Złamanie nogi - rehabilitacja

Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 958 z 977

prazynka

alawpr napisał(a):

A ja tez leże i cierpie bo poszlalam w kuchni i teraz mnie napiernicza zdrowa pięta.i.

Spróbuj tak jak ja, klękaj sobie na krzesełku kiedy coś robisz, bo wysiądzie Ci kolano i biodro, mi ciągle daje się we znaki prawe biodro mimo, że już chodzę na obu nogach, to poważna sprawa

Do**ta

prazynka napisał(a):

LillaKorn napisał(a):

alawpr napisał(a):

Czytałam i nawet odpisałam-spokojnie-choc troszkę podniósł mi cisnienie 😉

Zawsze się zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą. Z reguły nie odpowiadam na takie wpisy bo i tak nie trafi.
A ja nie odebrałam właśnie w taki sposób wypowiedzi, trochę racji w tym co chłopak pisze to jest, super nam czytać na bieżąco ale jak sama czegoś szukałam we wcześniejszych postach to też mnie krew zalewała, że nie można wyszukać łatwiej tylko post po poście i te nasze luźne rozmowy nie ułatwiają 🙂
Gościa chyba zniechęciła ilość stron do przeczytania a chciałby szybkiej, jednoznacznej i w 100% trafnej odpowiedzi.
A na naszym wątku niestety nie było podane na tacy. 🙂
alawpr

Dota napisał(a):

prazynka napisał(a):

LillaKorn napisał(a):

Zawsze się zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą. Z reguły nie odpowiadam na takie wpisy bo i tak nie trafi.

A ja nie odebrałam właśnie w taki sposób wypowiedzi, trochę racji w tym co chłopak pisze to jest, super nam czytać na bieżąco ale jak sama czegoś szukałam we wcześniejszych postach to też mnie krew zalewała, że nie można wyszukać łatwiej tylko post po poście i te nasze luźne rozmowy nie ułatwiają 🙂
Gościa chyba zniechęciła ilość stron do przeczytania a chciałby szybkiej, jednoznacznej i w 100% trafnej odpowiedzi.
A na naszym wątku niestety nie było podane na tacy. 🙂
Jemu nikt nie udzieli fachowej odpowiedzi prócz lekarza.A tu takich nie ma.Jak wie o solach i mydle to niech poczyta w necie tam w bród wyczerpujących informacji.kazdy z nas jest zirytowany i zmęczony ,ale nie można drwic z innych i miec do nich żal ,ze rozmawiaja o mniej istotnych lub istotnych sprawach.Po prostu to było nie ładne. Koniec kropa!!
alawpr

prazynka napisał(a):

alawpr napisał(a):

A ja tez leże i cierpie bo poszlalam w kuchni i teraz mnie napiernicza zdrowa pięta.i.

Spróbuj tak jak ja, klękaj sobie na krzesełku kiedy coś robisz, bo wysiądzie Ci kolano i biodro, mi ciągle daje się we znaki prawe biodro mimo, że już chodzę na obu nogach, to poważna sprawa

Klękac jeszcze nie mam odwagi,ale kiedys ................

alawpr
Jestem nie przyzwyczajona aby cos robic na siedząco, zwłaszcza w kuchni.Ale teraz nie mam chyba innego wyjscia i trzeba sie przestawic.Choc prawde mowiąc jak zarazy męskie są w domu ,na nic nie pozwalaja. Ale juz jest OK, pieta nie boli po leżakowaniu 😉
prazynka

alawpr napisał(a):

prazynka napisał(a):

alawpr napisał(a):

Klękac jeszcze nie mam odwagi,ale kiedys ................

kurcze, przepraszam, głąb jestem,przecież Ty masz piszczel złamaną, moja porada jest do skokowych 🙂

alawpr
Prazynko,ale twoja porada na bank przyda sie skokowcom 😉
kasiek79

alawpr napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

alawpr napisał(a):

Dzień dobry,od 2 godzin jestem na 4 nogach,pije kawinę.Jak tak dalej pójdzie z tym spaniem to jak nic ,poszukam sobie roboty w fabryce w której pracuje sie na noce 🙁

ALA ty dalej sie mećzysz?????? Ja juz w ogóle nie odczuwam ze mam gips i smię jak małe dziecko Kręcę się na wszystkei strony i nie ma żadnego problemu nawet sie nie budzę no i ostatnio spię duzo wiecej tzn rano dłużej spię bo czuje ze mój organizm odsypia swoje

Kasiu ,przed zlamaniem też mało spałam,ale teraz to juz jakaś masakra.Wczesniej męczyłam sie z gipsem,Teraz wydaje mi się,że powodem jest siedzenie w domu,zero obowiążków.Więc Jasmar jak chce moge do niej wpaśc i dzieciaki wyprawiac na roraty 😉

wiesz ze byc moze tak Mózg niedotelniony organizm nie zmęczony bo nic nie robi... ja miałą podobnie Ale od krókeigo gipsu keidy zaczełą się robić coraz bardziej aktywna potrafie pół dnia chodzić i zeiwać

kasiek79

Moja nózka kochana dalej pobolewa podczas chodzenia ale juz tlyko dwa dni zostały. Na zewnęrttrzenej stronie łydki mam taka ranę ze ledwo wytuzmuję Piecze jak cholera jak czuję ze srajtasma się odkleja. Juz ostatnio w tym miejscu był wielki strup a teraz.....nie chce nawet mysleć.

