eliska napisał(a):
Witch, dzięki za inf. skrzypovita, no to nas już bedzie trójka - grupa społeczna skrzypovity jest i , heehe, możemy smiało mówić już o strukturze społecznej 😉
Z racji Twojego doświadczenia - prezesura forum- proponuje Tobie objęcie pozycji przewodniczącej
🙂
Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 877 z 977
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Takiej to dobrze. Spacerki uskutecznia, na słoneczku sie wygrzewa a ja 2 okna umyłam. Nie ma sprawiedliwości 🙁
wpadnij do mnie ,trochę sie znajdzie do mycia 😉 A ja pospaceruję 😉)
Zapomnij 🙂
Zapomnialam.......
alawpr napisał(a):
Halo ,a ja -też pobieram ten specyfik jak dziewczyny ;-(eliska napisał(a):
Witch, dzięki za inf. skrzypovita, no to nas już bedzie trójka - grupa społeczna skrzypovity jest i , heehe, możemy smiało mówić już o strukturze społecznej 😉
Z racji Twojego doświadczenia - prezesura forum- proponuje Tobie objęcie pozycji przewodniczącej
🙂
alawpr napisał(a):
Halo ,a ja -też pobieram ten specyfik jak dziewczyny ;-(eliska napisał(a):
🙂
no to proponuję Alę, też z racji doswiadczenia naczelnej forum, jako kandydatke na przewodniczącą,
nic, tylko wybory sie odbedą....
😉
prazynka napisał(a):
Hej, no to zaczynamy : link zewnętrzny zablokowany
Bez komentarza 🙁
prazynka napisał(a):
kurczę, ja to jestem taka zawężona umyslowo do piszczeli, że nawet nie widzę, gdzie masz to złamanie!
prazynka napisał(a):
No tak sobie patrze na te fotki i nic nie widze
marchewka napisał(a):
prazynka napisał(a):
kurczę, ja to jestem taka zawężona umyslowo do piszczeli, że nawet nie widzę, gdzie masz to złamanie!
Ja też nie widzę,tylko ta stopa jakaś wygięta dziwnie. A okulary mam na nosie????????
alawpr napisał(a):
O mamuniu..................a co ze stopą ,że taka wygięta???????
no właśnie wygięta bo podwichnięta i w 1 szpitalu nie nastawili, puchła, puchła a potem musiałam jeszcze dwa tygodnie czekać na operację bo nie można było przez tą opuchliznę operować. Mam kupę zdjęć też na kliszy i niezły kolorowy rezonans ale to jak baterie kupię to wrzucę, pewnie po niedzieli
marchewka napisał(a):
prazynka napisał(a):
Ja też nie widzę, ale nie martw się marchewka u siebie też nic wiedziałam, a oni mówią że trójkostkowe 🙂
alawpr napisał(a):
marchewka napisał(a):
prazynka napisał(a):
Ja też nie widzę,tylko ta stopa jakaś wygięta dziwnie. A okulary mam na nosie????????
Kurka bo to nie piszczel tylko skokowy. A okulary na nosie nadal.
Irko napisał(a):
prazynka napisał(a):
link zewnętrzny zablokowany tu widać różnice w wyglądzie kości skokowej, w prawej P cała kość a w lewej L nie wiadomo co
alawpr napisał(a):
marchewka napisał(a):
prazynka napisał(a):
Stopa wygięta to prawdopodobnie dodakowy efekt tego złamania, czyli gdzieś w okolicach kostki, ale ja też się na tym za bardzo nie znam.
prazynka napisał(a):
Irko napisał(a):
prazynka napisał(a):
link zewnętrzny zablokowany tu widać różnice w wyglądzie kości skokowej, w prawej P cała kość a w lewej L nie wiadomo co
Powiem Tobie, że ja chyba miałam bardziej rozpieprzone(może wrzucę fotki, ale musiałabym zeskanować bo nie mam zdjęć rtg na kliszy, tylko jakby ksero tych fotek), więc tym bardziej współczuję, że tak długo się z tym bujasz...
Aurora napisał(a):
prazynka napisał(a):
Irko napisał(a):
Powiem Tobie, że ja chyba miałam bardziej rozpieprzone(może wrzucę fotki, ale musiałabym zeskanować bo nie mam zdjęć rtg na kliszy, tylko jakby ksero tych fotek), więc tym bardziej współczuję, że tak długo się z tym bujasz...
to tak łagodnie na zdjęciu wygląda ale jak umieszczę rezonans 3 D to masakra, same kawałki z rozwałkowaniem kości, lekarz mi powiedział po roku, że nie wiedział czy składać czy amputować
prazynka napisał(a):
to tak łagodnie na zdjęciu wygląda ale jak umieszczę rezonans 3 D to masakra, same kawałki z rozwałkowaniem kości, lekarz mi powiedział po roku, że nie wiedział czy składać czy amputować
A ten lekarz dobry był? Czy tak tylko teraz gada? Bo wiesz jak z nimi ...
Aurora napisał(a):
prazynka napisał(a):
A ten lekarz dobry był? Czy tak tylko teraz gada? Bo wiesz jak z nimi ...
Opinie tylko dobre o nim słyszałam
smileys/surprise.gif
prazynka napisał(a):
Aurora napisał(a):
prazynka napisał(a):
link zewnętrzny zablokowany tu widać różnice w wyglądzie kości skokowej, w prawej P cała kość a w lewej L nie wiadomo coPowiem Tobie, że ja chyba miałam bardziej rozpieprzone(może wrzucę fotki, ale musiałabym zeskanować bo nie mam zdjęć rtg na kliszy, tylko jakby ksero tych fotek), więc tym bardziej współczuję, że tak długo się z tym bujasz...
wygładało jakby ktoś wrzucił kości do kubeczka i pomieszał, rzeczywiście piszczel to chociaż wiadomo gdzie początek środek i koniec, a tu, wyższa szkoła, musisz mieć dobrego lekarza, bo byle jaki to na taki magiel nie bardzo...