żabka napisał(a):
alawpr napisał(a):
Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac???
Jezu! Ty bez fryzu,ona w cierpieniach ,chyba płakać🙁
Złamanie nogi - rehabilitacja
Założył master_44, 28 marca 2007 · 429 106 wyświetleń · strona 961 z 977
żabka napisał(a):
alawpr napisał(a):
Jasny gwint...dziewczyny moja fryzjerka złamala nogę....Właśnie zadzwoniono do mnie zeby odwołac wizytę!!!!!!! Nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac???
a moze to zaraźliwe i dziewczyne zaraziłam tym ścierwem ???
alawpr napisał(a):
A poważnie rzecz traktując to nieźle zakończyła "mikołajki".
alawpr napisał(a):
żabka napisał(a):
alawpr napisał(a):
a moze to zaraźliwe i dziewczyne zaraziłam tym ścierwem ???
To nie katar. Nie mogłaś jej zarazić złamaniem drogą powietrzno – kropelkową 🙂
witch napisał(a):
Ale mnie bierze jakaś cholera. Miejsca sobie nie mogę znaleźć i wszystko mnie wkurza. Chyba zrobię tak jak z Alwpr robi Jej rodzina (jak podpadnie) - zamknę się w szafie i przesiedzę ciężki czas.
Dawaj do mnie ,jakoś nas upchną ! Tylko ja troche nie wyjsciowa bo fryzjer mi padł na mokrej podłodze i nici z mej szałowej fruzury.
żabka napisał(a):
prazynka napisał(a):
Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać
Znaczy się Prażynko wyspałaś się porządnie?
Jakby to był zdrowy sen bez "wspomagaczy" to byłaby wyspana a tak to pewnie czuje się jakby dostał obuchem w głowę. Nie zazdroszczę Jej tego "wyspania".
pedro napisał(a):
Witam
po dzisiejszej kontroli dowiedzialem sie,że nie zostane skierowany na żadną rehabilitacje, bo w moim przypadku najlepszą rehabilitacją bedzie chodzenie. Troche wydaje mi się to dziwne, że po takim złamaniu nie przewiduje się żadnej rehabilitacji pod fachowym okiem.Nastepną kontrol mam 05 stycznia, także prosze wciagnac mnie na liste.
witch napisał(a):
żabka napisał(a):
prazynka napisał(a):
Dzień dobry, wczoraj wzięłam nowy lek na sudeka i po nim dopiero wstałam, MASAKRA, dalej mi się chce spać
Jakby to był zdrowy sen bez "wspomagaczy" to byłaby wyspana a tak to pewnie czuje się jakby dostał obuchem w głowę. Nie zazdroszczę Jej tego "wyspania".
Ja juz to przechodziłam i jak odstawiłam prochy na spanie to teraz moge zatrudnic sie na nocnego stróża.Ale Prażynka mowiła ,ze to po nowych lekach na sudeka.To co to za ścierwo ,że tak mocno po nich spi ??
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Ale mnie bierze jakaś cholera. Miejsca sobie nie mogę znaleźć i wszystko mnie wkurza. Chyba zrobię tak jak z Alwpr robi Jej rodzina (jak podpadnie) - zamknę się w szafie i przesiedzę ciężki czas.
Dawaj do mnie ,jakoś nas upchną ! Tylko ja troche nie wyjsciowa bo fryzjer mi padł na mokrej podłodze i nici z mej szałowej fruzury.
Szafa duża taka co najmniej 3-drzwiowa ????? Mam klaustrofobię 🙂
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Ja też... i szafa z tego względu 6-drzwiowa.Damy radę,nawet party mozemy sobie walnąc 😉
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Ja też... i szafa z tego względu 6-drzwiowa.Damy radę,nawet party mozemy sobie walnąc 😉
Szaf-party na dwie prawe połamane i cztery kule ! Piszę się 🙂
Dota napisał(a):
Jutro ma swój dzień Kasiek79
Proszę zgłosić jeśli kogoś na liście brak.Dota napisał(a):
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
17.12.2009r Aurora
21.12.2009r Żabka
28.12.2009r Witch
04.01.2010r Marchewka
05.01.2010r Pedro
07.01.2010r Jasmar
26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia
16.02.2010r LillaKorn
alawpr napisał(a):
Teraz do szpitala to chyba siłą mnie dowleką....Mam takie durnowate sny,że strach !!
