Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 790 z 977

kasiek79

jasmar napisał(a):

Oj Alawpr ja Ci czasu Ćwiczeń nie liczę ale wyruszyłaś już 2 godzinki temu, ja obiecałam czekać I co nie ma Cię????

ja to pewnie Ali sie ne doczekam.

alawpr
Juz jestem.
jasmar
Ja też zaraz spadam-w końcu miałam dziś TAAAAKI dzień. Kurczę czemu normalne życie tak męczy na początku????? Pewnie organizm za bardzo się rozleniwił.
kasiek79
o prossze to jednak się doczekałam
marchewka

dopiero Was doczytałam, nie można sobie pozwalać tu na zaleglości 😉

kasia, próbuj na 2 fronty z tymi lekarzami, musisz mieć takiego, któremu ufasz, inaczej oszalejesz z niepewności, jeśli tylko możesz to tak zrób, ja byłam u pięciu zanim wybrałam jednego, a teraz i tak konsultowałam u kolejnego, też długo się wahałam czy to zrobić i teraz jestem zadowolona, zresztą warto posłuchać różnych opinii jeśli tylko możesz, zawsze cos tam się pokryje z tego co mówią

Prażynko, witam w gronie połamanych Twoja historia jest przerażająca, miałam nadzieję, że pozostanę jedynym straszydłem na tym forum, mam nadzieję, że to wszystko pokonasz, u mnie jakaś dobra wieść dopiero po 20 miesiącach się pojawiła, więc nie trać nadziei ikoniecznie tu bądź, to forum bardzo pomaga przeżyć zlamanie 😉

jasmar

alawpr napisał(a):

Juz jestem.

Masz szczęście i jak masaż???????-jak nie wiesz o co chodzi to doczytaj powyżej
To jednak jeszcze pobędę
LillaKorn

jasmar napisał(a):

Ja też zaraz spadam-w końcu miałam dziś TAAAAKI dzień. Kurczę czemu normalne życie tak męczy na początku????? Pewnie organizm za bardzo się rozleniwił.

Jasmar gratuluję samodzielnego rajdu!

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

O mamuniu jak ja nie nawidze prasowac. Jak narazie rodzina swietnie sobie radzi, wiec jeszcze nie oglądam zelazka 😉 No ale ja nie mam maluchów jak Kasia więc moge sie lenic. Ciekawie bedzie jak mi to lenistwo pozostanie?? Ale nawet -to rodzinka juz tak wycwiczona ze hej..

Ala co to znaczy że rodzinka wyćwiczona, a Ty nie oglądasz żelazka??? Ja też jeszcze nie tknęłam prasowania, ale moja rodzinka nie prasuje sobie sama tylko chodzi w pogniecionych rzeczach i tylko czeka aż ja zacznę. Już pewnie niedługo to nastąpi-na siedząco-bo chodzą tylko w najmniej pomiętych ciuchach a reszta zalega i tęsknie patrzy w moją stronę.

Rodzina sobie sama prasuje i mam nadzieje ,że juz tak zostanie .hi..hi..

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Juz jestem.

To jednak jeszcze pobędę
Kurcze poczytam ,bo widze ,że mnie cos omineło.
jasmar

LillaKorn napisał(a):

jasmar napisał(a):

Lilla Ty byłaś tą inspiracją-później dołożyły Aurora i Edziag(jak zaczęły jeździć)-podziwiam Twój powrót do pracy i chcę tak jak TY!!!!!
A rajd był z mężem z boku, więc nie tak całkiem samodzielny
kasiek79

marchewka napisał(a):

dopiero Was doczytałam, nie można sobie pozwalać tu na zaleglości 😉

kasia, próbuj na 2 fronty z tymi lekarzami, musisz mieć takiego, któremu ufasz, inaczej oszalejesz z niepewności, jeśli tylko możesz to tak zrób, ja byłam u pięciu zanim wybrałam jednego, a teraz i tak konsultowałam u kolejnego, też długo się wahałam czy to zrobić i teraz jestem zadowolona, zresztą warto posłuchać różnych opinii jeśli tylko możesz, zawsze cos tam się pokryje z tego co mówią

Prażynko, witam w gronie połamanych Twoja historia jest przerażająca, miałam nadzieję, że pozostanę jedynym straszydłem na tym forum, mam nadzieję, że to wszystko pokonasz, u mnie jakaś dobra wieść dopiero po 20 miesiącach się pojawiła, więc nie trać nadziei ikoniecznie tu bądź, to forum bardzo pomaga przeżyć zlamanie 😉

wiesz co moje rtg (dałam je koleżance0 będę skonsultowane u 3 ortppedów. jescze nie wiem do któego ci znajomi mnnie umówią i co oni w ogóle na zdjecia pwoeidzą ale na pewno to skonsultuję
kasiek79

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

O mamuniu jak ja nie nawidze prasowac. Jak narazie rodzina swietnie sobie radzi, wiec jeszcze nie oglądam zelazka 😉 No ale ja nie mam maluchów jak Kasia więc moge sie lenic. Ciekawie bedzie jak mi to lenistwo pozostanie?? Ale nawet -to rodzinka juz tak wycwiczona ze hej..

Ala co to znaczy że rodzinka wyćwiczona, a Ty nie oglądasz żelazka??? Ja też jeszcze nie tknęłam prasowania, ale moja rodzinka nie prasuje sobie sama tylko chodzi w pogniecionych rzeczach i tylko czeka aż ja zacznę. Już pewnie niedługo to nastąpi-na siedząco-bo chodzą tylko w najmniej pomiętych ciuchach a reszta zalega i tęsknie patrzy w moją stronę.

