystkie nasze dolegliwości

edziag

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

Jak widzę te cholerne delfiny, to aż cała drżę i serce mi szybciej bije...

ja tak patrzę na to z innej perspektywy, ale rozumiem, jak widzę konia to się krzywię bezwiednie nawet nie muszę o tym myśleć.

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Aurora napisał(a):

Nie będziemy pytać 🙂

U mnie but nr 40 a ze zgryzem wszystko w porządku a reszta ciałka to efekt trójki dzieci.

Znaczy sie wszystko OK.

jasmar

edziag napisał(a):

Ale połamać się w takim miejscu to .......
No to jak będzie problem z PITami to już wiemy-uderzamy do Aurory.
edziag
Aurora napisz co to za sól na krążenie.
alawpr
Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły?
Aurora

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

a zdradz jak się ta sśól zwie?

Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp.

jasmar

Aurora napisał(a):

Skąd ta sól??? gzie takową nabyłaś??? To może tez tak zacznę

Aurora

jasmar napisał(a):

Aurora napisał(a):

Skąd ta sól??? gzie takową nabyłaś??? To może tez tak zacznę

W Auchanie

edziag
a w czym można jeszcze moczyć? czy ktoś jeszcze w czymś moczy kończyny? (kurde jak to głupio brzmi hihihih)
Aurora

alawpr napisał(a):

Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły?

Zerknij na moje fotki 🙂

edziag

alawpr napisał(a):

zobacz na fotki aurory tam jest zdjęcie z miejsca kaźni

jasmar

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze 😉)

Ja mam nie farbowane, ale może do grudnia farbnę coby obciachu nie robić i zaliczę fryzjera, bo listopad u mnie urodzinowy ja mam za 2 tygodnie a córcia 2 dni po mnie. Źle ją wyliczyłam, bo z synusiem się udało i trafiłam w urodziny męża. Dodam, że to nie żadne cesarki wszystko naturalnie. A najstarszy w urodziny brata od męza oi mojej koleżanki-wszystko wyliczone i planowane