alawpr napisał(a):
Kaska ,wracaj na forum ! Przynos zabawki do piaskownicy bo innej fantastyczniejszej nie ma 😉
Otóż to.
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 829 z 977
alawpr napisał(a):
Kaska ,wracaj na forum ! Przynos zabawki do piaskownicy bo innej fantastyczniejszej nie ma 😉
Otóż to.
edziag napisał(a):
właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć 😉
Oglądałam Twoje ćwiczenie. Fajnie jest też dociskać piłkę do podłogi (tak z 40 x), albo kulać nią, ale też dociśniętą na maksa.
Dota napisał(a):
Witch jak będziesz miała już to Zaświadczenie na N-9 to szybko załatwiaj pozostałe dokumenty z pracy (Np-7 , N-10 no i chyba jeszcze kartę zasiłkową) i śmigaj z tym szybciutko do swojego ZUSu. Potem cierpliwie czekaj na wezwanie na komisję.
edziag napisał(a):
właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć 😉
A ja sie zastanawiałam jak mozna uciekac z takim kulasem.
witch napisał(a):
Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie).
Bratu nie ale komuś tak ? W takich sytuacjach nie można się nie zdenerwować. Trzymaj się.
Dota napisał(a):
witch napisał(a):
Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie).
Bratu nie ale komuś tak ? W takich sytuacjach nie można się nie zdenerwować. Trzymaj się.
Nikomu. Facetowi jadącemu za nim nie zadziałały podobno ABS (absolutny brak szczęścia) i najechał z kuper brata samochodu. Sobie skasował przód jemy tyły.
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
nie uciekasz tylko wygodnie siadasz i czekasz, cóż naturalna selekcja.....
edziag napisał(a):
jestem wściekła na moją babę od rehabilitacji byłam dopiero dwa razy a ona chora a potem 3 tyg urlop. skąd mam wytrzasnąć kogoś nowego? jak wy znaleźliście rehabilitantów?
To nie ma nikogo na zastepstwo?
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
Dziewczyny do 21-go grudnia 2012 już nie będziemy kulasami 🙂 Ciekawe czy sprawdzą się przepowiednie te Majów?
witch napisał(a):
Dota napisał(a):
witch napisał(a):
Nikomu. Facetowi jadącemu za nim nie zadziałały podobno ABS (absolutny brak szczęścia) i najechał z kuper brata samochodu. Sobie skasował przód jemy tyły.
miałam taka sama sytuację facet walnął mnie w kuper w korku gigancie-zagapil sie.
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
jestem wściekła na moją babę od rehabilitacji byłam dopiero dwa razy a ona chora a potem 3 tyg urlop. skąd mam wytrzasnąć kogoś nowego? jak wy znaleźliście rehabilitantów?
no właśnie dupa bo nie ma 🙁 znowu jestem w punkcie wyjścia
witch napisał(a):
Wszystko już mam w domu. We wtorek od rana śmigam do ZUS-u złożyć to wszystko.
Dota a co to zacz "karta zasiłkowa" ?
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
Dziewczyny do 21-go grudnia 2012 już nie będziemy kulasami 🙂 Ciekawe czy sprawdzą się przepowiednie te Majów?
I Nostradamusa??
Dota napisał(a):
U mnie w firmie, w rachubie płac każdy pracownik ma swoją "kartę zasiłkową" gdzie księgowa odnotowywała kolejne zwolnienia lekarskie i wyliczała wysokość zasiłku.witch napisał(a):
Wszystko już mam w domu. We wtorek od rana śmigam do ZUS-u złożyć to wszystko.
Dota a co to zacz "karta zasiłkowa" ?
Jeśli Twoja firma jest mała, tzn. zatrudnia poniżej 20 pracowników to takie karty zasiłkowe chyba są prowadzone przez Inspektorat ZUS, pod który podlega Twoja firma.
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
I Nostradamusa??
On też podawał tą datę ????? O przepowiedni Majów czytałam ale tej Nostrademusa - nie.
edziag napisał(a):
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
no właśnie dupa bo nie ma 🙁 znowu jestem w punkcie wyjścia
No to, to już jest granda,martw sie sam połamańcu.... I zrób łapankę na ulicy... Ale to wszystko jest do kitu.
Aurora napisał(a):
A oprócz nogi, odczuwasz jeszcze jakieś dolegliwości powypadkowe?Motocyklista 84 napisał(a):
Tak,teraz to moje okno na swiat 🙂Dota napisał(a):
No i dobrze, zawsze to jakaś rozrywka i możliwość kontaktu.
Właściwie w jakim jesteś stanie?
No wiecie co ? Ileż to trzeba przeszukać stron aby znaleźć to czego się szuka 🙂
16.11.2009r Witch,Marchewka i A.
19.11.2009r LillaKorn
24.11.2009r Kasiek79
26.11.2009 Raptor
27.11.2009r Aga-ka16
30.11.2009r Packard
03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
edziag napisał(a):
no właśnie dupa bo nie ma 🙁 znowu jestem w punkcie wyjściaalawpr napisał(a):
To nie ma nikogo na zastepstwo?edziag napisał(a):
witch napisał(a):
No pewnie, że się nie sprawdzą. Gdyby Majowie nie wyginęli (nie wybili ich konkwistadorzy) to nadal prowadziliby swój kalendarz a tak zabrakło mądrych ludzi do liczenia.
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
I Nostradamusa??
On też podawał tą datę ????? O przepowiedni Majów czytałam ale tej Nostrademusa - nie.
Tak,podaje grudzień 2012. Ja mam przeklad z 1997 roku więc nawet ci co przekladali n ie mogli wiedziec co sie bedzie działo po roku 1997,a jednak jak sie sprawdziło. więc ciekawa jestem jak to sie ma do tego 2012? Pozyjemy zobaczymy.
pozostanie mi internet, jutro poszperam i może coś się znajdzie.
widzę że jutro "gorący dzień" na pewno posypią się jutro dobre wieści 🙂
edziag napisał(a):
i to płaciłam prywatnie 🙁
No to pieknie> To jakaś przychodnia rehabilitacyjna?
edziag napisał(a):
A ja wkrótce wybiorę się do kina na "Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet". Książka Stiega Larssona jest rewelacyjna. Mam nadzieję, że i film będzie dobry.