Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 829 z 977

Aurora

alawpr napisał(a):

Kaska ,wracaj na forum ! Przynos zabawki do piaskownicy bo innej fantastyczniejszej nie ma 😉

Otóż to.

edziag
właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć 😉
Aurora

edziag napisał(a):

właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć 😉

Oglądałam Twoje ćwiczenie. Fajnie jest też dociskać piłkę do podłogi (tak z 40 x), albo kulać nią, ale też dociśniętą na maksa.

Do**ta
Witch jak będziesz miała już to Zaświadczenie na N-9 to szybko załatwiaj pozostałe dokumenty z pracy (Np-7 , N-10 no i chyba jeszcze kartę zasiłkową) i śmigaj z tym szybciutko do swojego ZUSu. Potem cierpliwie czekaj na wezwanie na komisję.
alawpr
Witch, najważniejsze ,że bratu nic sie nie stało.
witch

Dota napisał(a):

Witch jak będziesz miała już to Zaświadczenie na N-9 to szybko załatwiaj pozostałe dokumenty z pracy (Np-7 , N-10 no i chyba jeszcze kartę zasiłkową) i śmigaj z tym szybciutko do swojego ZUSu. Potem cierpliwie czekaj na wezwanie na komisję.

Wszystko już mam w domu. We wtorek od rana śmigam do ZUS-u złożyć to wszystko.
Dota a co to zacz "karta zasiłkowa" ?
alawpr

edziag napisał(a):

A ja sie zastanawiałam jak mozna uciekac z takim kulasem.

Do**ta

witch napisał(a):

Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie).

Bratu nie ale komuś tak ? W takich sytuacjach nie można się nie zdenerwować. Trzymaj się.

edziag
jestem wściekła na moją babę od rehabilitacji byłam dopiero dwa razy a ona chora a potem 3 tyg urlop. skąd mam wytrzasnąć kogoś nowego? jak wy znaleźliście rehabilitantów?
witch

Dota napisał(a):

witch napisał(a):

Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie).

Bratu nie ale komuś tak ? W takich sytuacjach nie można się nie zdenerwować. Trzymaj się.

Nikomu. Facetowi jadącemu za nim nie zadziałały podobno ABS (absolutny brak szczęścia) i najechał z kuper brata samochodu. Sobie skasował przód jemy tyły.

edziag

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

nie uciekasz tylko wygodnie siadasz i czekasz, cóż naturalna selekcja.....

alawpr

edziag napisał(a):

jestem wściekła na moją babę od rehabilitacji byłam dopiero dwa razy a ona chora a potem 3 tyg urlop. skąd mam wytrzasnąć kogoś nowego? jak wy znaleźliście rehabilitantów?

To nie ma nikogo na zastepstwo?

witch

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

Dziewczyny do 21-go grudnia 2012 już nie będziemy kulasami 🙂 Ciekawe czy sprawdzą się przepowiednie te Majów?

alawpr

witch napisał(a):

Dota napisał(a):

witch napisał(a):

Nikomu. Facetowi jadącemu za nim nie zadziałały podobno ABS (absolutny brak szczęścia) i najechał z kuper brata samochodu. Sobie skasował przód jemy tyły.

miałam taka sama sytuację facet walnął mnie w kuper w korku gigancie-zagapil sie.

edziag

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

no właśnie dupa bo nie ma 🙁 znowu jestem w punkcie wyjścia

Do**ta

witch napisał(a):

U mnie w firmie, w rachubie płac każdy pracownik ma swoją "kartę zasiłkową" gdzie księgowa odnotowywała kolejne zwolnienia lekarskie i wyliczała wysokość zasiłku.
Jeśli Twoja firma jest mała, tzn. zatrudnia poniżej 20 pracowników to takie karty zasiłkowe chyba są prowadzone przez Inspektorat ZUS, pod który podlega Twoja firma.
alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

Dziewczyny do 21-go grudnia 2012 już nie będziemy kulasami 🙂 Ciekawe czy sprawdzą się przepowiednie te Majów?

I Nostradamusa??

witch

Dota napisał(a):

witch napisał(a):

U mnie w firmie, w rachubie płac każdy pracownik ma swoją "kartę zasiłkową" gdzie księgowa odnotowywała kolejne zwolnienia lekarskie i wyliczała wysokość zasiłku.
Jeśli Twoja firma jest mała, tzn. zatrudnia poniżej 20 pracowników to takie karty zasiłkowe chyba są prowadzone przez Inspektorat ZUS, pod który podlega Twoja firma.
Dlatego nie słyszałam o tym bo firma poniżej 20 zatrudnionych osób. Bo już się wystraszyłam, że czegoś nie dopatrzyłam.
edziag
wolałabym wiedzieć wcześniej, zaczęłabym brać kredyty 😉
witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

I Nostradamusa??

On też podawał tą datę ????? O przepowiedni Majów czytałam ale tej Nostrademusa - nie.

alawpr

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

No to, to już jest granda,martw sie sam połamańcu.... I zrób łapankę na ulicy... Ale to wszystko jest do kitu.

Aurora

Aurora napisał(a):

Motocyklista 84 napisał(a):

Dota napisał(a):

No i dobrze, zawsze to jakaś rozrywka i możliwość kontaktu.

Tak,teraz to moje okno na swiat 🙂
A oprócz nogi, odczuwasz jeszcze jakieś dolegliwości powypadkowe?
Właściwie w jakim jesteś stanie?
Ok, cofnęłam się i doczytałam. Trochę pracy Cię jeszcze czeka, ale będzie dobrze.
edziag
i to płaciłam prywatnie 🙁
witch

No wiecie co ? Ileż to trzeba przeszukać stron aby znaleźć to czego się szuka 🙂

16.11.2009r Witch,Marchewka i A.

19.11.2009r LillaKorn

24.11.2009r Kasiek79

26.11.2009 Raptor

27.11.2009r Aga-ka16

30.11.2009r Packard

03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka

13.12.2009r Alawpr

16.12.2009r Dota

Aurora

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

A w Internecie szukałaś?
Może to i dobrze, bo pisałaś, że nie jesteś tak na 100% zadowolona.
Do**ta

witch napisał(a):

No pewnie, że się nie sprawdzą. Gdyby Majowie nie wyginęli (nie wybili ich konkwistadorzy) to nadal prowadziliby swój kalendarz a tak zabrakło mądrych ludzi do liczenia.

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

I Nostradamusa??

On też podawał tą datę ????? O przepowiedni Majów czytałam ale tej Nostrademusa - nie.

Tak,podaje grudzień 2012. Ja mam przeklad z 1997 roku więc nawet ci co przekladali n ie mogli wiedziec co sie bedzie działo po roku 1997,a jednak jak sie sprawdziło. więc ciekawa jestem jak to sie ma do tego 2012? Pozyjemy zobaczymy.

edziag

pozostanie mi internet, jutro poszperam i może coś się znajdzie.

widzę że jutro "gorący dzień" na pewno posypią się jutro dobre wieści 🙂

alawpr

edziag napisał(a):

i to płaciłam prywatnie 🙁

No to pieknie> To jakaś przychodnia rehabilitacyjna?

Do**ta

edziag napisał(a):

A ja wkrótce wybiorę się do kina na "Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet". Książka Stiega Larssona jest rewelacyjna. Mam nadzieję, że i film będzie dobry.