Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 943 z 977

witch

a. napisał(a):

witch po miesiacu, jasmar po dwoch... wpadlam w czarną rozpacz

Wypośrodkuj i lepiej zaplanuj, że minimum za 6 tyg. Tak już lepiej brzmi. Ale nie cuduj, że na dzień następny dokonasz tego co jeszcze nikomu się nie udało. Otrzyj nocha i się nie mazaj bo mnie łapki swędzą.

a.

a. napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Dobrze gada dac jej wódki...

A jakiej??? Bo pić będę jutro jak orto powie mi dobre wieści-a tylko na takie licze. Inaczej zamorduję-jeszcze nie wiem kogo

to mnie możesz

a i narzeczony za przysluge flaszke dorzuci

alawpr

a. napisał(a):

Żadna czarna rozpacz,połamalas sie w sierpniu ja w maju. Ty juz masz z górki a ja nie wiem kiedy.Więc nie rycz,wywal czarnr dziury i cwicz.

jasmar

a. napisał(a):

A wiesz jak ja byłam obciążona innymi schorzeniami!!! No i moja waga też pracowała na moją niekorzyść. Więc nie rycz tylko ćwicz, a pójdzie Ci faktycznie za te dwa tygodnie jak mówił lekarz

jasmar

a. napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

A jakiej??? Bo pić będę jutro jak orto powie mi dobre wieści-a tylko na takie licze. Inaczej zamorduję-jeszcze nie wiem kogo

to mnie możesz

No co Ty mam innych na podłorędziu

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Kryc sie po kątach ,bo szalona grasuje...........

witch

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Hahaha już widzę nasze połamane koleżanki jak jutro po spotkaniu krokiem "dwa do przodu, jeden do tyłu" wracają o kulach do domu 🙂 Jasmar wypić możesz dopiero jak zrost będzie na "poziomie". Inaczej wapno pij !

jasmar

LillaKorn napisał(a):

a. napisał(a):

U Ciebie nie musi być tak samo! Założę się, że Ojacie szybciej się rozbrykała!

Co młodość to młodość.

prazynka

alawpr napisał(a):

Dzis miałam sie wybrac po zabiegach na zakupy ale nie dałam rady.Leń mnie dopadł albo co...???

przesilenie jesienne pewnie, kurcze ledwo doczłapałam do domu, nogę to mam całkiem sztywną i do góry nie podnoszę, chodzę ze sztywnym wyprostowanym kolanem i boli mnie już kolano i biodro nogi drugiej bo przenoszę ciężar, aż się boję co będzie jutro rano

jasmar

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Szaleć będę z radości i to jutro zobaczycie. Tak na to liczę, ze nie wiem co się stanie jak usłyszę coś niemiłego od lekarza.

jasmar

witch napisał(a):

Hahaha już widzę nasze połamane koleżanki jak jutro po spotkaniu krokiem "dwa do przodu, jeden do tyłu" wracają o kulach do domu 🙂 Jasmar wypić możesz dopiero jak zrost będzie na "poziomie". Inaczej wapno pij !

A co tam mąż pod pachę weźmie i do domu jakoś zawlecze

alawpr

prazynka napisał(a):

alawpr napisał(a):

Dzis miałam sie wybrac po zabiegach na zakupy ale nie dałam rady.Leń mnie dopadł albo co...???

przesilenie jesienne pewnie, kurcze ledwo doczłapałam do domu, nogę to mam całkiem sztywną i do góry nie podnoszę, chodzę ze sztywnym wyprostowanym kolanem i boli mnie już kolano i biodro nogi drugiej bo przenoszę ciężar, aż się boję co będzie jutro rano

Jutro bedzie czwartek...😉

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

Szaleć będę z radości i to jutro zobaczycie. Tak na to liczę, ze nie wiem co się stanie jak usłyszę coś niemiłego od lekarza.

Wejdziesz na forum i wszystko opowiesz. Bedzie dobrze 😉

jasmar

prazynka napisał(a):

alawpr napisał(a):

Jak miło Cię widzieć-tzn czytać. Jutro rano będzie lepszy dzień, bo o jeden dzień bliżej do zdrowotności.

prazynka

Dota napisał(a):

Gdyby w Stacji zamienili czekoladę na Ptasie mleczko to wcale bym się nie obraziła.

Jesteście wstrętne baby 🙂 no tak mi smaka zrobiłyście, że będąc z małym w Centrum Damiana weszłam normalnie na serniczek i kawę 😛

alawpr
Prazynko musisz tą nozią cwiczyc, bo oszalejesz.
jasmar

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

To proszę tzrymać kciuki. i za Edziag też

witch

prazynka napisał(a):

Dota napisał(a):

Gdyby w Stacji zamienili czekoladę na Ptasie mleczko to wcale bym się nie obraziła.

Jesteście wstrętne baby 🙂 no tak mi smaka zrobiłyście, że będąc z małym w Centrum Damiana weszłam normalnie na serniczek i kawę 😛

Na zdrowie. Przecież to nie grzech !

alawpr

prazynka napisał(a):

Dota napisał(a):

A ja biedaczysko skonczyłam z jajkiem na twardo ;-(

witch

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć.

prazynka

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Witch po stomatologu zaniemówiła...?

Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.
Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają 🙁
Może coś uda się przesunąć?
witch

alawpr napisał(a):

prazynka napisał(a):

Dota napisał(a):

Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ????

alawpr

witch napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć.

Jutro ręce pełne roboty ,z kciukami.Uf...bedzie sie działo.

LillaKorn

witch napisał(a):

Kochana nie ma ludzi niezastąpionych!

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

prazynka napisał(a):

Aż sie boję...

witch

prazynka napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Witch po stomatologu zaniemówiła...?

Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.
Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają 🙁
Może coś uda się przesunąć?
Właśnie planuję podjechać i przesunąć godzinę rehabilitacji. Mam nadzieję, że mi się uda.
jasmar

alawpr napisał(a):

Prazynko musisz tą nozią cwiczyc, bo oszalejesz.

słuchajcie. A mnie dziś koleżanka, jak leżałam na polu pyta-a co ty tą nogą tak ruszasz, boli cię czy co?. I ja się zorientowałam, że nią non stop macham. Już chyba nawet przez sen, albo nad ranem jak się rozbudzam. Tak mi to weszło w nawyk

witch

LillaKorn napisał(a):

witch napisał(a):

Kochana nie ma ludzi niezastąpionych!

Ale są głodni 🙂

jasmar

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

no nie znów rechocze przed kompem

malgo85

witch napisał(a):

Malgo pisz co u Ciebie. Jakie postępy i osiągnięcia ?

u mnie samopoczucie lepsze ale z nózka bez zmian.. tzn. dwie kule u boczku no i moze lepsze obciążanie a tak poza tym to zaczełam czesiej wyjezdzac z domku i moze dlatego was troszeczke tyciu tyciu zaniedbałam.. ale poprawie sie hihi