Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 944 z 977

prazynka

witch napisał(a):

Dota napisał(a):

żabka napisał(a):

Wystosuję petycję do górali,coby nie kierowali halnego nad morze!🙂

O tak, bądź błogosławiona Żabko. Na wyskości Żuław halnemu mówimy STOP.

Wnoszę petycję aby na wysokości śląska już przystopował. Nie lubię wiatrów jak cholercia. Burza a i owszem może być ale nie wiatry !

Żaden Śląsk bo się tam wybieram!!! Co najwyżej Zakopane!!!

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Prazynko musisz tą nozią cwiczyc, bo oszalejesz.

słuchajcie. A mnie dziś koleżanka, jak leżałam na polu pyta-a co ty tą nogą tak ruszasz, boli cię czy co?. I ja się zorientowałam, że nią non stop macham. Już chyba nawet przez sen, albo nad ranem jak się rozbudzam. Tak mi to weszło w nawyk

To ja tak palcami ruszam.To sie tak jakoś dzieje samo.

witch

jasmar napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

A ja biedaczysko skonczyłam z jajkiem na twardo ;-(

Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ????

no nie znów rechocze przed kompem

Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża.

jasmar

witch napisał(a):

Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć.

Obiecuje dać znać zaraz jak wrócę(po lekarzu jade jeszcze na zabiegi) może na kolację coś zdążysz przygotować

prazynka

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Dota napisał(a):

O nie, nie przez nas !!!

Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba 🙂

Jakiś pesymizm nam sie tu zakradł .

Zaraz powiecie, że przyszedł za mną ze Śląska, tzn. z Warszawy bo ja lewonożna połamana jestem 😛

alawpr
rOdzina róciła!!!!! Kryc się!!!!
witch

malgo85 napisał(a):

witch napisał(a):

Malgo pisz co u Ciebie. Jakie postępy i osiągnięcia ?

u mnie samopoczucie lepsze ale z nózka bez zmian.. tzn. dwie kule u boczku no i moze lepsze obciążanie a tak poza tym to zaczełam czesiej wyjezdzac z domku i moze dlatego was troszeczke tyciu tyciu zaniedbałam.. ale poprawie sie hihi

"tyciu-tyciu" ? To jak u Ciebie wygląda dużo ? Już zapomniałyśmy jak wyglądasz 🙂

jasmar

prazynka napisał(a):

witch napisał(a):

Dota napisał(a):

O tak, bądź błogosławiona Żabko. Na wyskości Żuław halnemu mówimy STOP.

Wnoszę petycję aby na wysokości śląska już przystopował. Nie lubię wiatrów jak cholercia. Burza a i owszem może być ale nie wiatry !

Żaden Śląsk bo się tam wybieram!!! Co najwyżej Zakopane!!!

Już dziś tak nie wieje. Ale nózka pewnie na ten wiatr pobolewa??

alawpr

witch napisał(a):

jasmar napisał(a):

witch napisał(a):

Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ????

Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża.

No i po chłopie.!!

jasmar

alawpr napisał(a):

Już widać po literówce, że cię trzasnęli hi hi

alawpr

witch napisał(a):

malgo85 napisał(a):

witch napisał(a):

Malgo pisz co u Ciebie. Jakie postępy i osiągnięcia ?

u mnie samopoczucie lepsze ale z nózka bez zmian.. tzn. dwie kule u boczku no i moze lepsze obciążanie a tak poza tym to zaczełam czesiej wyjezdzac z domku i moze dlatego was troszeczke tyciu tyciu zaniedbałam.. ale poprawie sie hihi

"tyciu-tyciu" ? To jak u Ciebie wygląda dużo ? Już zapomniałyśmy jak wyglądasz 🙂

A ja nawet pociemnialam z tesknoty ;-(

witch

prazynka napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba 🙂

Zaraz powiecie, że przyszedł za mną ze Śląska, tzn. z Warszawy bo ja lewonożna połamana jestem 😛

Prażynka ja mam prawą złamaną więc zaraz lewą dostaniesz takiego kopa, że "zwrócisz" ciacho i kawę !!!!!!!! Nie bierz wszystkiego do siebie !

malgo85

alawpr napisał(a):

Malgo85,ty sie tu tłumacz gdzies zagineła.Bo za karę wszystko bedziesz musiala przeczytac!!