Ja oczywiscie przelotem bo ostatnio brakuje mi czasu ale obiecuję zagladać

witch
Dziewczyny co się dzieje z Edziag ??? Od czwartku ani widu ani słychu. Nie wiemy co było na kontroli ani jak Jej poszło na komisji w/s zasiłku. 🙁
Do**ta

witch napisał(a):

Dziewczyny co się dzieje z Edziag ??? Od czwartku ani widu ani słychu. Nie wiemy co było na kontroli ani jak Jej poszło na komisji w/s zasiłku. 🙁

To prawda, Edziag nie pojawiła się na forum po swojej wizycie kontrolnej a tym bardziej po komisji ZUS.
Ostatni raz (i to w realu) widziała ją przed wizytą kontrolną Jasmar.
marchewka

kasiek79 napisał(a):

Moja nózka kochana dalej pobolewa podczas chodzenia ale juz tlyko dwa dni zostały. Na zewnęrttrzenej stronie łydki mam taka ranę ze ledwo wytuzmuję Piecze jak cholera jak czuję ze srajtasma się odkleja. Juz ostatnio w tym miejscu był wielki strup a teraz.....nie chce nawet mysleć.

Kasiu, masz już tego buciora? jest ok?
alawpr
Może Jasmar coś wie co z Edziag???
alawpr
Za tydzień o tej porze będę leżakowała na łożu szpitalnym...
witch

alawpr napisał(a):

Jasmar też "wcięło" od kilku dni.

witch

alawpr napisał(a):

Leżakujesz i dojrzewasz jak dobre wino.

alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Tylko lekutko telepię sie na sama myśl.Sama nie wiem czemu????

marchewka

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

nie bój, będzie dobrze 😉

witch

marchewka napisał(a):

alawpr napisał(a):

witch napisał(a):

nie bój, będzie dobrze 😉

Strach zawsze nam towarzyszy ale wiesz, że jest on czesto zupełnie zbyteczny. Wszystko bedzie OK.

alawpr
Dziś w sklepie poślizgnęłam sie na kuli.Jedna małpa odjechała sobie w bok i mocno stanełam na złamanej nodze i nic mnie nie bolało w złamaniu,tylko zaboło w skokowym.Myslalam ,że dostanę zawału ze strachu. Nie wyobrażam sobie tego z nogą bez gipsu.!! 🙁
alawpr
Ja juz mam takie obrzydzenie do tego szpitala,że szok!!
alawpr
Ale co tam,w piątek lezę do fryzjera zrobię sobie fryz i pójdę na leżakowanie wyfiokowana że hej.......
witch

alawpr napisał(a):

Ja juz mam takie obrzydzenie do tego szpitala,że szok!!

Szpital nie jest do kochania. Nie znam osoby, ktora lubiłaby ten przybytek. W Twoim wydaniu bedzie to ostatnia lub jedna y ostatnich wizyt. Wytrzymasz. Musisz.

kasiek79

marchewka napisał(a):

kasiek79 napisał(a):

Kasiu, masz już tego buciora? jest ok?
mam kochana mam. Ale jeszcze nie wiem czy jest ok bo bucior pojechał z szwagrem do Białegostoku Ale ja jutro już jade po Białego to go zobaczę 🙂
witch

alawpr napisał(a):

Ale co tam,w piątek lezę do fryzjera zrobię sobie fryz i pójdę na leżakowanie wyfiokowana że hej.......

Prawdziwa kobieta - leży i pachnie 😉

alawpr
O mamo,napisałam 4040 postow !!!
witch
Liderka !!!!!!!
alawpr

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Prawdziwa kobieta - leży i pachnie 😉

W połączeniu z zapachem szpitalnym bedzie zabójczy misz-masz!!!!!!

kasiek79

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Mam wieści od JASMAR Biedaczce padł komp. jak tlkyo maz zreperuje to sie odezwie

alawpr

kasiek79 napisał(a):

witch napisał(a):

alawpr napisał(a):

Mam wieści od JASMAR Biedaczce padł komp. jak tlkyo maz zreperuje to sie odezwie

No masz....