Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 844 z 977

edziag

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

link zewnętrzny zablokowany
prażynko znalazłam coś lepszego niż dla mleczarki z czasów głębokiego PRLu
Świetna strona. Extra Edziag sie spisałaś🙂)
a widziałyście ceny ????? już nie takie zdrowe....
alawpr

edziag napisał(a):

ojacie napisał(a):

edziag napisał(a):

na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:
link zewnętrzny zablokowany

Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś?
nie nie wiem czy warto, jak dalej ta franca bedzie napierniczać to kupię wszystko żeby tylko przestała......
Czy one tylko przez internet sa do nabycia? Bo jak tak to szkoda.Inaczej może można by sprawdzic.
jasmar

Marchewka już pewnie śpi-wylogowała się

A ceny faktycznie bombowe. Ale ja na wiosnę kupiłam sobie buty na obcasie-jak dla mnie wysokim(6 może 7 cm) i nie dośc, że mnie obtarły, to jeszcze teraz długo nie będę mogła w nich chodzić. A takie nie były bo ze skórki. Więc może warto pomyśleć o takich???

alawpr
O jeju,rzeczywiscie, ceny mają i owszem...............
jasmar
No tak problem z przymierzeniem takich butów. Chociaż ja mam w pracy koleżankę, która kupuje buty na alegro-ale tylko z ryłko-twierdzi, że mają dobrą rozmiarówkę
jasmar
edziag jaką masz propozycję rozpoznania się. teraz mało ludzi na forum można pewne informacje zaraz wykasować
alawpr
Mnie obrarł but ze zdrowej nogi,który nigdy takiego świństwa mi nie zrobił.Noga odzwyczaiła sie od normalnych butów przez 6 miesięcy.
jasmar

alawpr napisał(a):

Mnie obrarł but ze zdrowej nogi,który nigdy takiego świństwa mi nie zrobił.Noga odzwyczaiła sie od normalnych butów przez 6 miesięcy.

Dokładnie. A do tego zima i trzeba wskoczyć w dopasowane buty. Nie ma to jak lato i klapki.........................ooooooooo co ja piszę w kapkach wyrżnęłam. Ale i tak wolę klapki

alawpr

jasmar napisał(a):

No tak problem z przymierzeniem takich butów. Chociaż ja mam w pracy koleżankę, która kupuje buty na alegro-ale tylko z ryłko-twierdzi, że mają dobrą rozmiarówkę

Nie mam odwagi kupowac przez internet,wiem ,że to staroswieckie,ale nic na to nie poradze. A juz buty lub ciuchy ,absolutnie.

edziag

jasmar napisał(a):

edziag jaką masz propozycję rozpoznania się. teraz mało ludzi na forum można pewne informacje zaraz wykasować

ok

jasmar
oki mam
jasmar
mogę puścić Ci teraz SMsa to kapniesz mój numer???
jasmar
My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas????
edziag
ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach
alawpr

jasmar napisał(a):

No własnie tez sprawdzalam ile osob jak konspirowałyscie.

edziag

jasmar napisał(a):

za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby 😉

alawpr

edziag napisał(a):

ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach

Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki.

edziag

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

a gdzie te tajne dane są? bo ja u siebie nie widzę nic.

jasmar

edziag napisał(a):

jasmar napisał(a):

za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby 😉

A jak nie zdązyli spisać????? A poza tym jak coś podaj swój opis i wymiary

alawpr

edziag napisał(a):

jasmar napisał(a):

Odstąpisz paru i po kłopocie.

edziag

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki.

nie ma mowy! ja 40 noszę, a 41 to chyba tylko męskie.....

jasmar

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję

edziag

jasmar napisał(a):

edziag napisał(a):

jasmar napisał(a):

A jak nie zdązyli spisać????? A poza tym jak coś podaj swój opis i wymiary

no coś ty przecież wtedy nikt się nie odezwie, zresztą moje boskie stopy powinny wystarczyć za reklamę hihihi a w zasadzie jedna

alawpr

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

jasmar napisał(a):

a gdzie te tajne dane są? bo ja u siebie nie widzę nic.

Wchodzisz w strone główną i jedziesz na sam dół i po lewej stronie masz ifo.

jasmar

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

jasmar napisał(a):

Odstąpisz paru i po kłopocie.

Ja też chcę. Nie bądźcie takie podzielcie się z połamaną koleżanką

jasmar

edziag napisał(a):

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

nie ma mowy! ja 40 noszę, a 41 to chyba tylko męskie.....

damskie są do 42 już, bo kiedyś nie

edziag

jasmar napisał(a):

alawpr napisał(a):

edziag napisał(a):

Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję

mnie po ciąży też w górę o jeden i już więcej nie chcę. i już!!!!, uciacham sobie paluchy tak jak w bajce o kopciuszku.

alawpr
To tylko pozostaje ci wyrżnięcie dziur w pięcie i na paluchy,nie masz wyjscia...
alawpr
Jasmar z rozczłapaniem bardzo mnie ubawiło...
jasmar
No Edziag to i rozmiar stopy mamy chyba taki sam albo baaaaarrrrdzo zbliżony