kasiek79 napisał(a):
LillaKorn napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
MAM NADZIEJĘ ŻE NIE IRYTUJĄ WAS MOJE PYTANIA ALE ŻYJĘ W CAŁKOWITEJ NIEWIEDZY. PIERWSZY RAZ MAM COKOLWIEK ZŁAMANE NIE ZNAM NIKOGO KTO BYŁ W PDOONEJ SYTUACJI WEC NIE UMIE MI POWIEDZIEC CZY PEWNE RZECZY SA NORMALNE NO I TO ZE Z LEKARZEM KOMPLETNIE NIE MOGŁAM POROZMAWIAC ŻEBY SPYTAC GO BŁACHOSTKI KTÓRYMI TERAZ ZAWRACAM WAM GŁOWE
Kasiu jeśli o mnie chodzi to chętnie się podzielę swoimi doświadczeniami. W styczniu kiedy ja się połamałam nie było prawie nikogo kto byłby leczony zachowawczo gipsem. Teraz jest nas więcej. Pomimo tego posty ludzi z forum pozwoliły mi ogarnąć moją sytuację połamanego człowieka!
Dziekuję bardzo bo samam czuję ze mometami zadaje takie głupie pytania ale......... żyję w kompletnej niewiedzy no i bezradności. Ponieważ jestem n-lem WF to chciałbym żeby noga jak najszybciej mi się zaleczyląm i zebym jak najszybciej wróciła do roboty. No i pzrez jakies głupie swoje zachowanie nie chce pogorszy swojego stanu
Ja również służę odpowiedziami, gdyż tak jak Ty na początku zadawałam pytania które mnie nurtowały a nie miałam z kim o tym pogadać