Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 843 z 977

jasmar

ojacie napisał(a):

No jak tak gadacie to mam ochotę już teraz wstać i wyjść na tą kontrolę

smileys/bigwink.gif

Jakby co to pokaże lekarzowi laptopa, że to wy mnie namówiłyście

smileys/bigwink.gif

I karze mu czytać te 850 postów sasasasa 🙂

Ale najpierw niech Cię obejrzy coś zapisze a potem czyta-przecież Ty i noga nie możecie czekać

edziag

jasmar napisał(a):

ojacie napisał(a):

smileys/bigwink.gif

smileys/bigwink.gif

Ale najpierw niech Cię obejrzy coś zapisze a potem czyta-przecież Ty i noga nie możecie czekać

myślę że zdązylibyśmy się wszyscy pozrastać zanim on by skończył lekturę

alawpr

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

A rehabilitacja-może zwiekszona po weekendzie??? Ja mam takie zakwasy, że jak stanę to kolano mi dygocze-w zdrowej nodze

No tak .ta diabelska maszyna teraz pracuje dlużej.I moze to to.

Nawet nie myśl, ze jest inna przyczyna. Bo sobie sama powinnaś dokopać tą prawą. Kurde to by było trudne

To juz podpada pod Mam Talent. Kurcze kiedys nie miałam pojecia co jest w telewizji,wolny czas spedzalam z rodzinka, a teraz jak uzalezniona od TV, ogladam wszystko.

jasmar

edziag napisał(a):

żeby dzisiaj z nim jechać na ten basen musiałam prawie na głowie stawać, leniuch przebrzydły!!!

No to musiał być niezły widok-ale dobrze, że go przekonałaś

edziag
a ja prawie wcale, ten dzień mi mija ekspresowo, tyle że zwlekam się z łóżka o 11
alawpr

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:
link zewnętrzny zablokowany

No dobra sprawa!!
myślisz że to coś da? poz tym ze już wogóle nogi do żadnego buta nie dam rady wcisnąć. jakieś mam mieszane uczucia i nie wiem czy jest sens kasę wydawać.....
Ja gdzies w necie jeszcze inne ustrojstwa poznajdowalam. Ten lekarz rehabilitacji w szpitalu zaleca wkladanie takich wkladek pod chorą.Oni maja tam jakies podtrzymujące pięte lub palce.
alawpr

edziag napisał(a):

jasmar napisał(a):

ojacie napisał(a):

smileys/bigwink.gif

smileys/bigwink.gif

myślę że zdązylibyśmy się wszyscy pozrastać zanim on by skończył lekturę

A może go niedoceniamy i on przeszedł kurs szybkiego czytania??

ojacie

alawpr napisał(a):

Za karę bedzie nam prowadzik kącik rozrywkowy z przyspiewkami ludowymi...Każdego dnia bez zmiłuj>>>>>>>>>>>>

kącik gotowy 🙂 link zewnętrzny zablokowany

alawpr

jasmar napisał(a):

edziag napisał(a):

żeby dzisiaj z nim jechać na ten basen musiałam prawie na głowie stawać, leniuch przebrzydły!!!

No to musiał być niezły widok-ale dobrze, że go przekonałaś

Eee bo ręce ma zdrowe ,to stała na glowie. Wielkie co..........hi..hi....

jasmar

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

No dobra sprawa!!

myślisz że to coś da? poz tym ze już wogóle nogi do żadnego buta nie dam rady wcisnąć. jakieś mam mieszane uczucia i nie wiem czy jest sens kasę wydawać.....

Ja gdzies w necie jeszcze inne ustrojstwa poznajdowalam. Ten lekarz rehabilitacji w szpitalu zaleca wkladanie takich wkladek pod chorą.Oni maja tam jakies podtrzymujące pięte lub palce.

I pewnie amotryzując drgania chronią nasze pourazowe stawy skokowe. Koleżanki córka trenuje siatkówkę i musi mieć jakieś specjalne adidasy z amortyzującą podeszwą-drogie dziadostwo. Może to jest nam też potzrebne

jasmar

edziag napisał(a):

a ja prawie wcale, ten dzień mi mija ekspresowo, tyle że zwlekam się z łóżka o 11

No i mnie też się to zdarza ale nie codziennie

jasmar

alawpr napisał(a):

A może go niedoceniamy i on przeszedł kurs szybkiego czytania??

