Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 499 z 977
piszczel 88 napisał(a):
maczek przy składaniu dokumentów z ubespieczenia NNW w PZU jakiego zadość uczynienia można się domagać chodzi mi naprzykład za poniesiony ból itp.
no wasnie a trezba miec oddzielnie polise na NNW ???? I czy każdy z tego dostaje kasę/?
maczek napisał(a):
A w NNW jest coś takiego jak zadośćuczynienie?
link zewnętrzny zablokowany
maczek napisał(a):
Jeśli to było po alkoholu to nie masz co liczyć na odszkodowanie niestety.
no własnie tak myślałam 🙁 kuźwa człowiek dorosły ma prawo sobie wypić całe życie płaci skąłdki kurde do samochodu tez nie wsiadłą pijana. No i dupa Zalatwiasz się dokumentnie i co........... zero grosza. Aczy to moja wina ze ............... ach nie chce się gadać teraz najważniejsze się zrosnąc
piszczel 88 napisał(a):
chodzi mi o takie ubespieczeniemaczek napisał(a):
kasiek79 napisał(a):
fajnie że ty masz typ P tutaj płaca nawet przy alkoholu Ja mam typ P pluspiszczel 88 napisał(a):
chodzi mi o takie ubespieczeniemaczek napisał(a):
Aurora napisał(a):
Tak, właśnie tak jest, gdy operacja była gdzie indziej. A jak Twoja nózia, Witch? I zabiegi? Pomagają?witch napisał(a):
Witajcie pobratyńcy 🙂 Korzystajcie dziewczyny ze słonka. Kwiatek przychorzał więc niech leży pod pierzynką i grzeje kości. Chyba coś łykasz na to przeziębienie ?
Dziewczyny a czy do poradni nie będzie potrzebne skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu ? Bo ja musiałam mieć. Ale może dlatego, że operacja była w innym szpitalu. Chociaż pewności nie mam.
Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej niż u mnie 🙂
A teraz "lecę" na zabieg i spacer. Do następnego !
Kasiek nie tylko ty grosza nie dostaniesz, ja również złotówki nie zobaczę 🙁, nie przystąpiłam do ubezpieczenia grupowego a prywanie też nie płaciłam, no i teraz dupa blada. moge sobie w brode pluć 🙁.
Rozważam czy stadniny nie pozwać o zwrot wydatków za leki i rehabilitacje ale to będzie zależało od dalszego leczenia i tego czy uda mi się wrócić do jako takiej sprawności.
kasiek79 napisał(a):
EDZIAG no to wiesz co ja czuję. Złośc że ............. ech ty z reszta wiesz.
Kwiatek-zdrówka życzę.
jaki tu spokój na,na,na,na....
nic sie nie dzieje na,na,na,na....
co u was połamańce?? spicie??? czy balujecie???
malgo85 napisał(a):
LillaKorn napisał(a):
Doleczam przeziębienie pod kocykiem, a rano będę zabijać swoj budzik, ponieważ uruchomiłam się w pracy!Oczywiście nie narzekam!malgo85 napisał(a):
jedz dużo czosnku to pomaga. Naprawde! najlepiej z chlebkiem lub z czym tam wolisz ale napewno pomoze 🙂
i duzo zdrówka zycze 😉
malgo85 napisał(a):
ajajaj nie nawidze byc przeziębiona 🙁 zreszta pewnie jak każdy..
jedz dużo czosnku to pomaga. Naprawde! najlepiej z chlebkiem lub z czym tam wolisz ale napewno pomoze 🙂
i duzo zdrówka zycze 😉
ja jak byłam chora to nie kładłam sie do wyra bo to dla mnie było jeszcze gorsze rozkładałałam sie wtedy juz całkiem.. dlatego wolałam chodzic do roboty a tam ledwo wytrzymywałam ale dałam rade nie byłam jeszcze nigdy na zwolnieniu chorobowym przez przeziebienie..
a teraz???????
chyba za te grzechy przez wszystkie lata odpoczywam sobie juz prawie roczek 🙁
a teraz tak z innej beczki... czy miał ktos z was przeciwciała we krwi???????????
czy to jest poważne??
malgo85 napisał(a):
a teraz tak z innej beczki... czy miał ktos z was przeciwciała we krwi???????????
czy to jest poważne??
ojacie napisał(a):
Koniec tego. Dziś biorę na noc ketonal i ma nie boleć. Wrrr, głupia kość!
wiec słodkich snów nawet nie poczujesz kiedy zaśniesz 😉
piszczel 88 napisał(a):
link zewnętrzny zablokowanymalgo85 napisał(a):
czy to jest poważne??
jak trafiłam do szpitala na operacje to powiedzieli mi ze mam przeciwciała
a ja do nich ze przy pierwszej operacji mi podano 2j krwi (wiec moze przez to)
on do mnie ze w trakcie wypadku mogło sie dostac jakies zakażenie lub w trakcie operacji jeszcze dzis rozmawiałam z reh. i powiedziała mi ze mówiła jakies lekarce o mnie i lepiej zebym, sobie zbadała tą krew na hiv i wirusowe zakażenie wątroby typu C.
tak mnie wystraszyła ze teraz cały czas o tym mysle..
kurcze jak nie brak zrostu to znowu pekniecie płytki a teraz jeszcze ta krew!!!
SZLAK 🙁
i jak tu myslec pozytywnie!!
malgo85 napisał(a):
SZLAK 🙁
LillaKorn napisał(a):
Malgo85 nie powinnaś zwlekać tylko zbadać swoją krew, bo ta zgadywanka Cię zabije.malgo85 napisał(a):
SZLAK 🙁
jak najszybciej musze isc sobie ja zbadac..
a ty jak sie czujesz?? czosnek zjedzony?? hihi
edziag napisał(a):
Wiem i szlag mnie trafia bo nie dość że mogę zostać kaleką na całe życie to jeszcze kasę na rehabilitację i na cały cyrk z leczeniem sobie chyba wyczaruję. wkurza mnie ten NFZ terminy u rehabilitantów na styczeń luty 🙁kasiek79 napisał(a):
Kwiatek-zdrówka życzę.
edziag napisał(a):
Wiem i szlag mnie trafia bo nie dość że mogę zostać kaleką na całe życie to jeszcze kasę na rehabilitację i na cały cyrk z leczeniem sobie chyba wyczaruję. wkurza mnie ten NFZ terminy u rehabilitantów na styczeń luty 🙁kasiek79 napisał(a):
Kwiatek-zdrówka życzę.