Bo za dużo myślisz o tej dacie. Zwłaszcza przed snem nie powinnaś dopuszczać do siebie głupich myśli. To tylko powoduje bezsenność i telepkę.
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Teraz do szpitala to chyba siłą mnie dowleką....Mam takie durnowate sny,że strach !!
Bo za dużo myślisz o tej dacie. Zwłaszcza przed snem nie powinnaś dopuszczać do siebie głupich myśli. To tylko powoduje bezsenność i telepkę.
Masz racje,najbardziej sie boje ,ze mi tego gipsu nie zdejmą.!! No i nie powiem mam lekkie obawy co do gipsiarza ;-( Ale to ,że mogą mnie na amen zostawic w tym cholerstwie jakos pałęta mi sie po łbie bez jednej przerwy..eh...
witch napisał(a):
Alawpr wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie. Nie dopuszczaj do siebie "czarnych wizji". Wyobrażaj sobie gdzie ruszysz po zdjęciu gipsu, co załatwisz, jakie buty założysz itp. Złe zostaw samopas. Nie masz wpływu na to co Cię za kilka dni spotka, więc załóż różowe okulary i oddaj się błogiemu pozytywnemu myśleniu.
Tak jest-wykonac!!!
pedro napisał(a):
Dokładnie, Ala molestuj swojego o jak najszybszą rehabilitacje. Ile czasu przewidują Cie trzymac teraz w szpitalu?
W szpitalu najczesciej jestem 3-4 dni.Ale sam wiesz jak to z nimi jest?
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
Alawpr wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie. Nie dopuszczaj do siebie "czarnych wizji". Wyobrażaj sobie gdzie ruszysz po zdjęciu gipsu, co załatwisz, jakie buty założysz itp. Złe zostaw samopas. Nie masz wpływu na to co Cię za kilka dni spotka, więc załóż różowe okulary i oddaj się błogiemu pozytywnemu myśleniu.
Tak jest-wykonac!!!
Grzeczna Kobieta 🙂 A spróbuj nie zastosować się to osobiście Ci manto sprawię.
alawpr napisał(a):
Cholerka Witch,nigdzie rózowych okularów...Mogą byc seledynowe od basenu?????
Mogą jak najbardziej. Słoneczka trochę też się przyda zwłaszcza przy takiej aurze 😉
alawpr napisał(a):
No dobra za chwile wpada koleżeństwo ide poprawic koszmar na głowie ....
Załóż czepek i te okulary 🙂
alawpr napisał(a):
będzie świeżak na forum? współczuję, chyba jej jednak bardziej...
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
alawpr napisał(a):
Masz racje,najbardziej sie boje ,ze mi tego gipsu nie zdejmą.!! No i nie powiem mam lekkie obawy co do gipsiarza ;-( Ale to ,że mogą mnie na amen zostawic w tym cholerstwie jakos pałęta mi sie po łbie bez jednej przerwy..eh...
chyba dłużej to już się nie da w gipsie siedzieć, będzie dobrze
alawpr napisał(a):
wstałam ale śpię nadal i idę zaraz dalej spać, jak ludzie mogą być na takiej dawce to nie wiem
alawpr napisał(a):
witch napisał(a):
żabka napisał(a):
Ja juz to przechodziłam i jak odstawiłam prochy na spanie to teraz moge zatrudnic sie na nocnego stróża.Ale Prażynka mowiła ,ze to po nowych lekach na sudeka.To co to za ścierwo ,że tak mocno po nich spi ??
amitryptylina, chyba będę brała 1/4 tabl bo śpię i śpie, nawet teraz
alawpr napisał(a):
Matko i córko nastepna ja ........Dota napisał(a):
Jutro ma swój dzień Kasiek79
Proszę zgłosić jeśli kogoś na liście brak.Dota napisał(a):
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
17.12.2009r Aurora
21.12.2009r Żabka
28.12.2009r Witch
04.01.2010r Marchewka
05.01.2010r Pedro