Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 95 z 977

stowka10
maczek heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
stowka10
maczek=wieś
kocica
maczek-spoko koleś!!!
agula

stowka10 napisał(a):

panie maczek jestes tu widze bog wie kim a jettes wg twojego opisu kawalkiem zielska i prosze bez zbednej dyskusji bo sam zaczynasz wyluzuj gosciu

stowka idź handlować na innym bazarku

Krzysiek

stowka10 napisał(a):

panie maczek jestes tu widze bog wie kim a jettes wg twojego opisu kawalkiem zielska i prosze bez zbednej dyskusji bo sam zaczynasz wyluzuj gosciu

o ktory opis ci chodzi buraczku?

kocica

stowka10 napisał(a):

widzę,że ktoś tu ma jakiś kompleks...he he

Krzysiek

stowka10 napisał(a):

maczek=wieś

jak już to wieśmaczek (ewentualnie wieśmak)

agula

kocica napisał(a):

stowka10 napisał(a):

widzę,że ktoś tu ma jakiś kompleks...he he

raczej 😉

agula

maczek napisał(a):

stowka10 napisał(a):

maczek=wieś

jak już to wieśmaczek (ewentualnie wieśmak)

mniam mniam 🙂

kocica
ci z jw tak mają...
alakali
stowka 10 jestes co nie co agresywny jak na oficera wp, ale te typy podobna tak maja.tu na forum my umilamy sobie czas anie uprzykrzamy.moze zmienisz forum,albo humor.
Piter
Dajcie sobie luz, zawsze gdzieś na forach znajdzie się ktoś kto próbuje robić lipe. Jak go olejemy to przestanie pisać.
Krzysiek

pgb1979 napisał(a):

Dajcie sobie luz, zawsze gdzieś na forach znajdzie się ktoś kto próbuje robić lipe. Jak go olejemy to przestanie pisać.

Takiego kogoś nazywa się "fachowo" trollem 🙂

agula

pgb1979 napisał(a):

DYPLOMATYCZNE ROZWIĄZANIE

agula
słuchaj jak ci sie coś nie podoba to zabierz swoje zabawki i idź na swoje podwórko...bo taka wieś jak my nie pasuje do takiego ofycera jak ty
kocica
Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało.
stowka10
wyrwac chwasta i filtruj słówka
anita

kocica napisał(a):

Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało.

czarna góra, jańskie łaźnie, operacja w TRUTNOV

agula

kocica napisał(a):

nad Czechami jakieś fatum chyba

anita

agula napisał(a):

słuchaj jak ci sie coś nie podoba to zabierz swoje zabawki i idź na swoje podwórko...bo taka wieś jak my nie pasuje do takiego ofycera jak ty

agula...olej...nie zwracaj uwagi i nie daj sie prowokowac...przeciez tu nikogo takiego nie ma

agula

anita napisał(a):

kocica napisał(a):

ja jeździłam po polskiej stronie Czarnej Góry - miodzio

anita

agula napisał(a):

anita napisał(a):

kocica napisał(a):

nawet mnie nie denerwuj:P, nartom mówimy nie!!!!!cholerny sport.

agula

anita napisał(a):

agula napisał(a):

agula...olej...nie zwracaj uwagi i nie daj sie prowokowac...przeciez tu nikogo takiego nie ma

słuszna uwaga

kocica

anita napisał(a):

kocica napisał(a):

no ładnie,ja w Jańskich Łażniach.Więcej tam nie pojadę. Stok był przygotowany skandalicznie.Stało się to 16 grudnia,a u Ciebie?

anita

kocica napisał(a):

anita napisał(a):

kocica napisał(a):

no ładnie,ja w Jańskich Łażniach.Więcej tam nie pojadę. Stok był przygotowany skandalicznie.Stało się to 16 grudnia,a u Ciebie?

1 grudnia!!!

agula

anita napisał(a):

agula napisał(a):

anita napisał(a):

nawet mnie nie denerwuj:P, nartom mówimy nie!!!!!cholerny sport.

ja tak sobie gadam ale wiem ze będę się bała założyć je po wypadku ...chociaż moja kontuzja nie jest związana z szusowaniem po stokach

kocica
teraz jak coś to tylko biegówki.
anita
gdzie nasz mentor??? i czemu sie nie udziela na forum???
kocica

anita napisał(a):

kocica napisał(a):

anita napisał(a):

1 grudnia!!!

no to podobnie jak ja.

anita

kocica napisał(a):

teraz jak coś to tylko biegówki.

🙂 a ja szydełkowanie i sweterki na drutach, spacery po lesie po wyznaczonych sciezkach:P;)