Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 828 z 977

Roman

witch napisał(a):

Aurora napisał(a):

witch napisał(a):

Cicho wszędzie, głucho wszędzie 🙂 A co niektórych już nosi na myśl o jutrzejszej kontroli.

Witch, będę trzymała kciuki i myślała o Tobie!!! O której masz wizytę?

Lekarz przyjmuje od 16.00. Ja pojadę zaraz po 15.00 wtedy nie ma jeszcze tylu ludzi. Do południa zaś muszę jechać (sama !) na rtg do szpitala. Zobaczę fotkę i będę już mądrzejsza 🙂

Ja także będę trzymal kciuki!!!! 🙂 nie wiem tylko czego się życzy.....pęknięcia kliszy? 😉

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Cicho wszędzie, głucho wszędzie 🙂 A co niektórych już nosi na myśl o jutrzejszej kontroli.

Niech Cię nie nosi ,bo nie trafisz do orto tylko bedziesz sie włóczyc diabli wiedza gdzie. Jutro będzie twój szczęśliwy dzień. Ja w to nie watpie ,więc i ty tak trzymaj. I oczywiście wiesz co masz zrobic...zaraz po dac cynk!!
Nawet staram się o tym nie myśleć ale samo tak jakoś wychodzi. Tym bardziej, że jutro ma mi wypełnić papiery do ZUS-u o zasiłek rehabilitacyjny. Czyli od niego zależy w jakimś stopniu to czy mi go przyznają.
Jak źle napisze to mu nie zapłacę 🙂 Ciekawe czy by mnie gonił ?
Nawet nie ma szans by cie złapac, bo bedziesz ,,spitalac ''jak Szewinska.
Roman

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Witch,ty jako Prezes musisz trzymac fason i z głową do góry wkroczyc do swego orto jak dama.Może byc też z pieśnią na ustach 😉)

"Marsyliankę" czy "Pierwszą brygadę" polecasz do śpiewu ? A może "pije Kuba do Jakuba"? 🙂
Jest ok ale....................... zawsze kurna musi być jakieś "ale".
proponuje kawałek Perfectu "Niepokonani" 🙂
witch

Aurora napisał(a):

Motocyklista 84 napisał(a):

alawpr napisał(a):

Hej motocyklisto to poturbowałeś sie w maju tak jak ja. Czy to może był jakis wolny dzień sobota lub niedziela. Bo my praktycznie z tych dni .

Ja na dzień matki zrobiłem jej prezent....chociaz i tak dopiero po dygodniu ją poinformowałem,juz jak wiedziałem że raczej bede żył 🙂 to był WTOREK, NIENAWIDZE WTORKÓW!!!!

Najważniejsze, że motory nadal lubisz 😉

Ej tam nie przesadzaj z tym nielubieniem wtorków. Ja soboty nadal lubię. Nie ma co być przesądnym 🙂

Aurora

Aurora napisał(a):

nie mam pojecia na jak dlugo... w kazdym badz razie planuje wyjść ze szpitala juz na dwóch nogach 🙂

No to z forum znikniesz pewnie na jakiś czas, ale potem daj znać, co i jak.

Tak szybko chcecie mnie sie pozbyć? 🙂 z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet 🙂

No to świetnie 🙂

Roman
Wszystkim tu obecnym damom i nie tylko polecam obejrzeć film "Sila spokoju" naprawde super sprawa,podnosi na duchu,uwierzcie mi i obejrzyjcie!!!!!to jest film o NAS...-tak odbiegając od tematu.
Roman

Aurora napisał(a):

Aurora napisał(a):

Tak szybko chcecie mnie sie pozbyć? 🙂 z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet 🙂

No to świetnie 🙂 bo mam jakąś słabość do p. 😉 😉

Bo sie zaczerwienie 😉

Aurora
Witch, serio się denerwujesz jutrzejszym dniem? Przez te papiery?
denoviro

pedro napisał(a):

dzis musze spadac, jak Denoviro się do mnie odezwie to napewno dam znac.

Będę czekal na informacje!!!!
GG 4154670 dAJ ZNĄĆ CO CHCESZ WIEDZIEĆ.

Pozdrowienia dla LILI Korn
witch

witch napisał(a):

Aurora napisał(a):

Witch, będę trzymała kciuki i myślała o Tobie!!! O której masz wizytę?

Lekarz przyjmuje od 16.00. Ja pojadę zaraz po 15.00 wtedy nie ma jeszcze tylu ludzi. Do południa zaś muszę jechać (sama !) na rtg do szpitala. Zobaczę fotkę i będę już mądrzejsza 🙂

Ja także będę trzymal kciuki!!!! 🙂 nie wiem tylko czego się życzy.....pęknięcia kliszy? 😉

Dzięki. A życzyć można wszystkiego - ładnego kontrastu, pijanego (zezowatego) radiologa, czy tej pękniętej kliszy 🙂

witch

Aurora napisał(a):

Nie to, że się denerwuję ale jakiś niepokój odczuwam. A do lekarza i na rtg po raz pierwszy jadę sama. Autem już kilka razy po mieście jeździłam ale nie do południa, w porze korków. Dam radę. A jak nie to zostawię auto na środku ulicy i przesiądę się w taryfę 🙂

alawpr

witch napisał(a):

Aurora napisał(a):

Nie to, że się denerwuję ale jakiś niepokój odczuwam. A do lekarza i na rtg po raz pierwszy jadę sama. Autem już kilka razy po mieście jeździłam ale nie do południa, w porze korków. Dam radę. A jak nie to zostawię auto na środku ulicy i przesiądę się w taryfę 🙂

Mądra dziewczynka 😉

Aurora

witch napisał(a):

Aurora napisał(a):

Spoko, dasz radę, śmigniesz jak rakieta.