Alawpr uwierz mi ze jak juz moge jezdzic autem to wyjezdzam z domku o godz 6.30 i wracam wieczorem wymeczona ale co tam ja sie ciesze ze w koncu czuje zmeczenie hihi
musze ponadrabiac zaległosci i poodwiedzac teraz tych którzy odwiedzali mnie jak siedziałam całymi dniami w domku.. rano basen pozniej rehab.. pozniej kolezanka po drodze jakis sklepik z odzieza i tak mi mijaja dni ze nie dawno była niedziela a jutro juz czwartek boze ale to spieprza szybko.. za chwile styczen iiiiiii nastepna kontrola w kttórej sie okaze albo żegnam sie z kulami 😉 albo witam sie z kolejna trzecia operacją 🙁 czego bardzo bym nie chciała! a teraz ide sie pluskac i czekam na bardzo fajny filmik na polsacie 🙂 [polecam 🙂 miłego wieczorku 🙂
jasmar

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

jasmar napisał(a):

No i po chłopie.!!

Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Takie mnie telepoty dopadły ,ze nie wiem co i jak napisac....

witch

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

No i po chłopie.!!

Pewnie tez już wybrakowany ? Zbyt szybko się Go pozbywasz 🙂

jasmar
No to Malgo widac wróciłaś do życia pełną parą. Tak trzymaj. Pozdrowionka
alawpr

malgo85 napisał(a):

alawpr napisał(a):

Malgo85,ty sie tu tłumacz gdzies zagineła.Bo za karę wszystko bedziesz musiala przeczytac!!

Alawpr uwierz mi ze jak juz moge jezdzic autem to wyjezdzam z domku o godz 6.30 i wracam wieczorem wymeczona ale co tam ja sie ciesze ze w koncu czuje zmeczenie hihi
musze ponadrabiac zaległosci i poodwiedzac teraz tych którzy odwiedzali mnie jak siedziałam całymi dniami w domku.. rano basen pozniej rehab.. pozniej kolezanka po drodze jakis sklepik z odzieza i tak mi mijaja dni ze nie dawno była niedziela a jutro juz czwartek boze ale to spieprza szybko.. za chwile styczen iiiiiii nastepna kontrola w kttórej sie okaze albo żegnam sie z kulami 😉 albo witam sie z kolejna trzecia operacją 🙁 czego bardzo bym nie chciała! a teraz ide sie pluskac i czekam na bardzo fajny filmik na polsacie 🙂 [polecam 🙂 miłego wieczorku 🙂
Musze zwolac rade starszych i zdecydujemy czy ci wybaczamy te szaleństwa,zwłaszcza zakupowe-odziezowe....
witch

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Pluj tymi jajkami - wzbudzaj litość w chłopie !!!!!!!!!!!!!!!! Może szafa Cię ominie.

jasmar

witch napisał(a):

prazynka napisał(a):

alawpr napisał(a):

Prażynka ja mam prawą złamaną więc zaraz lewą dostaniesz takiego kopa, że "zwrócisz" ciacho i kawę !!!!!!!! Nie bierz wszystkiego do siebie !

Ha ha a Witch lewą ma ze śrubka-to nieźle zaboli. Aż Ci Prażynko współczuję

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

No i po chłopie.!!

Z jajkami???

jasmar

witch napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

No i po chłopie.!!

Ale mam zapasowych. Szesnastolatek całkiem całkiem. A mały też niczego sobie-ale jeszcze młodociany, więc.....................

witch

alawpr napisał(a):

malgo85 napisał(a):

alawpr napisał(a):

Musze zwolac rade starszych i zdecydujemy czy ci wybaczamy te szaleństwa,zwłaszcza zakupowe-odziezowe....
Jako Naczelna sama decyduj czy "puszczasz" to w niepamięć czy sięgasz po rózgę.
alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

Pluj tymi jajkami - wzbudzaj litość w chłopie !!!!!!!!!!!!!!!! Może szafa Cię ominie.

A jeszcze prania nie zwąchali......Szafa jak nic łeee

alawpr

jasmar napisał(a):

witch napisał(a):

jasmar napisał(a):

Ale mam zapasowych. Szesnastolatek całkiem całkiem. A mały też niczego sobie-ale jeszcze młodociany, więc.....................

Do kryminału nie lezę, nawet za cenę jajek!!

witch

jasmar napisał(a):

witch napisał(a):

jasmar napisał(a):

Piskląt z natury się nie rusza z gniazda. Co innego dojrzały orzeł 🙂

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

malgo85 napisał(a):

O nie bez Prezeski nawet takiej do dupy nie podejmuje sie sama decydowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

A jeszcze prania nie zwąchali......Szafa jak nic łeee

Drzwi w szafie chociaż z dziurką do klucza ??? Bo inaczej to cienko Cię widzę. Naskrobałaś sobie co niemiara dziś.

witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

O nie bez Prezeski nawet takiej do dupy nie podejmuje sie sama decydowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nie mówiłam ???? Alawpr już pisze, żem jest do dupy. No i się doczekałam 🙂

alawpr
No jeszce dycham,ale musze wydac polecenie ,ze pranie czeka na wywieszenie,i że je zrobił jakiś ktoś i ja nie mam pojęcia kto.