alawpr napisał(a):
Świetna strona. Extra Edziag sie spisałaś🙂)edziag napisał(a):
link zewnętrzny zablokowany
prażynko znalazłam coś lepszego niż dla mleczarki z czasów głębokiego PRLu
Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 844 z 977
edziag napisał(a):
nie nie wiem czy warto, jak dalej ta franca bedzie napierniczać to kupię wszystko żeby tylko przestała......ojacie napisał(a):
Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś?edziag napisał(a):
na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:
link zewnętrzny zablokowany
Marchewka już pewnie śpi-wylogowała się
A ceny faktycznie bombowe. Ale ja na wiosnę kupiłam sobie buty na obcasie-jak dla mnie wysokim(6 może 7 cm) i nie dośc, że mnie obtarły, to jeszcze teraz długo nie będę mogła w nich chodzić. A takie nie były bo ze skórki. Więc może warto pomyśleć o takich???
alawpr napisał(a):
Mnie obrarł but ze zdrowej nogi,który nigdy takiego świństwa mi nie zrobił.Noga odzwyczaiła sie od normalnych butów przez 6 miesięcy.
Dokładnie. A do tego zima i trzeba wskoczyć w dopasowane buty. Nie ma to jak lato i klapki.........................ooooooooo co ja piszę w kapkach wyrżnęłam. Ale i tak wolę klapki
jasmar napisał(a):
No tak problem z przymierzeniem takich butów. Chociaż ja mam w pracy koleżankę, która kupuje buty na alegro-ale tylko z ryłko-twierdzi, że mają dobrą rozmiarówkę
Nie mam odwagi kupowac przez internet,wiem ,że to staroswieckie,ale nic na to nie poradze. A juz buty lub ciuchy ,absolutnie.
jasmar napisał(a):
edziag jaką masz propozycję rozpoznania się. teraz mało ludzi na forum można pewne informacje zaraz wykasować
ok
jasmar napisał(a):
My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas????
No własnie tez sprawdzalam ile osob jak konspirowałyscie.
jasmar napisał(a):
za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby 😉
edziag napisał(a):
ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach
Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki.
alawpr napisał(a):
jasmar napisał(a):
a gdzie te tajne dane są? bo ja u siebie nie widzę nic.
edziag napisał(a):
jasmar napisał(a):
za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby 😉
A jak nie zdązyli spisać????? A poza tym jak coś podaj swój opis i wymiary
edziag napisał(a):
jasmar napisał(a):
Odstąpisz paru i po kłopocie.
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach
Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki.
nie ma mowy! ja 40 noszę, a 41 to chyba tylko męskie.....
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję
jasmar napisał(a):
edziag napisał(a):
jasmar napisał(a):
A jak nie zdązyli spisać????? A poza tym jak coś podaj swój opis i wymiary
no coś ty przecież wtedy nikt się nie odezwie, zresztą moje boskie stopy powinny wystarczyć za reklamę hihihi a w zasadzie jedna
edziag napisał(a):
alawpr napisał(a):
jasmar napisał(a):
a gdzie te tajne dane są? bo ja u siebie nie widzę nic.
Wchodzisz w strone główną i jedziesz na sam dół i po lewej stronie masz ifo.
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
jasmar napisał(a):
Odstąpisz paru i po kłopocie.
Ja też chcę. Nie bądźcie takie podzielcie się z połamaną koleżanką
edziag napisał(a):
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
nie ma mowy! ja 40 noszę, a 41 to chyba tylko męskie.....
damskie są do 42 już, bo kiedyś nie
jasmar napisał(a):
alawpr napisał(a):
edziag napisał(a):
Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję
mnie po ciąży też w górę o jeden i już więcej nie chcę. i już!!!!, uciacham sobie paluchy tak jak w bajce o kopciuszku.