Rodzina sobie sama prasuje i mam nadzieje ,że juz tak zostanie .hi..hi..

ja mam nadzieję ze jak dzieci dorosną to też będa same prasowały

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Aurora napisał(a):

Kurde, dużo osób przestało się odzywać, czyżby cudowne ozdrowienie?

Mam taka nadzieję, Ale Jasmar nie daruje 😉

Ala daruj ,błagam. A jak już masz walić, to nie po nogach, oszczędź chociaż tę prawą, bo się dziś napracowała-i gaz i hamulec. darujesz?????

Hm.....musze powaznie to przemysle 😉

jasmar

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

Juz jestem.

To jednak jeszcze pobędę
Kurcze poczytam ,bo widze ,że mnie cos omineło.
Akurat Ciebie TO raczej nie ominęło, tylko nas i zazdrościmy-przynajmniej ja
kasiek79

wiecie co to wy tu sobie piszcie a ja jutro przy kawce poczytam

dobranoc

jasmar

kasiek79 napisał(a):

To zależy jaki liczysz ten wiek dorosłości do prasowania. Moje -15 i 12 absolutnie tego robić nie chcą. Moja mama twierdzi, że mają to po mnie

alawpr

jasmar napisał(a):

witch napisał(a):

Z takimi kolcami to zrobisz im tylko przyjemność, to prawie masaż erotyczny by był. Jeszcze im się spodoba i co wtedy ? 🙂

No, na erotyczny to ja się piszę, tzreba było tak od razu. Ala- to my juz wiemy ,czemu mąż Ci to zakupił-tylko ciekawe co miał na myśli-on Tobie czy Ty jemu???????

Jak to kto ? Ja inwalidka to on mi .Inaczej nie widzę. A myslałyscie ,że czemu mnie tak długo nie ma > Toz to perwersja :_))

jasmar

kasiek79 napisał(a):

wiecie co to wy tu sobie piszcie a ja jutro przy kawce poczytam
dobranoc

Ba,j baj- miłej nocki
alawpr

jasmar napisał(a):

Aurora napisał(a):

I dobrze, bo to nie jest takie skomplikowane, fajnie, że mu się chce, bo mojemu nie 🙁

No i dlatego darowuję mu to prasowanie i kibelek-sprzątam już sama i zostawiam mu tylko podłogę.

A ja nie ,jak lenistwo to pełną gębą..

jasmar

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

witch napisał(a):

Z takimi kolcami to zrobisz im tylko przyjemność, to prawie masaż erotyczny by był. Jeszcze im się spodoba i co wtedy ? 🙂

No, na erotyczny to ja się piszę, tzreba było tak od razu. Ala- to my juz wiemy ,czemu mąż Ci to zakupił-tylko ciekawe co miał na myśli-on Tobie czy Ty jemu???????

Jak to kto ? Ja inwalidka to on mi .Inaczej nie widzę. A myslałyscie ,że czemu mnie tak długo nie ma > Toz to perwersja :_))

A kto to wymyślił-pani prezes, to jej wina. Ciekawe co powie jutro jak to zobaczy. Oby mnie nie pogoniła.

Aurora

jasmar napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

To zależy jaki liczysz ten wiek dorosłości do prasowania. Moje -15 i 12 absolutnie tego robić nie chcą. Moja mama twierdzi, że mają to po mnie

Dajcie im spokój, zwłaszcza dziewczynom, bo jeszcze w życiu dosyć się naprasują!

alawpr

Aurora napisał(a):

jasmar napisał(a):

witch napisał(a):

Nie ma jej, więc pewnie się masują teraz tymi kolcami.

A wy zbereźnice 😉

jasmar

Aurora napisał(a):

jasmar napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Dajcie im spokój, zwłaszcza dziewczynom, bo jeszcze w życiu dosyć się naprasują!

Dlatego też tak bardzo nie naciskam i tak dosyć mi córcia pomaga

jasmar

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

Aurora napisał(a):

I dobrze, bo to nie jest takie skomplikowane, fajnie, że mu się chce, bo mojemu nie 🙁

No i dlatego darowuję mu to prasowanie i kibelek-sprzątam już sama i zostawiam mu tylko podłogę.

No w końcu Ty to masz nogę w gipsie, to możesz, a ja..................................??????

Aurora
Marchewko, doszłaś już do siebie po dobrych wiadomościach?
Aurora

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

No w końcu Ty to masz nogę w gipsie, to możesz, a ja..................................??????

A Ty masz śruby i blachę!

LillaKorn

jasmar napisał(a):

LillaKorn napisał(a):

jasmar napisał(a):

Lilla Ty byłaś tą inspiracją-później dołożyły Aurora i Edziag(jak zaczęły jeździć)-podziwiam Twój powrót do pracy i chcę tak jak TY!!!!!
A rajd był z mężem z boku, więc nie tak całkiem samodzielny
Samodzielny samodzielny. Po takiej przerwie nawet z mężem u boku można zakwalifikować jako samodzielny!
alawpr
Ale sie rozpisałyscie ,tylko czlowiek odejdzie a tu forum kwitnie.
LillaKorn

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

Aurora napisał(a):

Trzeba oddać kiedyś tę buławę osoby niezastąpionej w godniejsze ręce!

alawpr
Dziewczyny możecie mnie zamordowac, ale ja nie prasuje , nie gotuje ,nie sprzatam itd.... Rodzina ma dalej fiola i wszystko sprawnie -no w miare- robi. Więc ja sie lenie nieprzyzwoicie.