Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 849 z 977
alawpr napisał(a):
Dziewczyny ,na stronie głównej pod naszym forum ,jest forum Psychologia-pilnie proszę o kontakt. Zajrzyjcie tam,jest tam dziewczyna której trzeba pomóc,wesprzec.Napiszcie jej pare słów.!!!!!
Zagotowałam się 🙁
ojacie napisał(a):
Tak myślałam, ładnie dziś wyglądasz 🙂
Troszke sie zczochrałam ale to przez ten pęd ...................... Ale dziekuje bardzo........😉)
alawpr napisał(a):
ojacie napisał(a):
Alawpr, haha, to ile to razem, bo widzę jakieś żółte światełko za oknem, myślałam, że to gwiazda, ale może to któraś z Was?
smileys/bigwink.gif
To ja latam kontrolnie przed świetam i sprawdzam Moc.....
Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci 🙂
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Dziewczyny ,na stronie głównej pod naszym forum ,jest forum Psychologia-pilnie proszę o kontakt. Zajrzyjcie tam,jest tam dziewczyna której trzeba pomóc,wesprzec.Napiszcie jej pare słów.!!!!!
Zagotowałam się 🙁
Szkoda ,ze nie ma tu psychologa który by z dziewczyną porozmawiał.
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Zagotowałam się 🙁
W ogóle to nie zauważyłam (pisałam już o tym) aby jakiś ekspert wypowiadał się w jakimkolwiek wątku. A niby powinien.
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
ojacie napisał(a):
Alawpr, haha, to ile to razem, bo widzę jakieś żółte światełko za oknem, myślałam, że to gwiazda, ale może to któraś z Was?
smileys/bigwink.gif
Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci 🙂
A za chwile bedziecie chcialy prezentów..😉 Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja..............
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Zagotowałam się 🙁
W ogóle to nie zauważyłam (pisałam już o tym) aby jakiś ekspert wypowiadał się w jakimkolwiek wątku. A niby powinien.
O to,to,sa za to tylko agenci ubezpieczeniowi....
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
A za chwile bedziecie chcialy prezentów..😉 Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja..............
Ejże Rudolf a poroże skąd weźmiesz ??????
witch napisał(a):
A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania.
Ja tez o tym myslalam nawet próbowałam to jakos uczynic,ale nie da rady.
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Yyyyyy,muszę pogadac z mężem 😉
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania.
Pisałaś do admina ?
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Na poprzedniej wersji strony była taka możliwość.
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Yyyyyy,muszę pogadac z mężem 😉
hahahahahaah mąż nie pożyczy. Na swoim suszy pranie przecież 🙂
alawpr napisał(a):
Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane 😉 Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko...
Dzięki ! U mnie będzie lajtowo, pstryk pstryk i jakaś pogadanka. Marchewka przejdzie przez blok operacyjny więc supełki wiążemy nawet na sznurówkach!
Dota napisał(a):
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Była ? To ja widocznie jej nie umiałam znaleźć albo źle szukałam. A już myślałam że wymyśliłam coś na miarę Nobla 🙂
alawpr napisał(a):
Ojacie dla Ciebie też supeł jest zamotany 😉)
I sznurówki!
LillaKorn napisał(a):
alawpr napisał(a):
Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane 😉 Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko...
Dzięki ! U mnie będzie lajtowo, pstryk pstryk i jakaś pogadanka. Marchewka przejdzie przez blok operacyjny więc supełki wiążemy nawet na sznurówkach!
To ja dla zupełnej pewności powiążę supły na włosach.Zrobię sobie takie swoiste i niepowtarzalne dredy 🙂
witch napisał(a):
Dota napisał(a):
alawpr napisał(a):
Była ? To ja widocznie jej nie umiałam znaleźć albo źle szukałam. A już myślałam że wymyśliłam coś na miarę Nobla 🙂
Była ponadto można było przeszukiwać wg wątków albo postów zarówno rosnąco jak i malejąco.
Dota napisał(a):
witch napisał(a):
Dota napisał(a):
Była ponadto można było przeszukiwać wg wątków albo postów zarówno rosnąco jak i malejąco.
No popatrz jaka ze mnie połamana guła 🙁 co nie zmienia faktu, że teraz nie ma a powinno być.
Dota napisał(a):
Ale prawdę napisawszy to tylko nasze forum jest takie rozpisane 😉
Dota to nie jest wcale dziwne. Przecież TU trafili sami przodownicy pracy. Połamanie nie pozwala na pracę zawodową więc Tu działamy ku chwale ojczyzny (połamanych) i na pohybel wrogom ( upierdliwcom dla których jesteśmy symulantami) 😉