Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 770 z 977

edziag

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut.

a zdradz jak się ta sśól zwie?

Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp.

pytałaś jakiegoś rehabilitanta czy z tą solą to samowolka, ja jem na krążenie phlebodię i nie wiem czy to nie będzie przesada z tą solą jeszcze.

alawpr
Dzaiewczyny noga wzywa ,bo troszke sie zapomniałam i pozostawiłam noge samopas. A jak tak siedze z wami to nie pamietam ,że mam tego kulasa w gipsie i że jest zlamany. I raptem dostalam obuchem w główke ,żandarm w postaci młodszego przyszedł dac buziaka na noc i przypomniał szanownej mamusi ,ze nie cwiczyłam .Co za życie. Ale jeszcze wpadnę jak bedziecie. A jak was nie bedzie to całusy na noc ślę. Lilla zostaw w spokoju budzuk .... 😉
jasmar

edziag napisał(a):

mój to tlko oczami wywróci i powie że i tak nie pomoże.....nawet pytać nie muszę, już go widzę, na wszystko mi tak odpowiada.

mój też czyli oni pewnie są tak szkoleni przez ordynatora-on też tak powiada

Aurora

edziag napisał(a):

a w czym można jeszcze moczyć? czy ktoś jeszcze w czymś moczy kończyny? (kurde jak to głupio brzmi hihihih)

Na Allegro też można kupić bo sprawdziłam. Bardzo dobrze mi się po takim wymoczeniu chodzi. Prawie idealnie.

LillaKorn
Też się żegnam coby uratować swój budzik DOBRANOC!
Aurora

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp.

pytałaś jakiegoś rehabilitanta czy z tą solą to samowolka, ja jem na krążenie phlebodię i nie wiem czy to nie będzie przesada z tą solą jeszcze.

Nie, ja też phlebodię biorę i jest ok.

edziag

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

dobra ,dobra wezmę centymetr, wzorce bieli, próbniki farb do włosów. pomierzymy się, do zębów zerkniemy, porównamy odcienie farb na włosach i zameldujemy o wynikach 😉

Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze 😉)

Ja mam nie farbowane, ale może do grudnia farbnę coby obciachu nie robić i zaliczę fryzjera,

jasmar nie szalej bo ja zacznę się odchudzać!!!!!!

Aurora

LillaKorn napisał(a):

To pa, dobrej nocy i miłego dnia w pracy!

jasmar

alawpr napisał(a):

Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły?

Ala wywołujesz u mnie napady śmiechu-najpierw z tym zamknięciem do szafy, teraz z delfinami. A śmiech to ponoć najlepsze lekarstwo. Więc nie żałuj i dawkuj w dużych ilościach.

edziag
Dobrej nocki dziewczyny
Aurora

jasmar napisał(a):

edziag napisał(a):

Aurora właśnie obejrzałam sobie twoje "przeklęte miejsce" - hmmmm jak na przeklęte to jest wyjątkowo piękne, aż się rozmarzyłam.

Ale połamać się w takim miejscu to .......
No to jak będzie problem z PITami to już wiemy-uderzamy do Aurory.
No problem.
jasmar

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut.

Gdzie to zakupiłaś?? w aptece czy markecie? Albo sklepie medycznym???

Aurora

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły?

Ala wywołujesz u mnie napady śmiechu-najpierw z tym zamknięciem do szafy, teraz z delfinami. A śmiech to ponoć najlepsze lekarstwo. Więc nie żałuj i dawkuj w dużych ilościach.

Tak, to było niezłe, też się uśmiałam 🙂

jasmar

LillaKorn napisał(a):

Kurde Ty do pracy wstajesz zapomniałam że jutro poniedziałek
Miłych snów
jasmar
Aurora w auchanie czy w pasażu tę sól kupiłaś???. a możesz wrzucić fotkę opakowania-bardzo mnie to zainteresowało
edziag
dziewczyny godzina duchów wybiła idę postraszyć małża i zaciągnąć go do łóżka bo pracuje nieboraczek jeszcze. do poczytania jutro. poczytam o mydle, wkleje na forum dla potomnych i dam znać co postanowiłam.
jasmar

edziag napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze 😉)

Ja mam nie farbowane, ale może do grudnia farbnę coby obciachu nie robić i zaliczę fryzjera,

jasmar nie szalej bo ja zacznę się odchudzać!!!!!!

Ale ja tylko o włosach!!!! a poza tym już dużo nie schudniesz do 3 -ale jestem paskudna. Oberwie mi się jak się spotkamy

Aurora

jasmar napisał(a):

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

Gdzie to zakupiłaś?? w aptece czy markecie? Albo sklepie medycznym???

W Auchanie, nie wiem, czy u Was też jest taki hipermarket. Tam soli różnych dużo fajnych tej firmy BINGO, takich nawet, co w sanatoriach używają do kąpieli i okładów, na opuchlizny i obrzęki też była taka sól.

Aurora

jasmar napisał(a):

Aurora w auchanie czy w pasażu tę sól kupiłaś???. a możesz wrzucić fotkę opakowania-bardzo mnie to zainteresowało

Znalazłam na Allegro:

link zewnętrzny zablokowany

jasmar

To miłych snów i ja ze swej strony dziękuję WAM, babeczki ,za przemiły wieczór

Dobranoc

jasmar
Dzięki Aurora. PA do jutra te 60 sekund mnie wkurza
Aurora
Pa, dobranoc. Mnie się spać nie chce bo pospałam po południu, więc poczytam jeszcze. Dobrej nocy Wam życzę.
Aurora

A tutaj czytałam o tym szarym mydle:

edziag

poczytajcie sobie posikałam się ze śmiechu !!!!!

Aurora

edziag napisał(a):

o widzę że aurora mnie uprzedziła 🙂

Głupota tych dzieciaków nie zna granic.

edziag
edziag

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

tak na serio to przerażające , ale jak to czytałam to prawie ze śmiechu ze stołka bym spadła....

Aurora
I jeszcze ocet - nasz wróg! Ale to akurat prawda - wypłukuje wapń (kiedyś był taki program, doświadczenia robili z jajkiem, zamoczyli je i cała skorupka się zrobiła miękka).
Aurora

edziag napisał(a):

Aurora napisał(a):

edziag napisał(a):

tak na serio to przerażające , ale jak to czytałam to prawie ze śmiechu ze stołka bym spadła....

Ja też, ale moczyć w mydle mi się odechciało...

edziag
to fakt, też chyba zaprzestanę i może tej twojej soli spróbuję bo samo moczenie w ciepłej wodzie to chyba niepomoże.