Tak jak ta nasza gimnazjalistka co zdobyła rekord świata- toż to szok

alawpr

ojacie napisał(a):

alawpr napisał(a):

Za karę bedzie nam prowadzik kącik rozrywkowy z przyspiewkami ludowymi...Każdego dnia bez zmiłuj>>>>>>>>>>>>

kącik gotowy 🙂 link zewnętrzny zablokowany

Jeszcze nadal mam szczęke opadniętą.........Jesteś wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ojacie

edziag napisał(a):

Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś?
marchewka

jasmar napisał(a):

marchewka napisał(a):

alawpr napisał(a):

Marcheweczko ,czy nadal masz telepot przed środą.?

coraz gorzej,już nawet nie ma w domu zgody, żebym sama poszła bo sie boją, że ucieknę 😉

To już ostatni etap -MUSISZ dać radę. jesteśmy myślami z Tobą. WIem, że to pomaga bo tego od Was też doświadczyłam. I naprawdę jak czekałam na tym wózku aż zpchną mnie na operacyjną to wiedziałam, że jest tyle osób, które o mnie myślą. Spróbuj tez tak do tego podejść a będzie ci choć troszkę lepiej.

bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie 😉 będę sie starać zachowywać godnie i mam nadzieję, że się uda, dużo ludzi trzyma za mnie kciuki i to jest bardzo miłe, szkoda, że przychodzi jednak chwila kiedy jest się samemu z tym wszystkim, no ale wiem że to tak jest, staram się myśleć, że to nie jest doniosłe wydarzenie, dla lekarzy to zwykly dzień pracy, więc chyba jakoś będzie, mam nadzieję, że szybko do Was wrócę i będę mogła radośnie dodawać odwagi innym

ojacie
Haha, mam nadzieje, że mnie za to nie wywala z forum 🙂
alawpr
Mi mimo ,ze prowadze bardziej intensywne życie-Taka jestem Szalona-to czas mi sie wlecze. Z jednej strony to sie ciesze ,bo bardzo boje sie wizyty, a z drugiej nie moge sie doczekac.
jasmar

ojacie napisał(a):

jak już to na wątek dla psychicznych. Ale nie martw się przeniesiemy się z Tobą

alawpr

ojacie napisał(a):

Obronimy cie !!!

jasmar

alawpr napisał(a):

Mi mimo ,ze prowadze bardziej intensywne życie-Taka jestem Szalona-to czas mi sie wlecze. Z jednej strony to sie ciesze ,bo bardzo boje sie wizyty, a z drugiej nie moge sie doczekac.

To tak jak każdy z nas-mam identiko.................. pogryże kompa za te 60 sekund

alawpr
Marchewko wiem co czujesz. Nic prócz słów nie mozemy ci przekazac,ale pomysl o nas ,że trzymamy za ciebie kciuki i naprawde o tobie myslimy.
ojacie
Dobra dziewczyny, strasznie mi z Wami dzisiaj wesoło, ale jutro ważny dzień, właściwie już dzisiaj, więc mykam spać, do jutra, papa 😉
alawpr

ojacie napisał(a):

Dobra dziewczyny, strasznie mi z Wami dzisiaj wesoło, ale jutro ważny dzień, właściwie już dzisiaj, więc mykam spać, do jutra, papa 😉

Śij smacznie i daj znaka jak powrócisz.

alawpr

jasmar napisał(a):

ojacie napisał(a):

jak już to na wątek dla psychicznych. Ale nie martw się przeniesiemy się z Tobą

A jak bedzie szalenie............

jasmar

ojacie napisał(a):

No to dobrej nocki i za kilka, kilkanaście godzin czekamy.........

edziag

prażynko znalazłam coś lepszego niż dla mleczarki z czasów głębokiego PRLu

jasmar

edziag napisał(a):

No niezłe.......podobają mi się te butki
alawpr

edziag napisał(a):

Świetna strona. Extra Edziag sie spisałaś🙂)
edziag

ojacie napisał(a):

edziag napisał(a):

Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś?
nie nie wiem czy warto, jak dalej ta franca bedzie napierniczać to kupię wszystko żeby tylko przestała......
alawpr
Marcheweczko o której masz byc w szpitalu?