Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 857 z 977

edziag
a
LillaKorn

Motocyklista 84 napisał(a):

[

...chociaz raz mogłyby to byc dobre wieści a nie tylko zle....za jakie grzechy te cierpienia

To za ten wiatr we wlosach!
LillaKorn

marchewka napisał(a):

dziękuję za dobre słowo wszystkim 😉 już tyle ludzi za mnie trzyma jutro kciuki, że obawiam się, że nikt nie będzie pracował
😉 trzymajcie za mojego doktora, to najważniejsze żeby on mial dobry dzień i ładnie mnie rozkręcił i zaszył 😉 jak tylko wróce do domu dam znać i mam nadzieję, że jakoś pocieszę motocyklistę swoim przykładem, no ale zobaczymy co będzie 😉
do widzenia na razie idę spać bo jeszcze zaśpię i będzie po ptakach...

Marchewko po Twojej wizycie coś się zadzieje lepszego lub mniej lepszego. życzę Ci tylko LEPSZEGO!
a.

marchewka napisał(a):

dziękuję za dobre słowo wszystkim 😉 już tyle ludzi za mnie trzyma jutro kciuki, że obawiam się, że nikt nie będzie pracował
😉 trzymajcie za mojego doktora, to najważniejsze żeby on mial dobry dzień i ładnie mnie rozkręcił i zaszył 😉 jak tylko wróce do domu dam znać i mam nadzieję, że jakoś pocieszę motocyklistę swoim przykładem, no ale zobaczymy co będzie 😉
do widzenia na razie idę spać bo jeszcze zaśpię i będzie po ptakach...

wracaj do nas szybko z piękną relacją
edziag
a
ojacie
Strzyka Wam w kolanie?
edziag
tak, ale w zdrowym
ojacie
Ja już sobie doczepiłam kciuka do dłoni, bo tyle osób jutro ma kontrole i to taka ważną, że mi się stres udziela 🙂
a.

edziag napisał(a):

a

wołasz?

alawpr
Doczytałam,uffff.........jestescie jak struś pędziwiatr.
LillaKorn

alawpr napisał(a):

Ala a Ty caly czas na ćwiczonkach?

alawpr
Motocyklisto.czy lekarz powiedział ci że ta płytka opóźnia zrost?
Roman

LillaKorn napisał(a):

[

...chociaz raz mogłyby to byc dobre wieści a nie tylko zle....za jakie grzechy te cierpienia

a czy wiatr we wlosach to grzech? 🙂
alawpr

LillaKorn napisał(a):

alawpr napisał(a):

Ala a Ty caly czas na ćwiczonkach?

Troszkę sie szlajałam po świecie w ramach obciążania nózi 😉 Tzw. kawka u koleżanki.

Roman

alawpr napisał(a):

Motocyklisto.czy lekarz powiedział ci że ta płytka opóźnia zrost?

nie nie powiedzial że to przez plytke....mówil ze trudno odkryc przyczyne...może ze względu na tak duza ilosc złaman

Roman
u mnie od strony plytki wlaśnie sie zroslo
LillaKorn

LillaKorn napisał(a):

[

a czy wiatr we wlosach to grzech? 🙂
No sam się wypowiedziałeś, że walnąłeś się na motorku i na nim się połamałeś to fakt a nie grzech!
Roman
i bądź mądry
Roman
na świece tez jest tak zacofana medycyna czy tylko u nas złamania sa takim problemem?
alawpr
To czemu powiedział ci o gwoździu? Masz zrost po stronie płytki. Zrost jest opóźniony i to sie często niestety zdarza,Lekarze najcześciej wtedy podają czynniki zrostu aby wspomóc zrost.Przy tym podaniu lekko naruszają kostninę co ma spowodowac krwiaki pomagające tworzenie kostniny.
ojacie
Wzięłam 2 Ketonale i powoli odpływam w objęcia Morfeusza....
Roman

alawpr napisał(a):

To czemu powiedział ci o gwoździu? Masz zrost po stronie płytki. Zrost jest opóźniony i to sie często niestety zdarza,Lekarze najcześciej wtedy podają czynniki zrostu aby wspomóc zrost.Przy tym podaniu lekko naruszają kostninę co ma spowodowac krwiaki pomagające tworzenie kostniny.

Nie wiem czemu o ten gwóźdź sie rozchodzi...wedlug niego to najlepsze rozwiązanie...

alawpr
Wydaje mi sie ze trafiłes na koniec roku i szpital na nic nie ma pieniedzy. Czy Augustów to twój rejon?
LillaKorn
Wszyscy tu bez wyjątku podczas naszych złamań odkryliśmy połączenie oka z nogą, bo jak noga się złamała to łzy się polały. Tzn. zawsze gdzieś leży przyczyna złamania albo śliski lód, narty albo trawka, lokomotywa czy tańce. To raczej dolcze vitae a nie grzech!
Roman

alawpr napisał(a):

Wydaje mi sie ze trafiłes na koniec roku i szpital na nic nie ma pieniedzy. Czy Augustów to twój rejon?

Chyba masz rację...tak to mój rejon

alawpr

ojacie napisał(a):

Wzięłam 2 Ketonale i powoli odpływam w objęcia Morfeusza....

ŚPIJ SMACZNIE I JUTRO DAJ CYNK.

Roman

LillaKorn napisał(a):

Wszyscy tu bez wyjątku podczas naszych złamań odkryliśmy połączenie oka z nogą, bo jak noga się złamała to łzy się polały. Tzn. zawsze gdzieś leży przyczyna złamania albo śliski lód, narty albo trawka, lokomotywa czy tańce. To raczej dolcze vitae a nie grzech!

....tak już lepiej 🙂 bo zaraz grzech tak do brzydko brzmi

alawpr

alawpr napisał(a):

Nie wiem czemu o ten gwóźdź sie rozchodzi...wedlug niego to najlepsze rozwiązanie...

Bo gwóźdz jest gwarantem szybkiego postawienia połamańca na dwie nogi.

Roman
...może i tak lae ta krwawa repozycja brrrrrrrr straszne słowo,poza tym z plytka tak jakos naturalniej
LillaKorn

LillaKorn napisał(a):

....tak już lepiej 🙂 bo zaraz grzech tak do brzydko brzmi

Zauważ, że to Ty użyłeś tego słowa grzech moje były tylko "wiatr we włosach"