Roman

denoviro napisał(a):

pedro napisał(a):

dzis musze spadac, jak Denoviro się do mnie odezwie to napewno dam znac.

Będę czekal na informacje!!!!
GG 4154670 dAJ ZNĄĆ CO CHCESZ WIEDZIEĆ.

Pedro już mniej więcej napisal co chciałem wiedziec, ale numer zapisze. Dzięki!!!!jak coś to się odezwe.
alawpr
Każdy z nas ma lekki telepot wątroby przed wizytami i na to nie ma mądrego.
witch

Aurora napisał(a):

nie mam pojecia na jak dlugo... w kazdym badz razie planuje wyjść ze szpitala juz na dwóch nogach 🙂

Nie ma opcji pozbywania się kogoś. Każdy sam TU trafił i jak chce zakończyć karierę forumowicza to sam ją kończy. Jesteśmy połamane ale nie wredne 🙂 No czasami jesteśmy ale tylko w uzasadnionych przypadkach i przeważnie jak wkurzy nas jakiś lekarz.

Aurora
A kto po Tobie, Witch? Pamiętasz? Nie Lilla czasem?
witch

alawpr napisał(a):

Raczej serducho wali jak oszalałe 🙂 A mnie jeszcze podkusiło po południu wypić drugą kawę !

LillaKorn

denoviro napisał(a):

I wzajemnie Denoviro!

alawpr

Aurora napisał(a):

Tak mi sie wydaje,że Lilla następna na tapetę.

Roman

alawpr napisał(a):

Polecam takie tabletki Xanax-gwarantuje pełen luz przed i na wizycie 🙂

witch

Aurora napisał(a):

Lilla ma 19-go.Ze mną ma A i miała mieć Marchewka ale ona ma na 18-go "wymarsz" do szpitala.

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Raczej serducho wali jak oszalałe 🙂 A mnie jeszcze podkusiło po południu wypić drugą kawę !

A widzisz.... i to jest przyczyna nerwa....a nie wizytą 😉

alawpr

alawpr napisał(a):

Polecam takie tabletki Xanax-gwarantuje pełen luz przed i na wizycie 🙂

Lub Zaldiar dla tych co mają tak jak ja zwidy narkotyczne po nich. Witch a może kielicha, tylko autko by popsuło cały misterny plan. Wtedy tylko taxi. Ale za to jaki byś miała chuch! ( Nie mam zielonego pojęcia jak to chuch sie pisze/)

Do**ta

witch napisał(a):

... jutro ma mi wypełnić papiery do ZUS-u o zasiłek rehabilitacyjny. Czyli od niego zależy w jakimś stopniu to czy mi go przyznają. Jak źle napisze to mu nie zapłacę 🙂 Ciekawe czy by mnie gonił ?

Lekarz leczący na Zaświadczeniu o stanie zdrowia (druk N-9) JEDYNIE wnioskuje.
U mnie napisał cyt."Wnioskuję o 3 m-ce zasiłku. Rokowanie pomyślne."
Lekarz orzecznik ZUS może mieć odmienne zdanie. W moim przypadku orzekł 6 miesięcy świadczenia reh.
Do**ta

z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet 🙂

No i dobrze, zawsze to jakaś rozrywka i możliwość kontaktu.

Roman

Dota napisał(a):

Tak,teraz to moje okno na swiat 🙂

alawpr
Kaska ,wracaj na forum ! Przynos zabawki do piaskownicy bo innej fantastyczniejszej nie ma 😉
witch

Dota napisał(a):

witch napisał(a):

... jutro ma mi wypełnić papiery do ZUS-u o zasiłek rehabilitacyjny. Czyli od niego zależy w jakimś stopniu to czy mi go przyznają. Jak źle napisze to mu nie zapłacę 🙂 Ciekawe czy by mnie gonił ?

Lekarz leczący na Zaświadczeniu o stanie zdrowia (druk N-9) JEDYNIE wnioskuje.
U mnie napisał cyt."Wnioskuję o 3 m-ce zasiłku. Rokowanie pomyślne."
Lekarz orzecznik ZUS może mieć odmienne zdanie. W moim przypadku orzekł 6 miesięcy świadczenia reh.
Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie).
Aurora

Dota napisał(a):

Tak,teraz to moje okno na swiat 🙂
A oprócz nogi, odczuwasz jeszcze jakieś dolegliwości powypadkowe?
Właściwie w jakim jesteś stanie?