Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 478 z 977

packard

dokładnie na każdego wszystko inaczej działa

alawpr napisał(a):

Za dużo tych niewiadomych.Nie dajmy się zwariowac.

jasmar
uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać
alawpr
Ja również piłam kawę w niobliczonych ilościach filiżanek.I na poczatku miałam obrzydzenie i do kawy i mleka .Teraz jedna dziennie i wystarcza.Mo.ze mi wyjdzie na zdrowie.A może tak jak ty Lilla wróce do nałogu .Mam bardzo niskie cisnienie i kawa nie robi na mnie żadnego wrażenia w takich ilosciach.ale teraz organizm nówi ,ze nie smakuje.
alawpr

jasmar napisał(a):

uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać

Owiniesz stópki ciepło i sie rozgrzejesz.

LillaKorn

jasmar napisał(a):

Właśnie dlatego, że taka "młoda" godzina do lecę spać, bo rano zabiję swoj budzil!

packard
powiem wam że chciałbym już wrócić do pracy 🙁 a to wielka niewiadoma echh...
jasmar

LillaKorn napisał(a):

jasmar napisał(a):

Właśnie dlatego, że taka "młoda" godzina do lecę spać, bo rano zabiję swoj budzil!

No Ty to masz cel rano wstac i do pracy.

alawpr

packard napisał(a):

Będzie dobrze,zawsze sie jakoś ułoży.Teraz myśl o tym aby było wszystko ok.

alawpr
Lilla Kolorowych snów.Zdrowiej nam!!!
jasmar
Z t ą dietką i piciem i jedzeniem to różnie bywa, a najlepiej zachować umiar i zdrowy rozsądek. Tylko czy my mamy go jeszcze zdrowy??? bo jak czytam o tych glutkach itp. to ja też się do niektórych jedzonek zmuszam dla mojej nóżki
packard

no tak masz rację tylko ten czas jak widzę sie z moimi kolegami z pracy pytają kiedy wrócę i niemam co im odpowiadać 🙁 u Ciebie alawpr też musi sie ułozyć

alawpr napisał(a):

packard napisał(a):

Będzie dobrze,zawsze sie jakoś ułoży.Teraz myśl o tym aby było wszystko ok.

alawpr
Ja też,czasami w gardle to zdrowe jedzenie mi staje,Te sardynki z oścmi wszystkie serki,galaretki,wapienka proszki.Juz nie mam siły na to patrzec.
packard
dzisiaj chciałem przykozaczyć i poskakać z kuchni do pokoju ze szklanka herbaty i wiecie co ? skonczyła się przygoda za progiem z kuchni jeszcze musiałem wyczyścić podłogę ,ale mnie nerw wziął że nawet głupiej herbaty nie moge przenieść siadłem i frotera najlepsza 🙂 taka prosta rzecz a jak niewyobrażalnie daleka do wykonania
packard
o tej rzeczy to herbata do przeniesienia
alawpr
Wcześniej nie zdawaliśmy sobie sprawy że tak prozaiczna rzecz może by nie do wykonamia.A jednak.
LillaKorn

jasmar napisał(a):

LillaKorn napisał(a):

jasmar napisał(a):

No Ty to masz cel rano wstac i do pracy.

Ludzie mówią, że jak nic nie boli to nie żyjesz! He, he, he.

LillaKorn

packard napisał(a):

dzisiaj chciałem przykozaczyć i poskakać z kuchni do pokoju ze szklanka herbaty i wiecie co ? skonczyła się przygoda za progiem z kuchni jeszcze musiałem wyczyścić podłogę ,ale mnie nerw wziął że nawet głupiej herbaty nie moge przenieść siadłem i frotera najlepsza 🙂 taka prosta rzecz a jak niewyobrażalnie daleka do wykonania

Na noszenie sobie herbatki musisz poczekać conajmniej do jednej kuli a tak tylko domowy room service Ci został!

alawpr
Lilla Spac!! bo rano trzeba wstac do pracy!!
LillaKorn
A teraz serio żegnam się dobrej nocki życzę i ukladam się SPAć!
jasmar
Z tą herbatą to ja też tak miałam tylko że ja chciałam przenieść kisiel w kubku, ale stwierdziłam, że nie dam rady i go wtedy nie zjadłam. A sardynek nie jadam-czy one są na zrościk???
packard

zgadzam się z Tobą 🙂 dlatego teraz piję w kuchni i nie włóczę się z herbata już nie kozoczę od razu człowiek jest ułożony do pionu

LillaKorn napisał(a):

packard napisał(a):

Na noszenie sobie herbatki musisz poczekać conajmniej do jednej kuli a tak tylko domowy room service Ci został!

beatka
musze sie przyznac... ja nie jadam wcale jakiś wynalazków na zrost. Odzywiam sie tak samo jak przed wypadkiem. zobaczymy juz za tydzien jakie beda efekty
packard
Dobrych snów Lillakorn 🙂 ja tu jeszcze posiedze bo gdzie tam po nocy się będe włóczył
jasmar

beat(k)a napisał(a):

musze sie przyznac... ja nie jadam wcale jakiś wynalazków na zrost. Odzywiam sie tak samo jak przed wypadkiem. zobaczymy juz za tydzien jakie beda efekty

może to i dobrze. To się okaże, napisz potem jakie są efekty.

jasmar

packard napisał(a):

Dobrych snów Lillakorn 🙂 ja tu jeszcze posiedze bo gdzie tam po nocy się będe włóczył

Tak oprócz siedzenia i leżenia nic innego nam nie pozostaje. No możę czasem trochę poskakać na jednej nodze

beatka
Jasmar czy lekarze mowili ci jak dlugo nie mozesz obciazac nogi?
packard
Dobranoc 🙂 miłych snów
beatka

packard napisał(a):

Dobranoc 🙂 miłych snów

pa pa

jasmar

beat(k)a napisał(a):

Jasmar czy lekarze mowili ci jak dlugo nie mozesz obciazac nogi?

lekarze to nie specjalnie coś mówią. Ale rehabilitant stwierdził, że trochę do uczucia lekkiego bólu. Ale jeszcze nie od razu. A na wypisie pisze "stopniowo obciążać noge" Kontrola 29.10- zobaczymy. A ja Beatko i tak będę miec teraz przymusową przerwę na ten mój zabieg

jasmar
Widze, że wykruszają się nocni goście. Czy alawpr jest jeszcze??