Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 849 z 977

alawpr
U mnie wyszło 19 z komórkami pod RTG.
witch

alawpr napisał(a):

Dziewczyny ,na stronie głównej pod naszym forum ,jest forum Psychologia-pilnie proszę o kontakt. Zajrzyjcie tam,jest tam dziewczyna której trzeba pomóc,wesprzec.Napiszcie jej pare słów.!!!!!

Zagotowałam się 🙁

alawpr

ojacie napisał(a):

Tak myślałam, ładnie dziś wyglądasz 🙂

Troszke sie zczochrałam ale to przez ten pęd ...................... Ale dziekuje bardzo........😉)

witch

alawpr napisał(a):

ojacie napisał(a):

Alawpr, haha, to ile to razem, bo widzę jakieś żółte światełko za oknem, myślałam, że to gwiazda, ale może to któraś z Was?

smileys/bigwink.gif

To ja latam kontrolnie przed świetam i sprawdzam Moc.....

Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci 🙂

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Dziewczyny ,na stronie głównej pod naszym forum ,jest forum Psychologia-pilnie proszę o kontakt. Zajrzyjcie tam,jest tam dziewczyna której trzeba pomóc,wesprzec.Napiszcie jej pare słów.!!!!!

Zagotowałam się 🙁

Szkoda ,ze nie ma tu psychologa który by z dziewczyną porozmawiał.

witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Zagotowałam się 🙁

W ogóle to nie zauważyłam (pisałam już o tym) aby jakiś ekspert wypowiadał się w jakimkolwiek wątku. A niby powinien.

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

ojacie napisał(a):

Alawpr, haha, to ile to razem, bo widzę jakieś żółte światełko za oknem, myślałam, że to gwiazda, ale może to któraś z Was?

smileys/bigwink.gif

Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci 🙂

A za chwile bedziecie chcialy prezentów..😉 Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja..............

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Zagotowałam się 🙁

W ogóle to nie zauważyłam (pisałam już o tym) aby jakiś ekspert wypowiadał się w jakimkolwiek wątku. A niby powinien.

O to,to,sa za to tylko agenci ubezpieczeniowi....

witch
A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania.
witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

A za chwile bedziecie chcialy prezentów..😉 Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja..............

Ejże Rudolf a poroże skąd weźmiesz ??????

alawpr

witch napisał(a):

A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania.

Ja tez o tym myslalam nawet próbowałam to jakos uczynic,ale nie da rady.

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Yyyyyy,muszę pogadac z mężem 😉

witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Pisałaś do admina ?

alawpr
Nie wpadłam wtedy na to.Myslalam że jest taka opcja i dłubałam.Ale nic z tego.
alawpr
Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane 😉 Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko...
alawpr
Ojacie dla Ciebie też supeł jest zamotany 😉)
alawpr
Idę cwiczyc prawą. Idzie mi to juz naprawde bardzo sprawnie.
Do**ta

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Na poprzedniej wersji strony była taka możliwość.

witch

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Yyyyyy,muszę pogadac z mężem 😉

hahahahahaah mąż nie pożyczy. Na swoim suszy pranie przecież 🙂

LillaKorn

alawpr napisał(a):

Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane 😉 Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko...

Dzięki ! U mnie będzie lajtowo, pstryk pstryk i jakaś pogadanka. Marchewka przejdzie przez blok operacyjny więc supełki wiążemy nawet na sznurówkach!

witch

Dota napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

Była ? To ja widocznie jej nie umiałam znaleźć albo źle szukałam. A już myślałam że wymyśliłam coś na miarę Nobla 🙂

LillaKorn

alawpr napisał(a):

Ojacie dla Ciebie też supeł jest zamotany 😉)

I sznurówki!

witch

LillaKorn napisał(a):

alawpr napisał(a):

Dzięki ! U mnie będzie lajtowo, pstryk pstryk i jakaś pogadanka. Marchewka przejdzie przez blok operacyjny więc supełki wiążemy nawet na sznurówkach!

To ja dla zupełnej pewności powiążę supły na włosach.Zrobię sobie takie swoiste i niepowtarzalne dredy 🙂

Do**ta

witch napisał(a):

Dota napisał(a):

alawpr napisał(a):

Była ? To ja widocznie jej nie umiałam znaleźć albo źle szukałam. A już myślałam że wymyśliłam coś na miarę Nobla 🙂

Była ponadto można było przeszukiwać wg wątków albo postów zarówno rosnąco jak i malejąco.

witch

Dota napisał(a):

witch napisał(a):

Dota napisał(a):

Była ponadto można było przeszukiwać wg wątków albo postów zarówno rosnąco jak i malejąco.

No popatrz jaka ze mnie połamana guła 🙁 co nie zmienia faktu, że teraz nie ma a powinno być.

Do**ta
Bardzo brakuje przy nr stron takiej opcji jak IDŹ DO ...
Do**ta
Ale prawdę napisawszy to tylko nasze forum jest takie rozpisane 😉
witch
Trzeba w takim razie monitować do administracji forum. Niech usprawnią nam "pracę" i rehabilitację 🙂
Do**ta
Admin chyba śpi bo brak reakcji na monity.
witch

Dota napisał(a):

Ale prawdę napisawszy to tylko nasze forum jest takie rozpisane 😉

Dota to nie jest wcale dziwne. Przecież TU trafili sami przodownicy pracy. Połamanie nie pozwala na pracę zawodową więc Tu działamy ku chwale ojczyzny (połamanych) i na pohybel wrogom ( upierdliwcom dla których jesteśmy symulantami) 😉