Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 857 z 977
Motocyklista 84 napisał(a):
[
...chociaz raz mogłyby to byc dobre wieści a nie tylko zle....za jakie grzechy te cierpienia
marchewka napisał(a):
dziękuję za dobre słowo wszystkim 😉 już tyle ludzi za mnie trzyma jutro kciuki, że obawiam się, że nikt nie będzie pracował
😉 trzymajcie za mojego doktora, to najważniejsze żeby on mial dobry dzień i ładnie mnie rozkręcił i zaszył 😉 jak tylko wróce do domu dam znać i mam nadzieję, że jakoś pocieszę motocyklistę swoim przykładem, no ale zobaczymy co będzie 😉
do widzenia na razie idę spać bo jeszcze zaśpię i będzie po ptakach...
marchewka napisał(a):
dziękuję za dobre słowo wszystkim 😉 już tyle ludzi za mnie trzyma jutro kciuki, że obawiam się, że nikt nie będzie pracował
😉 trzymajcie za mojego doktora, to najważniejsze żeby on mial dobry dzień i ładnie mnie rozkręcił i zaszył 😉 jak tylko wróce do domu dam znać i mam nadzieję, że jakoś pocieszę motocyklistę swoim przykładem, no ale zobaczymy co będzie 😉
do widzenia na razie idę spać bo jeszcze zaśpię i będzie po ptakach...
edziag napisał(a):
a
wołasz?
alawpr napisał(a):
Doczytałam,uffff.........jestescie jak struś pędziwiatr.
Ala a Ty caly czas na ćwiczonkach?
LillaKorn napisał(a):
To za ten wiatr we wlosach!Motocyklista 84 napisał(a):
[
...chociaz raz mogłyby to byc dobre wieści a nie tylko zle....za jakie grzechy te cierpienia
LillaKorn napisał(a):
alawpr napisał(a):
Doczytałam,uffff.........jestescie jak struś pędziwiatr.
Ala a Ty caly czas na ćwiczonkach?
Troszkę sie szlajałam po świecie w ramach obciążania nózi 😉 Tzw. kawka u koleżanki.
alawpr napisał(a):
Motocyklisto.czy lekarz powiedział ci że ta płytka opóźnia zrost?
nie nie powiedzial że to przez plytke....mówil ze trudno odkryc przyczyne...może ze względu na tak duza ilosc złaman
a czy wiatr we wlosach to grzech? 🙂LillaKorn napisał(a):
To za ten wiatr we wlosach!Motocyklista 84 napisał(a):
[
alawpr napisał(a):
To czemu powiedział ci o gwoździu? Masz zrost po stronie płytki. Zrost jest opóźniony i to sie często niestety zdarza,Lekarze najcześciej wtedy podają czynniki zrostu aby wspomóc zrost.Przy tym podaniu lekko naruszają kostninę co ma spowodowac krwiaki pomagające tworzenie kostniny.
Nie wiem czemu o ten gwóźdź sie rozchodzi...wedlug niego to najlepsze rozwiązanie...
alawpr napisał(a):
Wydaje mi sie ze trafiłes na koniec roku i szpital na nic nie ma pieniedzy. Czy Augustów to twój rejon?
Chyba masz rację...tak to mój rejon
ojacie napisał(a):
Wzięłam 2 Ketonale i powoli odpływam w objęcia Morfeusza....
ŚPIJ SMACZNIE I JUTRO DAJ CYNK.
LillaKorn napisał(a):
Wszyscy tu bez wyjątku podczas naszych złamań odkryliśmy połączenie oka z nogą, bo jak noga się złamała to łzy się polały. Tzn. zawsze gdzieś leży przyczyna złamania albo śliski lód, narty albo trawka, lokomotywa czy tańce. To raczej dolcze vitae a nie grzech!
....tak już lepiej 🙂 bo zaraz grzech tak do brzydko brzmi
alawpr napisał(a):
To czemu powiedział ci o gwoździu? Masz zrost po stronie płytki. Zrost jest opóźniony i to sie często niestety zdarza,Lekarze najcześciej wtedy podają czynniki zrostu aby wspomóc zrost.Przy tym podaniu lekko naruszają kostninę co ma spowodowac krwiaki pomagające tworzenie kostniny.
Nie wiem czemu o ten gwóźdź sie rozchodzi...wedlug niego to najlepsze rozwiązanie...
Bo gwóźdz jest gwarantem szybkiego postawienia połamańca na dwie nogi.
LillaKorn napisał(a):
Wszyscy tu bez wyjątku podczas naszych złamań odkryliśmy połączenie oka z nogą, bo jak noga się złamała to łzy się polały. Tzn. zawsze gdzieś leży przyczyna złamania albo śliski lód, narty albo trawka, lokomotywa czy tańce. To raczej dolcze vitae a nie grzech!
....tak już lepiej 🙂 bo zaraz grzech tak do brzydko brzmi
Zauważ, że to Ty użyłeś tego słowa grzech moje były tylko "wiatr we włosach"